maandag 30 juni 2008

Overlast jaagt Hollanders weg...

Allochtonen.jpg
In het Utrechtse stadsdeel "Leidsche Rijn" (NL) neemt de wrevel toe door ongemeen veel overlast van allochtone jeugd.

Er zijn de zwarte scholen, er is de groeiende wrijving tussen bevolkingsgroepen. Blanke bewoners van een aantal buurten in het nieuwe Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn klagen steeds vaker over dezelfde zaken als bewoners van de oudere delen van de stad, waar overlast veroorzakende jongeren al jaren de boel verpesten.

Intussen hebben de eerste verhuizingen ten gevolge de ervaren overlast plaatsgevonden. De toon is gezet.

Het PvdA - wie had anders verwacht - minimaliseert de problemen. Wethouder Bosch (PvdA): ‘Er is heus wel eens overlast in sommige buurten, maar het zijn normale problemen, die horen bij het wonen in een stad.’

In delen van wijken als Parkwijk en Terwijde in Leidsche Rijn prijken veel schotels aan de gevels. In Vleuterweide, een andere wijk van Leidsche Rijn, klagen bewoners over een groep Marokkaanse jongeren die intimiderend bij een sporthal rondhangt.

Er scheuren jongens op scooters rond: een voorbode voor de situatie over tien jaar, als de kinderen van de jonge gezinnen pubers worden in een wijk waar voor hen weinig te doen is. Maar in vergelijking met de bestaande stad vallen in het nieuwe stadsdeel vooralsnog de stilte en netheid op, naast het gebrek aan voorzieningen, eigen aan een nieuwbouwwijk.

De corporatie en de wethouder spreken van een verkeerd verwachtingspatroon. Bosch: ‘Sommige bewoners dachten dat in Leidsche Rijn alleen koopwoningen zouden staan met autochtonen [blanke Hollanders]. In de bestaande stad zijn bewoners inmiddels wat meer gewend geraakt aan allochtonen. Het is ook juist een mooie ontwikkeling om te zien dat een aantal Turken er hun eerste koopwoning koopt.’

Het PvdA vergist zich, eens te meer. Het zou ons niks verbazen als het stadsdeel Leidsche Rijn binnen tien jaar tijd compleet Hollander-vrij is.

Die ontwikkeling kadert in de islamistische strategie waarbij overlast wordt aangewend als middel om enclaves te creëren waar de seculiere maatschappij geen vat meer op heeft.

Bekijk ook deze interessante video: "Overlast door Marokkaanse jongeren.
_

Wilders gaat Vrijuit, zegt Justitie

GeertWilders.jpg
Geert Wilders, de Nederlandse politicus met het opvallende Mozart-kapsel, zal in Nederland uiteindelijk niet worden vervolgd voor discriminatie.

Hoofdofficier van justitie Leo de Wit verklaarde vandaag op een persconferentie dat de anti-koranfilm "Fitna" geen strafbare feiten bevat en dat ook Wilders' uitspraken over moslims en de Koran niet strafbaar zijn.

Het Openbaar Ministerie (OM) is sinds 2006 bezig geweest met het voorbereiden van de zaak tegen Wilders. Advocaten, moslimorganisaties, studentenorganisaties en individuen deden samen ruim veertig keer aangifte tegen de leider van de Partij voor de Vrijheid (PVV).

De zaak richtte zich vooral op Wilders' film Fitna en het Volkskrant-artikel "Genoeg is Genoeg!". In dat artikel van augustus vorig jaar schreef Wilders onder meer dat de Koran een 'fascistisch boek' is dat net als Mein Kampf van Adolf Hitler verboden zou moeten worden.

In april jl. bepaalde de kortgedingrechter in Den Haag ook al dat Wilders’ film niet oproept tot haat of geweld tegen moslims. 'Wilders laat zich soms provocerend uit,' aldus de rechter, maar een parlementariër moet zijn standpunt naar voren kunnen brengen.'

De PVV-leider zelf is niet bijster verbaasd over de uitspraak. 'Ik heb van het begin af aan geweten dat ik binnen het kader van de wet bleef. Ik ben blij dat het OM dat ook heeft geconstateerd.'
_

zondag 29 juni 2008

Politie Krijgt Slaag in Brussel!

Bruparck.jpg
Het Brussels racaille drijft de dingen wel erg op de spits sedert de ongeregeldheden in Anderlecht. Zo zijn zondagochtend vijf politieagenten aangevallen op parking Bruparck aan de Heizel en in elkaar geslagen.

De agenten hadden vandaag geen dienst, ze kwamen terug van een gezellig avondje uit. Toen ze naar hun auto wandelden, werden ze herkend door een paar Marokkanen die op het parkeerterrein rondhingen en die al eens met bewuste politie-agenten in aanraking waren gekomen.

De agenten in burger werden meteen aangevallen door een dertigtal bijzonder agressieve jongeren. De Marokkanen sloegen vier van hen zo hard dat ze een tijd werkonbekwaam zullen zijn. Een van de "handhavers van de orde" brak zelfs zijn elleboog. Ook de auto's van de agenten werden zwaar beschadigd.

Volgens een politiewoordvoerder hebben de agenten sommige aanvallers herkend, zodat hun arrestatie een kwestie van tijd is.

Vraag die zich nu meer dan ooit stelt is of de politie nog langer in staat is de wet te doen naleven, de orde te handhaven, de veiligheid van alle burgers te garanderen op het hele grondgebied? Wij menen van niet. In sommige delen van het land zijn wij de controle kwijt, daar heerst tegenwoordig de "wet van het racaille". Wij zullen dat deze zomer nog herhaaldelijk aan den lijve ondervinden in de steden en aan de recreatie-centra.

Zoals al zo dikwijls onderstreept in eerdere artikels, maken wij nogmaals duidelijk dat het deze Marokkanen echt te doen is om beetje bij beetje een staat van wetteloosheid te creëren in die wijken en gemeenten waar zij oververtegenwoordigd zijn. De instigators van het geweld opereren achter de schermen, dat zijn de imams van de meest extreme moskeeën in de hoofdstad, en hun acolieten.

Als de toestand volledig uit de hand loopt, zullen die imams en de islamitische vertegenwoordigers aan de overheid voorstellen doen om in de moslim-enclaves de sharia te accepteren. De sharia, de islamitische jurisdictie, wordt als grote oplossing, als enige dam voorgesteld tegen het geweld, de criminaliteit, de golf aan verkrachtingen, de agitaties, het hooliganisme van de Marokkaanse meutes.

Dat is dan de "prelude" naar een door de islam georchestreerde maatschappij, die snel zal tenonder gaan in kakofonie en een bloedige burgeroorlog.

Wij adviseren onze Minister van Binnenlandse Zaken om subito presto alle middelen in te zetten teneinde dit racaille desnoods met excessive force op de knieën te dwingen en zware, voorbeeldige straffen op te leggen. Als wij hier niet meteen met de ijzeren vuist reageren, is het pleit verloren.
_

Eremoord in Luik

Eremoord.jpg
Zaterdag is in de rue du Calvaire te Luik de Marokkaanse Nora Attaibi, een jonge vrouw van twintig, uit een raam op de tweede verdieping van een appartementsgebouw "gevallen". Ze was op slag dood.

Volgens de eerste bevindingen zou Nora naar Marokko vertrekken om er naar islamitisch gebruik een door de familie toegewezen echtgenoot te ontmoeten. Nora zelf wilde absoluut niet weten van een uithuwelijking, ze had in Luik bovendien een (Marokkaanse) vriend. Maar die werd door Nora's familie kennelijk niet geaccepteerd, getuige de luidruchtige woordenwisseling die er onlangs plaatsvond.

Het drama gebeurde zaterdagochtend omstreeks 05:00 uur. Waarschijnlijk was Nora van plan in alle vroegte de ouderlijke woning te verlaten. Die vluchtpoging is haar fataal geworden. Naast het lichaam is snel ingepakte bagage gevonden, iemand die zelfmoord pleegt doet zoiets niet.

We hebben hier met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te maken met een eremoord. De zoveelste op rij. In Europa wordt tegenwoordig elke dag een meisje of vrouw vermoord om de eer van de familie te wreken, een barbaars gebeuren dat zijn motivatie niet alleen in volksgebruik (cultuur) maar vooral in godsdienst (islam) vindt.

In het incident is geen andere persoon betrokken, benadrukt het parket van Luik. Dat is op zijn zachtst gezegd een verklaring die wenkbrauwen doet fronsen. Op het moment van het drama waren immers ook Nora's zus, haar ouders en (vooral) haar drie broers aanwezig in het appartement.

Nora's familie ontkent uiteraard in alle toonaarden dat het meisje aan een Marokkaanse man was beloofd. De familie Attaibi zou binnenkort nochtans naar het thuisland Marokko vertrekken.

Getuigen en familieleden worden nog ondervraagd, maar de kans is klein dat iemand in verdenking zal worden gesteld. Want de mondjes blijven toe, het islamitisch milieu hult zich in stilzwijgen. En het Belgisch gerecht zal, zoals dat tegenwoordig overigens in de hele westerse wereld gebeurt, zijn uiterste best doen om het drama als een zelfmoord of ongelukje te klasseren.
_

zaterdag 28 juni 2008

Opnieuw Verkrachting in Brussel (2)

Er is intussen meer informatie over de verkrachting in Brussel-Zuid, zie vorig artikel.

Het slachtoffer, intussen wat van de shock bekomen, is de 34-jarige Mathilde. Hoewel nog steeds diep onder de indruk, wil ze absoluut naar buiten brengen wat haar is overkomen, kwestie van anderen te waarschuwen voor het gevaar.

Het gebeurde vorige zondag rond 19 uur. 'Ik kwam van het hospitaal. Mijn vriend Benoît was niet thuis,' vertelt Mathilde, 'ik had geen sleutels van de voordeur, dus besloot ik even wat tijd door te brengen in de buurt van het Zuid-Station waar het altijd druk is.'

Ze zat op een bank in de nabijheid van het politiekantoor. Twee mannen kwamen naderbij, een jongere en een wat oudere, ogenschijnlijk Marokkanen. Ze begonnen ongevraagd een gesprekje over koetjes en kalfjes, vertrokken en kwamen plots terug. Ze zeiden dat ze haar zouden helpen thuis te geraken. Dan ging het snel. Mathilde werd in een taxi geduwd en onder dwang naar een appartement gebracht.

'Hier begon de beproeving.' legt ze uit. 'Ik werd geslagen, in het gezicht, over het hele lichaam. Dan begon het verkrachten. Na de aanrandingen werd ik onder de douche geduwd en gewassen. Korte tijd nadien werd ik opnieuw verkracht, door een iets oudere man, een dertiger, ook een Marokkaan. Altijd opnieuw zonder condoom. En dan weer door de jongere, ik schat een jaar of achttien.

Opnieuw werd ze onder de douche geduwd. Dan brachten ze haar naar een kamer met een dubbel bed. Een derde man arriveerde. 'Ik smeekte hem mij met rust te laten' vertelt Mathilde. 'Deze derde persoon betaalde de oudere man, ik werd dus verkocht [zie ter duiding artikel " Turken handelen in Blanke Slavinnenn " ]. Ik werd geslagen en opnieuw verkracht. Ik heb builen en bloeduitstortingen over mijn hele lichaam.' Onvoorstelbaar.

De derde verkrachter was helaas niet de laatste. Na opnieuw onder de douche te zijn geduwd kwam een vierde man langs, een veertiger. Hij sprak geen Frans. Mathilde werd vervolgens dronken gevoerd. Ze dwongen haar whisky te drinken. Dan werd ze door de vierde kerel verkracht en vervolgens zelfs door een vijfde man.

Het slagen en verkrachten ging zo de hele nacht door. Dan werd ze gewassen, aangekleed en in een metrostation gedumpt. Ze bedreigden haar met de dood als ze een klacht zou indienen. 'Maar ik ben meteen naar de politie gestapt', aldus nog Mathilde.

Mathilde en haar vriend Benoît hopen dat de politie de daders snel kan vatten, want wat hier gebeurde zal zich allicht herhalen.
_

Opnieuw Verkrachting in Brussel

RapeBrussels.jpg
Veertien dagen geleden werd op klaarlichte dag een jongedame verkracht in het Zuidstation te Brussel, zie vorig artikel

Wij vernemen dat er sindsdien opnieuw een aanranding heeft plaats gevonden. In de klassieke media geen woord, geen letter over deze lafhartige agressie. Beeldt u in dat er een gehoofddoekt meisje zou zijn verkracht door blanke hooligans, het land zou in rep en roer staan.

De nieuwste aanranding situeren we opnieuw in het Brussels Zuidstation Saint-Gilles. Een jongedame is er aangesproken, ingesloten en onder dwang meegenomen door enkele Marokkanen. In een naburig gelegen appartement is ze dan verkracht door haar Noord-Afrikaanse agressors.

Het slachtoffer verkeert in shock, waardoor ze nog niet grondig kon worden ondervraagd en het onderzoek bijgevolg niet opschiet. De daders lopen uiteraard vrij rond. Roofdieren op zoek naar hun volgende prooi ...

Marc, de vader van Lola, het slachtoffer van veertien dagen geleden, voelt zich "geschandaliseerd": 'In wat voor een wereld leven wij mijnheer? Ik heb omtrent de aanranding van mijn dochter nog steeds geen nieuws van het parket. Als ik zelf niet bel, laten ze mij helemaal in het ongewisse. Na lang aandringen heb ik vernomen dat de beelden van één van de camera's in het station worden onderzocht. Maar de verkrachting zelf is blijkbaar niet door deze camera gefilmd. De camera die hier wél van nut had kunnen zijn is niet in gebruik, die hangt er zomaar, stel u voor.'

Wordt met deze aanranding onze vrees bewaarheid dat met "islam-geïnspireerde verkrachtingen" een trend komt overwaaien uit de Scandinavische landen?

In Zweden is het intussen een epidemie, daar worden blanke vrouwen al langer op grote schaal verkracht door in hoofdzaak islamieten, louter omdat ze blank zijn en geen hoofddoek dragen. De Zweedse overheid kijkt de andere kant op, kennelijk primeren "multi-culturele idealen" op het welzijn van de blanke bevolking.

We onderstreepten het al eerder, deze verkrachtingen kaderen in een islamitische "strategie van intimidatie", met het doel het pad te effenen voor de sharia: 'Onderwerp u aan de islam en er zal u niets gebeuren, alleen een hoofddoek biedt u bescherming', dat is de gedachtengang achter deze modus operandi.

Als politie en gerecht niets ondernemen, kunnen we niet anders dan uitkijken naar de oprichting van een "Commando Bronson", een groep vigilantes die zelf afrekent met het lafhartig gespuis dat blanke meisjes en vrouwen aanrandt.
_

vrijdag 27 juni 2008

Polygamie wordt Beloond in België

EU_ISLAM.jpg
"Alle kinderen uit een polygaam huwelijk moeten zich kunnen herenigen met hun vader."

Dat besloot het Grondwettelijk Hof gisteren. Volgens de wet kan een buitenlander die wettig in het land verblijft immers aan gezinshereniging doen.

Het Grondwettelijk Hof gaat ermee akkoord dat een moslim - want daar gaat het uiteraard over - die in België verblijft niet zijn vier vrouwen kan laten overkomen maar slechts één. Maar het Hof vindt wel dat die moslim AL zijn kinderen moet kunnen laten overkomen, ook de kinderen van de vrouwen die niet welkom zijn.

Hier krijgen we dus nogmaals het bewijs dat onze wetten NIET aangepast en ongeschikt zijn om "islamitische materie" te benaderen.

Polygamie wordt hier effectief beloond, terwijl het eerder logisch zou zijn dat de polygamist in kwestie de deur zou worden gewezen (het land uitgezet), want in overtreding met onze wetten en principes (waarden en normen). Wij geven met dit vonnis het signaal dat we de sharia niet ongenegen zijn, dat we openstaan voor misbruiken, dat we niets geven om kinderrechten laat staan om de rechten van meisjes en vrouwen. 

De islamisten maken misbruik van onze wetten en democratische instellingen en organiseren een instroom van moslims die hier ook dikwijls medeplichtig zijn/worden aan die gigantische fraude met uitkeringen en kindergelden.

Dat die islamisten op de koop toe onze maatschappij verwerpen en er alles aan doen om het juk van de islam aan ons op te dringen, desnoods met geweld, ontgaat zowel onze wetgevende als rechterlijke macht.

Of maakt het dan toch allemaal deel uit van de afspraken gemaakt op het hoogste EU-niveau in de jaren zeventig (EURABIA), die tot resultaat hebben dat het Europees continent wordt overspoeld door hordes Arabieren, Berbers en Anatoliërs? 

Leest u er anders dit artikel maar eens op na: Does the EU Support Racist Violence Against Whites?

_

Turken handelen in Blanke Slavinnen

Slavernij.jpg
Gisteren stond in de kranten een berichtje over de arrestatie van enkele mannen (geen nadere uitleg over leeftijd, nationaliteit etc.) die een handeltje hadden opgezet in drugs en crackhoertjes. U leest het goed, het aanbieden en verkopen van meisjes verslaafd aan crack, coke, heroïne...

Vermits er geen namen werden vermeld, konden wij er quasi zeker van zijn dat het hier niet ... om blanke autochtonen ging. De politiek correcte media hebben kennelijk afgesproken geen afkomst of voornamen te vermelden als het om Marokkanen of Turken gaat, die moeten kost wat kost worden ontzien van negatieve berichtgeving. Is de blanke Europeaan een idioot? Ik denk het niet.

Vandaag pakken de kranten dan toch uit met de juiste informatie. De feiten wegen te zwaar, men kan niet langer mist spuien. De gearresteerde vrouwenhandelaars - zeg maar slavendrijvers - zijn allen Turken.

Hun prijs voor een jonge, aan crack verslaafde vrouw was vijfhonderd Euro. Zij zochten hun prooien in de buurt van afkickcentra, waar ze met een crackpijp gingen zwaaien om meisjes te lokken. Die werden meteen in de prostitutie tewerk gesteld of gewoon "verhandeld" in het Turks milieu.

Een geïsoleerd dossier? Iets heel uitzonderlijk? Nee, wij menen van niet. Voor mensen met een islamitische achtergrond is slavernij een heel triviaal gegeven, dagelijkse kost als het ware.

Echte slavernij bestaat in deze 21e eeuw nog alleen in de islamitische wereld. De islam staat het nemen van slaven toe als "booty" (oorlogsbuit), als beloning tijdens het bedrijven van de jihad. Slavernij is dus een aanvaarde praktijk en wordt in alle "heilige geschriften" (koran, Sira, Hadith...) als een door Allah aan de moslim gegeven privilege omschreven. Wie zijn de moslims om een geschenk van Allah te weigeren?

Wie denkt dat wij in deze overdrijven, adviseer ik het boek "L'esclavage en terre d'Islam" (uitgegeven bij Fayard), en geschreven door Malek Chebel (antropoloog en islamspecialist) eens te lezen.
_

Online Moslimhaat neemt toe!

FreedomToHell.jpg
"Online moslimhaat neemt alarmerende proporties aan", blijkt uit het "Jaarverslag Discriminatie-Diversiteit" van het "Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding", dat gisteren werd vrijgegeven.

"Racisme en discriminatie op basis van handicap en geloof maakten het merendeel uit van de meldingen die in 2007 binnenliepen bij het "Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding" in zowel België als Nederland. Vooral het aantal islamofobe kettingmails stijgt zorgwekkend", aldus het verslag.

Tiens tiens, hoe zou dàt toch komen? Zou het kunnen dat de islam en zijn volgelingen door een foute attitude, door onaangepast gedrag, door zinloos geweld en criminaliteit en een totaal gebrek aan positieve maatschappelijke instelling zoveel onbegrip en haat genereren bij de blanke bevolkingen in het Westen? Zou het kunnen?

"In 2007 opende "het Centrum" 2917 dossiers, een toename van 77 procent tegenover 2006! Net zoals in 2006 scoort discriminatie op basis van ras (vier op tien meldingen) ook dit jaar het hoogst. De sterkste stijging treffen we aan in het segment "media, internet en propaganda", waarover ook de meeste meldingen binnenliepen. Het grootste aantal meldingen had betrekking op kettingmails, waarin aangezet wordt tot haat tegen vreemdelingen - voornamelijk moslims."

Islamofobie uit zich dan in het opwekken van angst, het veroordelen van moslimgeweld [wat is er mis met het veroordelen van moslimgeweld????] en discriminatie. De islam wordt in die mails geassocieerd met terrorisme, extremisme en als een bedreiging voor andere culturen voorgesteld [maar, dat is jandorie de naakte realiteit?!!]. Het Centrum spreekt van een ‘doordachte strategie van haatverspreiding."

Een doordachte strategie van haatverspreiding???!!! Houdt dit "Centrum" zitting op de maan of op mars? Heeft dit "Centrum" niet in de smiezen dat het precies de islam en de islamisten zijn die een mondiale strategie van "agressieve dawa" hebben ingezet, met andere woorden het verbreiden van de islam, goedschiks of kwaadschiks, via misleiding en verbloeming of middels agitatie, jihad en terreur?... Is hen dat ontgaan?

"Er is sprake van een verscherping van de boodschappen", zegt het verslag verder. "Er lijkt een normalisering van racisme en haat tegenover mensen van een andere etnische origine aan de gang in ons land," meldt het rapport. "Tot spijt van het Centrum durven maar weinig mensen te reageren tegen de afzender van een racistisch bericht. Vaak is dat immers een kennis en wil men confrontatie vermijden. Anderzijds vreest men dat men alleen staat met zijn mening."

Wat een slap gelul.

"Het Centrum kan ook niet altijd actie ondernemen. Iedereen heeft immers het recht om kritiek te uiten [GELUKKIG MAAR !!!]. 'Sommige mensen zeggen "dit is toch schandalig" of "dat zou toch niet mogen" [typische multi-culti prietpraat: schiet op de boodschappers, kritiek op de islamisten en hun daden is niet wenselijk]. "

Jozef De Witte, directeur van "het Centrum: 'Dat kan kloppen, maar wij zijn enkel bevoegd voor wat in de antidiscriminatiewet staat. Schokkende verontrustende en kwetsende uitdrukkingen moeten kunnen in een democratie. Dat staat onder andere in het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens. Om strafbaar te zijn, moet een boodschap aanzetten tot haat, geweld of discriminatie en de "dader" moet expliciet deze bedoeling hebben.'

Welnu mijnheer De Witte, als u uw oren open zet en uw ogen de kost geeft, zult u elke dag dozijnen voorbeelden aantreffen van islamieten die oproepen tot haat en geweld jegens de blanke bevolking in ons land. Als u niet weet waar te kijken, willen wij u best een handje helpen.

Wij hebben ook sterk de indruk dat Jozef De Witte graag per direct de vrije meningsuiting aan banden zou willen leggen ten bate van zijn multiculti-ideaal. Allicht komen de corrupte bobo's van Eurabia hem wel op zijn wenken bedienen, kijk maar...

"Voor 2008 kijkt het Centrum uit naar de omzetting van de Europese richtlijnen door de gewesten en gemeenschappen", gaat het verslag verder. "In het Vlaams Parlement ligt daarvoor een uitgewerkt decreet klaar. Mogelijk wordt dat nog gestemd voor 11 juli, de dag waarop het Parlement in vakantie gaat. Ook de Franstalige Gemeenschap en het Waals Gewest zijn op dit vlak ver gevorderd. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest zal echter nog een tandje moeten bijsteken."

Daar hoeven we geen tekening bij te maken, in de ganse Westerse wereld worden momenteel pogingen ondernomen om de vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen om zo de islamisten van dienst te zijn.

Jozef De Witte: 'Het Centrum is opgericht door een federale wet en kan daarom enkel in rechte optreden in federale aangelegenheden. Over meldingen die vallen onder gemeenschaps- of gewestbevoegdheden kan het centrum alleen maar advies geven. De gemeenschappen en gewesten hebben nog geen gelijkaardig orgaan aangeduid. Onze bedoeling is om het federale centrum af te schaffen en te vervangen door één interfederaal centrum, dat in rechte kan optreden op basis van wetten, decreten én ordonnanties. Dat biedt als grote troef dat mensen die te maken hebben met discriminatie altijd op hetzelfde adres terecht kunnen. De expertise zit op die manier gegroepeerd en het kost veel minder dan als ieder een eigen centrum opricht. Hierover bestaat reeds een politiek akkoord, maar "de lange formatie" heeft roet in het eten gegooid. Woensdag werd het onderwerp echter opnieuw op de agenda van de interministeriële conferentie gezet.'

Mijnheer De Witte, er is in elk Europees land veeleer een Centrum nodig dat de islamisten in het vizier houdt, dat elke poging om de sharia te promoten laat staan door te duwen, detecteert, aanklaagt, daadkrachtig bestrijdt. Als de islamisten voelen dat zij in Europa NOOIT een poot aan de grond zullen krijgen en dat het islamisme hier hard en eensgezind wordt bestreden, zullen zij hun jihad wel staken, hun politiek geladen hoofddoekjes wel afleggen, de islam naar de wereld van de private symboliek verwijzen, en dan hebben wij nergens in de wereld nog centra nodig die zich met racisme en discriminatie moeten inlaten, want dan valt de bron van alle ergernis weg. You can take that to the bank, mijnheer De Witte!

Wij blanken zijn geen racisten, maar wij zijn ook niet gek.
_

donderdag 26 juni 2008

Hof van Cassatie (2)

Schlatt.jpg
Het Hof van Cassatie heeft het cassatieberoep van de gehoofddoekte vrouw Hagar L. en haar familie uiteindelijk verworpen. De advocaat van de familie, meester Réginald de Béco, ging in cassatie omdat hij bepaalde feiten wilde laten kwalificeren als doodslag en dus een proces voor het hof van assisen wilde.

Mr. de Béco, de advokaat van de hoofddoek, zei na de zitting dat hij, speciaal voor de zaak van de hoofddoek, nu naar het Europees Hof van de rechten van de mens in Straatsburg trekt, omdat al zijn beroepsmogelijkheden in ons land uitgeput zijn.

Hieruit blijkt dat het de moslims en hun advokaat niet te doen is om hun gelijk te halen in de zaak rond de dood van hun broer, maar dat ze deze rechtszaak eigenlijk gebruiken om een precedent te forceren ter acceptatie van de hoofddoek als islamo-fascistisch symbool in onze gerechtshoven. Een uiting van misprijzen als het ware voor onze rechterlijke macht die naar islamitisch inzicht moet worden vervangen door de sharia. Wat die sharia onder meer inhoudt, leest u in een vorig artikel over éénjarige bruidjes...
_

woensdag 25 juni 2008

Hof van Cassatie Capituleert!

Denial.jpg
In een tijd dat islamisten de samenlevingsproblemen sluipenderwijs op de spits drijven en de zwakke plekken van onze democratie opzoeken om tolerantie op te eisen voor intolerantie, laat de Rechterlijke Macht ons zowaar in de steek!

Het Hof van Cassatie heeft vandaag een jonge vrouw met hoofddoek toegelaten in de rechtszaal en daarmee een ongewenst precedent gecreëerd.

Eerder had de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) de vrouw met hoofddoek, burgerlijke partij in een zaak rond de dood van haar broer, nochtans de zaal doen verlaten. Toen ze op 12 september 2007 een zitting van de KI wilde bijwonen, besliste die dat dat niet kon als ze haar hoofddoek ophield.

Haar advocaat, meester de Béco, die ook de andere leden van de familie vertegenwoordigt, besliste daarop de zaal te verlaten waardoor de pleidooien werden afgehandeld zonder aanwezigheid van de burgerlijke partijen. De advocaat ging in cassatie tegen het uiteindelijke arrest en haalt nu de zaak van de hoofddoek opnieuw aan. Volgens de Béco heeft het Hof van Cassatie een "gigantische stap gezet", door het meisje tijdens de zitting met de hoofddoek toe te laten.

Deze advocaat heeft kennelijk geen benul van wat hier echt wordt gespeeld. Het gaat er namelijk om dat wij wereldwijd in een gevecht op leven en dood zijn gewikkeld met een duivelse doctrine die onze samenlevingen wil vernietigen en zich daartoe in een eerste fase focust op het ondergraven van onze instellingen, onze wetten en regels, onze waarden en normen.

Gelukkig is niet de hele rechterlijke macht gezwicht voor dwaasheid. De arbeidsrechtbank van Brussel heeft het gezond verstand laten prevaleren op de laffe lulkoek van multi-culti idioten. Boekhandelketen Club werd in het gelijk gesteld in een zaak van een werknemer die in november 2004 werd ontslagen voor het dragen van een hoofddoek op het werk. Het bedrijf vond het onaanvaardbaar dat de werknemer een opvallend religieus teken als een hoofddoek op de werkvloer droeg ondanks de aanbevelingen voor het personeel en wordt hierin nu gevolgd door de arbeidsrechtbank.
_

Huwelijk met Eénjarig Meisje OK?

Kindbruidje.jpg
Op dit ogenblik zijn islamitische verenigingen en drukkingsgroepen in zowel Australië als de USA aan het lobbyen voor de acceptatie van polygame huwelijken islamitische stijl.

Hieromtrent doet het gerecht in Los Angeles heel binnenkort een uitspraak die wel eens historisch zou kunnen zijn, met een enorme impact op de verhoudingen tussen de islam en het Westen.

Mocht het juridisch steekspel in het voordeel van de islam uitdraaien, hebben we geen poot meer om op te staan en mogen we ons vanzelfsprekend verwachten aan het doorbreken van de volgende taboe: het legitiem maken van pedofilie in naam van Allah, oftewel het uithuwelijken van "kindbruidjes". 

Ver gezocht denkt u? Think again.

Bekijk eens rustig volgende video. U ziet fragmenten uit een interview dat de Libanese televisie LBC TV op 19 juni jl. had met Dr. Ahmad Al-Mub’i, de Saudische Regeringsafgevaardigde voor Huwelijksaangelegenheiden. Hoeft het gezegd, een autoriteit in de islamitische wereld.

In dit interview zegt deze Saudische official dat een huwelijk met een éénjarig meisje binnen de islam zeker acceptabel is. Bekijk hier de video: > Interview Dr. Ahmad Al-Mub'i.

Deze dwaze baardman vertelt onomwonden dat islamieten het voorbeeld van "de perfecte man" moeten volgen. De zelfverklaarde profeet Mohamed trouwde Aïsha toen ze 6 jaar was, en "consumeerde" haar toen ze amper negen was. 'Trouwen vanaf één jaar is volgens de sharia perfect mogelijk,' zegt dit heerschap, 'alleen moet de bruidegom zelf inschatten wanneer hij de bruid seksueel gebruikt".

Gaat dit uw verstand te boven? Troost u, u bent echt niet alleen.
_

dinsdag 24 juni 2008

De Islam is het Probleem

Kutmarokkanen.jpg
Uit onderzoek door het Verwey-Jonker Instituut en het Willem Pompe Instituut van de universiteit Utrecht, zou moeten blijken dat crimineel gedrag bij kinderen voor een deel wordt bepaald door de slechte kwaliteit van de buurt waarin ze wonen. Ook de gezinssituatie, schooluitval en de vriendengroep waarmee ze omgaan, spelen een grote rol.

'Een buurt met veel criminaliteit en drugsgebruik geeft jongeren de boodschap af dat het om normale verschijnselen gaat,' aldus de onderzoekers, 'dus vinden ze het de normaalste zaak van de wereld zich als crimineeltje te gedragen.'

In het rapport staan ook aanbevelingen. Zo moet de overheid er zo mogelijk voor zorgen dat er in probleemwijken een gemengde populatie ontstaat, met minder werkloosheid, minder uitkeringsafhankelijkheid en een levendig midden- en kleinbedrijf.

Ook moet er extra geïnvesteerd worden in openbare orde en veiligheid. 'Streng toezicht op de leerplicht zou ook een goede zaak zijn,' vinden de onderzoekers.

Ja ja, het zoveelste onderzoek met even zoveel voorspelbare uitkomsten en aanbevelingen. Maar zoveel onderzoek ten spijt blijft men om "politiek correcte redenen" halsstarrig om de hete brij heen walsen. Die hete brij is ... de islam. What else?

Eerder onderzoek bevestigt immers dat de islam jongeren niet stimuleert maar eerder demotiveert om te studeren. De islam ligt dus aan de basis van slechte schoolresultaten.

Studie van de islam anderzijds leert ons dat moslims het misprijzen jegens de westerse maatschappij en de aversie tegen onze levenswijze met de moedermelk krijgen ingezogen.

Moslim-jongens krijgen vanaf hun geboorte ingelepeld dat ze superieur zijn aan de kuffar, de ongelovige westerling. Dat ze hinderlagen mogen leggen voor niet-moslims. Dat ze die mogen beroven en mishandelen. Dat ze zich door kuffar de les niet moeten laten spellen. Dat ze voor vrouwen [leraressen, politie-agenten, sociaal-assistentes...] al helemaal geen respect hoeven te hebben en dies meer, en dies meer. Leest u er o.a. maar het negende hoofdstuk (Sura 9) van de koran op na.

Beste onderzoekers van de unief van Utrecht, read our lips: DE ISLAM IS HET PROBLEEM!!!

En vertelt u nu toch eens wat daaromtrent uw aanbevelingen zijn.
_

Miss Piggy of Miss Halal?

PigMocksKoran.jpg
Binnenkort kan National Geographics de panda vervangen door het varken als symbool voor bedreigde diersoorten. De toekomst ziet er namelijk niet rooskleurig uit voor dit beestje, dat nochtans alle vierpoters het nakijken geeft wat "savoir vivre" betreft...

In Turkije zijn de varkens, sinds de AKP van Erdogan aan de macht is, reeds compleet geëlimineerd, alle varkenshouderijen zijn bij decreet gesloten. Daarmee sluit Turkije aan bij de andere islamitische landen die het varken uitgeroeid willen zien.

Zijn die hoog intelligente beestjes dan misschien veilig in het Westen? Niet langer, nee. De "halal-gekte" die in het Westen om zich heen grijpt, heeft voor gevolg dat het zwijn straks nog alleen voortleeft in legenden en stripverhalen.

En daar zijn wij zelf debet aan. Artieste Christien Meindertsma uit Nederland onderzocht drie jaar lang welke producten zo allemaal van varkens worden gemaakt en haar speurtocht leverde maar liefst 187 producten op!

Deze lijst is nu openbaar, de fanatici onder de islamieten - en dat zijn er nogal wat - hebben er kennis van kunnen nemen, zetten al hun propaganda-middelen in, spannen hun apologisten en collaborateurs voor de kar en bezegelen zo het lot van het varken.

Blijkt immers dat wij Westerlingen het varken, naast de gekende producten als gehakt, riblap, achterham, varkenshaas, koteletten en dies meer, ook aanwenden voor de productie van bier, medicijnen, munitie, hartkleppen, remschijven, kauwgom, drop, kwarttaart, tiramisu, anti-rimpel-crème, shampoo, lucifers, brood enzovoort enzovoort enzovoort.

De halal-teller slaat tilt! De moslim wordt gek nu hij merkt hoeveel varken hij al heeft moeten slikken de afgelopen jaren. Heerlijk zeg!

O zwijntje, wat een nuttig, intelligent beestje ben je toch! Je zou nu bedreigd zijn door islamieten?

Waar kiezen we voor jongens, miss Piggy of miss Halal?

Ham, daar kan geen schaap tegenop!
_

maandag 23 juni 2008

Parijs: Orks op Oorlogspad

Orks.jpg
Afgelopen weekend is in Buttes-Chaumont nabij Parijs een 17-jarige jongeman aangevallen door een bende "jongelingen" en zo zwaar toegetakeld (gebroken ribben en diverse schedelbreuken) dat hij nog steeds in coma vecht voor zijn leven.

In de gewone pers was het gebeuren enkele regeltjes waard op pagina zoveel binnenin, en kon er her en der de retorische vraag af of we hier met een anti-semitisch incident te maken hebben, het slachtoffer is immers van Joodse komaf en droeg een keppeltje, toen hij volgens getuigen zonder enige reden werd aangevallen door wel vijftien "jongeren".

Over de daders geen uitleg, hoewel sommige media vaag melding maken van "Afrikanen". En speculaties poneren over bende-conflicten waarbij de joden het zelf zouden hebben gezocht. Je moet maar durven.

Wij weten wel beter. De daders zijn ook nu weer Noord-Afrikanen. Islamieten die een aangeboren afkeer koesteren jegens Joden. Die zich ten doel hebben gesteld Eurabia, hun territorium, volledig te zuiveren van Joden. De Orks dolen nu vrij rond in onze straten!

Kan u zich, beste lezer, indenken dat er een Marokkaan of Turk zou zijn gemolesteerd door vijftien blanken of Joden? De "Heilige Linkse Kerk" zou moord en brand schreeuwen! Het gebeuren zou dagenlang voorpagina-nieuws zijn, de regering zou het incident met klem veroordelen en meteen dringende maatregelen aankondigen.

Herinner u het schietincident in Antwerpen, toen een mentaal gestoorde jongeling het geweer richtte op enkele allochtonen. Wekenlang heeft het land een boetekleed aangetrokken ten teken van afschuw en berouw voor deze geïsoleerde uiting van racisme.

Nu blijft het echter stil in Eurabia. Het slachtoffer is een blanke. Een Jood.

De burgeroorlog komt steeds dichterbij. Zij die vandaag collaboreren zullen straks legitieme doelwitten zijn.
_

zondag 22 juni 2008

Eremoorden escaleren in Turkije

Eremoord.jpg
Sinds de islamitische AKP-partij van premier Erdogan de plak zwaait in Turkije, nemen de eremoorden fors toe in dit Aziatisch land dat aan de poort van Europa staat aan te kloppen voor toetreding tot de EU.

Verontrustend en veelzeggend is het feit dat die stijging van eremoorden zich niet voordoet in de minder ontwikkelde gebieden van Turkije maar in Istanbul, Ankara en Izmir, regio's die voor "beschaafd" moeten doorgaan...

Onderzoek wijst uit dat er momenteel zowat elke week een eremoord wordt gepleegd in Istanbul. De agressie richt zich uiteraard bijna uitsluitend tegen vrouwen. Het afgelopen jaar werd in Istanbul ook een honderdtal vrouwen vermoord omdat ze ... seksueel waren aangerand. Zo ziet u maar in welke mate "de islamitische cultuur" de geesten verruimt...

Als we melden dat er elke week een vrouw wordt vermoord, hanteren we bovendien de officiële cijfers. Vanzelfsprekend slechts het topje van de ijsberg. Het gros van die barbaarse aanslagen op vrouwen worden niet als eremoord genoteerd, ze komen dus niet in de statistieken voor.

Toppunt van barbarij: deze moordenaars worden in Turkije geëerd als "helden".
_

Verkrachters slaan toe in Brussel...

Rape.jpg
Op 12 juni jl. is in het Brussels Zuidstation Saint-Gilles om 21 uur - bij klaarlichte dag - een jongedame verkracht onder de ogen van andere treinreizigers en voorbijgangers. 

Lola stapte rond 21 uur in het Zuidstation van de trein uit Waterloo. Zij begaf zich naar een geldautomaat toen twee Marokkanen haar plots op dreigende toon vroegen waarom ze geen hoofddoek droeg, 'zoals het hoorde'. Ze trokken vervolgens een mes en verkrachtten de jongedame midden in het station.

De politie is weliswaar een onderzoek gestart, maar voorlopig zonder succes, de Noord-Afrikaanse verkrachters lopen nog steeds vrij rond, klaar om het volgend slachtoffer te maken.

Sommige kranten hebben de verkrachting pas nu gemeld. Het voorval wordt eerder afgedaan als een "fait divers". Shit happens in the city, zoiets.

De salami-gewijze introductie van de sharia in ons land is dus kennelijk in een volgende fase getreden, die van fysiek geweld en willekeurige verkrachtingen.

In de Scandinavische landen worden blanke vrouwen al langer op grote schaal verkracht door in hoofdzaak islamieten, louter omdat ze blank zijn en geen hoofddoek dragen.

De overheid doet er ginds alles aan om dit fenomeen dood te zwijgen of de oorzaak van de epidemie van verkrachtingen te wijten aan ... de "global warming" of ... de gewelddadige video's op het internet.

Larie en apekool natuurlijk, die verkrachtingen kaderen in een islamitische "strategie van intimidatie", met het doel het pad te effenen voor de sharia: 'Onderwerp u aan de islam en er zal u niets gebeuren, een hoofddoek biedt u bescherming', dat is de gedachtengang achter deze modus operandi.

Wij vrezen dat met deze islam-geïnspireerde verkrachting, overigens niet de eerste, een gevaarlijke trend komt overwaaien uit Denemarken, Noorwegen en vooral Zweden. Misschien wordt het tijd voor de oprichting van een burgerwacht, een groep "vigilantes", die gepast afrekent met dit crapuul?
_

vrijdag 20 juni 2008

Boerka-wijf speelt Weervrouw

BurkaWeervrouw.jpgOp de regionale televisiezender Télé Bruxelles verscheen dinsdag plots - tot eenieders verbazing - een "boerka-wijf" in beeld om het weerbericht aan te kondigen.

Kijkers van Télé Bruxelles kunnen zich namelijk inschrijven om één dag als weerman of -vrouw door het leven te gaan. Ze mogen dan het beste van zichzelf geven voor televisiekijkend Brussel.

Dinsdag verzorgde ene Fadila uit Molenbeek het weerpraatje... in een quasi-boerka of iets wat daar voor kon doorgaan. Alleszins de zoveelste niet mis te verstane provocatie voor niet-moslims.

De Franstalige liberalen van MR laat weten 'geschokt' te zijn met het optreden van de vrouw in niqab. Een niqab heeft geen gaas voor de ogen, terwijl dat bij een boerka wel het geval is. Het politiereglement verbiedt het dragen van zulk een kledingstuk op het Brusselse grondgebied omdat het identificatie erg moeilijk maakt.

De televisiezender is een intern onderzoek gestart en verwijderde het bewuste fragment van zijn website, maar ondertussen belandde het weerpraatje al op YouTube.

Deze "boerka-stunt" kadert duidelijk in een wereldwijde campagne van islamisten om de "Dawa" in een hogere versnelling te schakelen.

Dawa is de propaganda die - gestuurd vanuit moskeeën - wordt aangewend om de islam op een zo voordelig mogelijk wijze aan een onwetend publiek te presenteren. Daarbij zijn leugen, list en misleiding schering en inslag.

Maar gelukkig pakt het niet altijd goed uit en is het resultaat soms ronduit negatief, zoals dit voorbeeld aantoont.
_

Apenstraf voor Apengedrag

In de Sint-Agnes Kleuterschool in Hoboken sloot een juffrouw woensdag een kleuter van vier op in de bergruimte wegens té balorig.

Diens Marokkaanse moeder vindt het verschrikkelijk, ja ongehoord dat haar zoontje Mohamed wordt opgesloten. Ook de schooldirectrice is boos en zegt dat dit nooit meer mag gebeuren.

Wat blijkt bij nader inzien? Mohamed is een 4-jarige hyperactieve kleuter met hoog irritatiegehalte. Zijn moeder geeft zelfs toe dat hij een vechtersbaasje is. Op de koop toe moslim, die vanaf zijn geboorte te horen krijgt dat niet-islamieten varkens en apen zijn waarmee je gerust kan sollen en dat jongens op de koop toe geen bevelen mogen krijgen van vrouwen, want absoluut minderwaardig...

Al wie in het onderwijs zit, herkent de situatie en zal meteen beamen dat met dit soort knapen geen huis te houden valt, laat staan een kleuterklas. Het is ofwel uit school weren ofwel disciplineren. Of de kleuter nu blank is of Marokkaan, maakt niet uit. Want ja, ter linkerzijde poogt men hiervan weer een zaak van discriminatie of racisme te maken.

De juffrouw koos dus voor disciplineren, en dat heeft gewerkt getuige het feit dat Mohamed niet meer naar school durft. Het donkere berghok heeft indruk op hem gemaakt.

Nu dat kereltje nog een stevig pak voor zijn broek geven, bij de kraag vatten en weer aan school afzetten. Wedden dat hij al wat beter opgevoed aan de dag begint?

donderdag 19 juni 2008

Egypte kiest voor Barbarij (3)

Egypte.jpg
Om tegemoet te komen aan de groeiende schare fanatici van de Muslim Brotherhood, introduceert Egypte salami-gewijs de sharia (islamitische jurisdictie) en glijdt zo beetje bij beetje af naar een staat van middeleeuwse barbarij.

In enkele jaren tijd is het straatbeeld van Egypte compleet veranderd, van een Westers geïnspireerde drukte naar een wereldvreemde chaos van zwarte chadors en niqabs en in islamitische gewaden gewikkelde baardmannen.

Vrouwen zijn al hun moeizaam verworven rechten weer kwijt, genitale verminking wordt weer gedoogd door de overheid, niet-islamitische religies worden belaagd: vorige week werd een groep koptische christenen aangevallen, er vielen vele doden en zwaargewonden...

Het geliefde vakantieland dreigt zo definitief verloren te gaan voor (welgestelde) westerse toeristen en de Egyptische overheid schiet zich bijgevolg in eigen voet, want bijna 15% van het bruto nationaal product wordt gehaald uit de toeristische sector.

Maar daar maalt men kennelijk niet echt om, Egypte wil de Westerse toerist geleidelijk aan vervangen door rijke toeristen uit islamitische landen. Getuige het feit dat het wereldberoemde Hyatt-hotel, gelegen op het Roda-eiland in de Nijl, zijn volledige voorraad alcohol (2500 flessen goede wijnen en sterke drank) door de toiletten heeft gespoeld om vrome moslims ter wille te zijn.

De islam en het Westen, de kloof wordt almaar breder, het onbegrip almaar groter, de incompatibiliteit almaar duidelijker.

woensdag 18 juni 2008

Vuurzee in Vitry (2)

De aanleiding van de rellen in Vitry-le-François was inderdaad een afrekening onder drugscriminelen van Noord-Afrikaanse komaf. Er loopt wat fout in het crimineel milieu, dus nemen ze wraak op de maatschappij? Dat is de logica van het racaille. Intussen deelt het Comité P, dat de politiediensten in België controleert, mee dat de Belgische ordediensten een oproer zoals die in Vitry-le-François of de Franse voorsteden niet zouden aankunnen. "België heeft geluk gehad dat het nog niet met een mega-catastrofe is geconfronteerd", luidt het weinig bemoedigend. Niets nieuws voor de islamisten in onze grootsteden, die weten al langer dat ons land terzake een mal figuur slaat. Zij wachten het geschikte moment af en dan slaat het vuur in de pan.

maandag 16 juni 2008

Vuurzee in Vitry

BurningCars.jpgIn de nacht van zaterdag op zondag zijn in Vitry-le-François, een Noord-Franse gemeente nabij Reims en Epernay, hevige rellen uitgebroken.

Deze gemeente met minder dan twintigduizend inwoners, waarvan een groot aantal migranten met islamitische achtergrond, maakte de ergste gewelddadigheden mee in zijn geschiedenis, vergelijkbaar met de rellen van in en rond Parijs nu twee jaar geleden.

Maar liefst zestig auto's en vrachtwagen gingen in de vlammen op, een dozijn mensen geraakte gewond tijdens een veldslag tussen "het racaille" en de ordediensten, waarbij baseball-knuppels en molotovcocktails werden ingezet.

Aanleiding zou de dood van een jongeman zijn, een uit de hand gelopen ruzie onder "jongeren". Feit is dat "het racaille" niet veel nodig heeft om alle duivels te ontbinden.

Europa dient zich goed bewust te zijn van hetgeen ons in de toekomst te wachten staat. De influx van islamieten uit Noord-Afrika gaat gewoon door en tenzij er op grote schaal een begeleide terugkeer wordt georganiseerd, gaan we zonder de minste twijfel een burgeroorlog tegemoet waarbij duizenden slachtoffers zullen vallen.

Het zijn de besluitloze politici van vandaag die dan de rekening gepresenteerd zullen krijgen.
_

zondag 15 juni 2008

Pamela's Plan

Moslimas.jpgBlogger Pamela Hemelrijk (Het Vrije Volk) komt op vraag van haar lezers aanzetten met een oplossing voor het "Multi-Culti-Vraagstuk". 

'Ik krijg uiteraard veel klachten van lezers, en verreweg de meeste van die klachten gaan over het feit dat ik ‘alleen maar klaag’, en ‘nooit met oplossingen’ kom', zegt ze. 

Vandaar dus dit plan dat de geschiedenis in zal gaan als "Pamela's Plan".

Pamela: 'We hadden indertijd natuurlijk beter naar Pim Fortuyn moeten luisteren, maar dat is nakaarten. Ik moet nog vaak terugdenken aan zijn relaas over de dag dat bij hem het kwartje viel. Hij lag in een ziekenhuis bij te komen van een zware operatie, en bij het bed naast hem was het de hele dag allochtonenkermis, omdat de familie zich niet aan de bezoekuren hield. Uiteindelijk vroeg een verpleegster, op Pim’s instigatie, of het bezoek afscheid wilde nemen. Bij het verlaten van de zaal sprak één van de vertrekkende Marokkanen tot Pim de gedenkwaardige woorden: “Wacht maar kale! Straks nemen wij hier de boel over!” En eerlijk is eerlijk: hij heeft woord gehouden, die gozer.'

'De grenzen dicht gooien voor immigranten uit moslimlanden, zoals Fortuyn bepleitte, heeft nu geen zin meer. Daarvoor is het al veel te laat.' aldus Pamela ter inleiding van haar "multi-culti-"plan. 'Ook zonder nieuwe import zullen ze zich in razend tempo blijven vermenigvuldigen, want als het op kinderen verwekken aankomt zijn wij geen partij voor ze.' Daar heeft ze een punt.

'Criminele moslims en opruiende imams het land uitzetten is ook geen haalbare kaart meer, want het merendeel heeft de Nederlandse nationaliteit. De aanslagen in Madrid zijn mede beraamd door lui die in Slotervaart zijn geboren en getogen.' schrijft Pamela, en ook daar slaat ze de nagel op de kop.

Maar wat stelt deze wakkere meid dan wel voor? Welnu, lees hier het hele artikel

Bekijk aansluitend ook deze video (los van Pamela's Plan), zo krijgt u een visuele impressie van de nabije toekomst...: Radical Islam taking over Europe & The West.

Als er iemand verder nog constructieve suggesties heeft die "Pamela's Plan" aanvullen of wie weet overtreffen, graag hier uw tips posten. Waarvoor dank, alle hulp is welkom, het is immers alle hens aan dek!
_

zaterdag 14 juni 2008

Kuiperijen in Kosovo

Goebbels.jpg(open mail aan Bart Beirlant, De Standaard)

Mijnheer Beirlant,

In reactie op uw opiniestukje "De Speeltijd is voorbij voor de EU in Kosovo" vraag ik mij af hoe u het rijmt met enerzijds uw beroepseer als journalist en anderzijds met uw geweten als beschaafd democraat (mag ik toch veronderstellen) om in uw krant smalend een lans te breken voor het zelfverklaard schurkenstaatje "Kosova", en in één adem door een oproep te doen voor harde actie tegen de Serviërs (De Standaard, 14/06/2008, pagina 19).

Inzake internationale politiek met betrekking tot Servië en Kosovo zien we een rode draad, een slijmspoor dat het o zo voorbeeldige Westen ontmaskert als een clubje hypocriete en gewetenloze beleidsvoerders die internationale wetten en regels overtreden of negeren teneinde onvervulde Nazi-dromen op de Balkan alsnog in vervulling te zien gaan.

Dit met medeplichtigheid van een lafhartige pers, waartoe ik ook u en uw krant reken.

Zelf [het Westen] regels overtreden en principes verloochenen en vervolgens "de anderen" [Russen, Chinezen, Serviërs...] bekritiseren en demoniseren, het is nu dagelijkse routine. Het resulteert in de stinkende zweren waar deze wereld de dag van vandaag mee zeult.

In plaats van het boeltje op te naaien met misleidende analyses zou u beter pleiten voor een nieuwe EU-politiek voor de Balkan, een politiek gebaseerd op rechtvaardigheid, gerechtigheid en gelijkheid voor alle betrokken partijen. Een politiek ook die aanzet tot een kruisvaart tegen het groeiend salafisme en de welig tierende criminaliteit.

U zou ook kunnen pleiten voor een dringend onafhankelijk onderzoek naar de vermeende organenhandel in Kosovo, met de (in)directe betrokkenheid van Bernard Kouchner, de Franse buitenlandminister, toentertijd VN-bestuurder van de provincie. Ter inspiratie, hier een artikel over die materie: De Kosovo Killing Fields.

De Kosovo-Serviërs natrappen vergt geen moed, die liggen toch al in het stof. Met uw pen strijden tegen de "Grote Hypocrisie" voor een rechtvaardiger wereld - hoe utopisch ook -, daarmee kan u pas enig (zelf)respect verdienen.

Bosey Cyranow
_

Kolder van Keulen

Nieuwkomers.jpgZachte heelmeesters maken stinkende wonden, het is een oude volkswijsheid. Die vandaag kan worden toegepast op het beleid inzake inburgering van Vlaams minister Marino Keulen.

Gisteren besliste onze minister dat nieuwkomers van buiten de EU (een eufemisme voor illegalen) die moedwillig weigeren hun inburgeringsplicht na te komen, een boete riskeren van 50 tot 5.000 EUR.

Check: als dit decreet met hoog "showgehalte" van toepassing zou zijn geweest op de remuneratie van parlementsleden, zou het meteen in voege zijn getreden. Dat is niet het geval, dus krijgt de regel pas kracht van wet op ... 1 september. Dat ettert.

Check: als het over een communautaire kwestie ging, zou deze minister zeker het been stijf houden, zou hij ten overstaan van onze Waalse vrienden zijn turf staan als een opgenaaide Mechelse scheper. Maar het gaat over nieuwkomers van buiten de EU (een eufemisme voor illegalen). Die kunnen op meer soelaas rekenen, want een kind kan voorspellen dat bewuste wet zelden of nooit zal worden toegepast, want puur window dressing. Dat ettert.

Check: als nieuwkomers van buiten de EU (een eufemisme voor illegalen) zich weigeren in te burgeren, is er maar één valabele maatregel mijnheer de minister: oppakken en manu militari terugsturen naar het land van herkomst.

Ons land heeft op dit ogenblik al een RUIM OVERSCHOT aan amokmakers, criminelen, carjackers, straatrovers, straatterroristen, pickpockets, drugsdealers, pooiers, fundamentalisten, islamisten, jihadi's, werkweigeraars, beroepsdoppers, profiteurs, steamers, messentrekkers, ramkrakers, useless eaters...

En de nieuwkomers van buiten de EU (een eufemisme voor illegalen) zijn in deze categorieën oververtegenwoordigd, mijnheer de minister.

Dat ettert en stinkt als de pest.
_

vrijdag 13 juni 2008

Kampioen Koran Kwelen

PedoMollah.jpgHier uw portie "dead camel stuff": ene Hatice Ikde (11) uit Dieren (NL) mag zich vanaf nu "Nederlands Kampioen Koran Voorlezen" noemen. In Apeldoorn troefde ze negentien andere finalisten uit het hele land af. Wat een dijenkletser, zeg. Effe Mekka belleh!

Afgezien van de idiotie van zulke competitie, dient toch onderstreept dat de kersverse Turkse kampioene geen flauw benul heeft van wat ze eigenlijk heeft voorgelezen. Ze kan weliswaar Arabisch lezen, op zich al een prestatie, maar begrijpen doet ze er geen snars van.

Het gaat in deze wedstrijd immers om de toon waarop de tekst wordt voorgelezen. 'Het moet muzikaal klinken. Als het saai klinkt, is het niet goed.', zeggen de korankenners. Ik zou eerder zeggen: als de kafir er ganzenvel van krijgen, zal het wel dik in orde zijn.

Of Hatice niet liever de 'gewone' voorleeskampioen van Nederland was geworden, met een leuk of spannend jeugdboek? 'Nee,' zegt het hersenspoelsel. 'Liever dit. Dit is speciaal, omdat het met ons geloof te maken heeft.'

Deze jaarlijkse wedstrijd voor kinderen wordt georganiseerd door Diyanet, de Turkse Islamitische Stichting Nederland, die gelieerd is met Milli Görüs, op zijn beurt gelieerd met de Muslim Brotherhood. Extremisten en fundamentalisten, die sluipenderwijs onze maatschappij infiltreren en ontwrichten, onder de neus van onze veiligheidsdiensten...

Hatice trakteerde de kinderen in haar klas van basisschool De Akker. Voor de meesten was de wedstrijd een onbekend fenomeen, omdat het voornamelijk autochtone leerlingen betreft. Desondanks luisterden ze aandachtig naar het verslag dat Hatice van haar koranwedstrijd uitbracht. 'Ze vonden me heel erg goed.'

De "Dawa" is dus weer volbracht: de islam is aan een hele school gepresenteerd als een religie van vrede. Weer een salami-schijfje dichter bij de totale onderwerping, de vlees geworden barbarij.
Goed gedaan meisje, kus van de ... pedo-mullah en een bank vooruit.
_

Ierland zegt Neen!

eussr.gif
Hoewel het allicht maar een uitstel van executie is [de EU-bozo's zullen blijven manipuleren en intimideren tot de Europese grondwet wordt aangenomen] heeft de Ierse bevolking vandaag NEEN gezegd tegen het herwerkt Europees Verdrag.

'Het is overduidelijk dat er erg veel neen-stemmen zijn,' gaf de Ierse minister van justitie Dermot Ahern deze middag toe. 'maar dat is nu eenmaal het spel van de democratie.'

Ierland is het enige land van de 27 lidstaten dat een referendum over het verdrag organiseert. Na het Franse en het Nederlandse NEEN in 2005 hadden de Europese regeringsleiders immers hun lesje geleerd.

Referenda waren uit den boze en moesten in de toekomst absoluut vermeden worden. Maar dat was buiten de Ierse Grondwet gerekend. Volgens die wet vereist elke Europese verdragswijziging een volksraadpleging. De logica zelve.

De inzet van het Ierse referendum is groot. Pas als àlle lidstaten het ontwerp van verdrag goedkeuren, kan het ook worden uitgevoerd. Als de Ieren Lissabon verwerpen, komt de EU terecht in een nooit eerder geziene malaise.

De hoop van échte democraten in Europa is gericht op Ierland, de enige natie van de unie waar democratische principes nog niet zijn uitgehold en uitgerokken tot "window dressing". Zij hopen op die "nooit geziene malaise" als zijnde de puinhoop waaruit een nieuw Europa wordt geboren. Een Europa dat opnieuw oog heeft voor zijn vele unieke nationale identiteiten en culturen, voor zijn Judeo-Christelijke wortels die een unieke beschaving hebben voortgebracht, de beste tot hiertoe.

Een nieuw Europa ook waar geen plaats is voor de onmenselijkheid en barbarij van achterlijke culturen en idiote woestijnreligies. Tenzij in boeken en musea.
_

Inteelt en Incest


In Nederland heeft het Rotterdamse Erasmus MC het aangedurfd de "politieke correctheid" even opzij te schuiven om onderzoek te doen naar de abnormaal hoge kindersterfte bij Turken en Marokkanen. 

Niet evident in onze nieuwe "open samenleving", hier krijgt zulk onderzoek meteen de stempel van "racistisch" en islamofoob te zijn.

Wat blijkt? De hoge babysterfte is grotendeels te verklaren door bloedverwantschap tussen moeder en vader. Eén op vijf paren in die allochtone gemeenschappen is neef en nicht, achterneef en achternicht. Om begrijpelijke redenen wordt in dit onderzoek enkel in bedekte termen gesproken van het aandeel incestgevallen en kinderbruidjes, want tienerzwangerschappen dragen tevens bij aan de babysterfte.

Naast die hoge kindersterfte is er ook de vaststelling dat binnen die zelfde gemeenschappen het aandeel aan gehandicapte kinderen (fysiek en mentaal) abnormaal groot is en weegt op de begroting van onze gezondheidszorgen. Om van de samenlevingsproblemen nog maar te zwijgen.

Wat zijn nu de onderliggende mechanismen die leiden tot deze problematiek? Is het allemaal een kwestie van cultuur? Heeft het te maken met het feit dat die gemeenschappen afgezonderd leven in migrantenwijken? Met kansarmoede? Met scholing en opleiding?

Uiteraard is het een beetje van alles wat, maar één van de doorslaggevende factoren is toch de islamitische identiteit. In de islam is het met name door Allah verboden (haram) te verbroederen met niet-islamieten (kafir), laat staan met ze te trouwen. Bijgevolg blijft men in eigen kring bezig en worden er partners opgedrongen uit eigen familieclans, waarbij men ze indien nodig ook meteen uitzicht geeft op een verblijfsvergunning.

Bottom line: de islamitische leer is een onoverkomelijk obstakel voor de inpassing van islamitische gemeenschappen in onze maatschappij en de negatieve fall out begint steeds zwaarder door te wegen.

woensdag 11 juni 2008

Clash in Basel


Straks woedt tussen 21 en 23 uur een felle overlevingsstrijd tussen Zwitserland en Turkije in Groep A van het EK-voetbal in Basel.

Wij zijn ons het WK-barrageduel indachtig tussen beide landen in 2005. Dat ontaardde toen in een helse knokpartij tussen spelers, coaches en stewards.

Wat maakt deze wedstrijden zo explosief? Gaat het louter om het sportief resultaat? Of zit er meer achter die opstoot van testosteron?

Herinner u, beste lezer, de voetbalwedstrijd tussen Inter Milaan en Fenerbahce in november van vorig jaar. Inter droeg toen een wit shirt met rood kruis, zie foto.

Dat shirt werkte toen als een rode lap op een stier voor de Turken, die zagen hier immers een verwijzing in naar de kruisvaarders. Wat een provocatie, zeg!
_

Vandaag spelen de Zwitsers, onder hun vlag van het witte kruis op rode achtergrond, tegen de Turken met hun vlag van de islamitische halve maan met ster.

De Clash der Vaandels. Symboliek ten top. Mogen de kruisvaarders winnen!

UPDATE: Niet dus. De Tsjechen zullen het moeten doen
_

Ait Oud Doet wat hij Moet (2)


'Je suis innocent, bordel de merde!', tierde een schuimbekkende Ait Oud toen hij gisteren te horen kreeg dat de jury hem schuldig verklaarde aan ontvoering, verkrachting en moord op twee Waalse meisjes.

Bordel de merde? Dit smadelijk compliment was bedoeld voor het gerechtshof, het instituut dat in zijn ogen - de ogen van een moslim - van nul en generlei waarde is, en al helemaal niet gemachtigd om hem - een islamiet - te berechten.

'Je suis innocent', riep hij verontwaardigd. En dat was op de keper beschouwd nog waar ook. Althans volgens de islam. Een hinderlaag leggen voor ongelovigen, ze beroven, verkrachten of zelfs van kant maken, het is de islamieten allemaal ooit voorgedaan door hun zelfverklaarde profeet. De koran draagt moslims ook op diens voorbeelden zo getrouw mogelijk te volgen, want hij - de zelfverklaarde profeet - was het voorbeeld van de perfecte mens (uswa hasana, al-insan al-kamil).
_

dinsdag 10 juni 2008

Weg met Free Speech of...


Pakistan heeft een regeringsdelegatie naar Eurabia gestuurd om er bij de Europese Unie op aan te dringen de vrijheid van meningsuiting in te perken en een streng verbod op godslastering in te voeren.

De zeskoppige Pakistaanse delegatie bestond onder meer uit de Ministers van Binnenlandse Zaken, Buitenlandse Zaken en Justitie, niet de eersten de besten.

Het afvaardigen van deze hooggeplaatste functionarissen is een niet mis te verstaan signaal dat het de Paki's menens is met hun dreigement: 'Stop met het lasteren van onze profeet en de islam of u mag gewelddadige reacties verwachten gericht tegen westerlingen en diplomatieke missies.' De recente aanval op de Deense ambassade werd als voorbeeld aangehaald.

Wie menen die Pakistanen eigenlijk dat ze zijn om ons de les te komen spellen? Hun land heeft het chaosgehalte van de Gaza, en dat is toch 's werelds beerput?

Anderzijds is deze gang van zaken heel voorspelbaar voor al wie de islam onder de loupe neemt: het islamiseren en tot onderwerping dwingen van een land of continent begint steevast met een aanval op de vrijheid van meningsuiting om elke kritiek [op de islam] de kop in te drukken.

De volgende stap is het opleggen van de status van dhimmitude (onderworpenheid) en het verplicht betalen van de jizyya (de taks die een ongelovige verschuldigd is aan moslims).

Daarna volgt de sharia en ... de complete duisternis.

En de dood.

UPDATE 11 juni 2008:
De Libische regering heeft Deense bedrijven uitgesloten van deelname aan een groot infrastructuurproject in het land. Aanleiding zijn de spotprenten over de zelfverklaarde profeet. We kunnen er niet naast kijken, de islamitische wereld zet het Westen verder onder druk om de vrijheid van meningsuiting in te perken. Een logische tegenreactie zou zijn dat alle Westerse landen hun solidariteit met Denemarken onderstrepen door alle landen die Denemarken boycotten op hun beurt te boycotten: geen westerse producten meer, geen geneesmiddelen, geen technologie, geen dienstbetoon. Benieuwd wie hier aan het kortste eind trekt. Onze tegeneis moet zijn: islam afbouwen, die religie voor zwakzinnigen staat de wereldvrede in de weg.
_

Miss Schotelvod 2008 (2)


Wij willen ze u niet onthouden, hier is ze dan, Huda Falah (18) uit Gentofte, de eerste "Miss Hoofddoek 2008", een verkiezing gehouden in Denemarken.

Falah is geboren in Irak, en draagt al een hoofddoek sinds ze 9 jaar is. Ze zegt dat het haar eigen keuze is en dat haar moeder en alle vrouwelijke leden van haar familie trouwens ook hoofddoeken dragen. 

Als iedereen in de put springt, spring ik ze maar na, zoiets.

'Vrouwen zijn als diamanten,' zegt ze filosofisch, 'en een diamant laat je niet aan iedereen zien.'

Welnu Huda, dat is een hele portie nonsens uit de mond van een adolescente, maar toegegeven, onder een hoofddoek kunnen we eigenlijk niet veel verstand verwachten.

De Deense mode-expert Uffe Burchardt vindt de kleur van het hoofddoekje "shocking" en voorspelt meteen een zomertrend. Ook prijst hij de vloeiende wijze waarop die schotelvod rond Huda's lichaam is gedrapeerd.

Ik denk dat ik moet overgeven.

Hij wordt hierin bijgetreden door mode-blogger Helen Latifi, die het koninklijk blauw van de hoofddoek heerlijk vindt assorteren met de donkere kleur van Huda's huid. 'Haar schoonheid wordt discreet verborgen,' voegt ze er pathetisch aan toe, 'deze hoofddoek reflecteert innerlijke rust.'

Floep... Mijn lunch is eruit.

Jeetje jeetje, deze dwaze Deense dhimmi's beseffen niet dat ze de islamisten in de kaart spelen, die fanatici die uit zijn op de gewelddadige onderdrukking van die domme meiden en bij uitbreiding van iedereen die hun idioot geloof niet aanhangt.

Een flinke boer moet verlichting kunnen brengen.
_

zondag 8 juni 2008

Egypte kiest voor Barbarij (2)


Afgelopen zaterdag heeft het Egyptisch parlement een wet goedgekeurd die vrouwenbesnijdenis strafbaar maakt, behalve in gevallen van "medische noodzaak".

Toch een goede zaak, denkt u? Welnu, de misleiding zit hem in het feit dat men besnijdenis ogenschijnlijk strafbaar maakt, zogezegd om de wereldopinie te sussen en het toerisme niet in gevaar te brengen, terwijl men eigenlijk een grote achterpoort voorziet die talloze interpretaties toelaat en de wet bijgevolg weer tot dode letter herleidt. Dit uiteraard om de islamisten te slijmen die van een verbod niet willen weten. In Egypte is 96,6 % van de meisjes en vrouwen genitaal gemutileerd.

De verdedigers van vrouwenbesnijdens wettigen deze barbaarse praktijk met het argument "dat de genitale organen van vrouwen teveel uitsteken en dat snijden nodig is om hun deugdelijkheid te bewaren". Deze idiotie bestaat dus nog in de 21e eeuw, en krijgt kracht van wet in een nationaal parlement, godbetert. Een nationaal parlement vol imbecielen.

Als u nog geen vakantie heeft geboekt en twijfelt tussen Egypte en wat anders, maak er wat ons betreft dan wat anders van.
_

zaterdag 7 juni 2008

België baart Terreurcel


Het verband tussen "links/extreem links" en het "islamisme" wordt in Eurabia met de dag duidelijker en laat zich nog moeilijk wegstoppen.

Gisteren zijn vier "Belgen" in verdenking gesteld in wat de pers noemt "een nieuw CCC-terreurnetwerk". Men had het evengoed kunnen aanduiden als een filiaal van Hezbollah, gezien de achtergrond van de twee betrokken islamieten.

Benevens Bernard Sassoye, een oud CCC'er (Cellules Communistes Combattantes) en Constant Hormans (een ex-communist en nu gekend crimineel) werden twee moslims van Libanese oorsprong aangehouden, met name Wahoub Fayoumi (journaliste van de RTBF) en Abdellah Ibrahim Abdallah, de contactpersoon met islamisten in Frankrijk. Bij diverse huiszoekingen vond de politie materiaal dat wijst op terroristische intenties en activiteiten.

'Fayoumi is een linkse activiste, zonder meer,' schrijft de pers, 'maar is ze ook een terroriste?' Van oorsprong Libanese, studeerde ze politieke wetenschappen aan de ULB en stak haar linkse sympathieën nooit onder stoelen of banken. Ze zette zich van in haar studententijd in voor de Palestijnse zaak. Ze is lid van de Franstalige Association Belgo-Palestinienne, en is (of was althans in 2005) betrokken bij de wat onduidelijke 'Assembly of Lebanese Democrats in Europe', waar ook Dyab Abou Jahjah een vinger in de pap had.

Fayoumi is met andere woorden een uitermate interessant figuur in de ogen van de islamitische jihadi-groeperingen. Ze is vrouw, journaliste, heeft de Belgische nationaliteit, kan zich dus vrijelijk over alle grenzen heen bewegen, heeft toegang tot alle wenselijke informatie en instanties en is bovendien doordrongen van de Palestijnse kwestie. Dat Abou Jahjah contacten onderhield met Hezbollah, werd duidelijk tijdens de afgelopen Israëlische aanval op Hezbollah-stellingen in Libanon.

De bedenking die we maken omtrent deze affaire is dat de islamisten het geweer van schouder veranderen. Omdat ze als moslims of Arabieren te zeer in de radar van de veiligheidsdiensten lopen, benaderen ze figuren als Fayoumi en Sassoye, die bepaalde concepten uit hun ideologie delen, om de voorbereiding van terreuracties mogelijk te maken. Wij moeten dus niet alleen meer oog hebben voor islamisten, maar ook en vooral voor autochtonen ter linkerzijde die bepaalde doelstellingen van de jihadisten genegen zijn.

Een doorlichting dringt zich op van alle organisaties en instanties waar geheimhouding en veiligheid absoluut voorop staan, te beginnen bij de veiligheidsdiensten en het militaire apparaat.

Boel in Istanbul


Dat de islamisten van Erdogan in de tegenaanval zouden gaan nadat de rechterlijke macht het verbod op hoofddoeken aan hogescholen weer instelde, lag voor de hand. Vanzelfsprekend sturen zij nu hun "schlatten", hun gehoofddoekte wijven, de straten op in Istanbul.

Intussen beschuldigt de regerende Turkse AK-partij van premier Erdogan het Constitutionele Hof ervan het gezag van het parlement te ondermijnen. Dat zei de vicevoorzitter van de partij gisteravond na een ruim zes uur durend spoedzitting. Het zit de islamisten duidelijk heel hoog, zij hadden verwacht dat de druk van Europa zou volstaan om carte blanche te krijgen met hun salami-gewijze islamisering van het eens zo seculiere land.

'De gerechtelijke uitspraak is een directe ingreep in de macht van het parlement. Het is in strijd met de scheiding der machten', lamenteert vicevoorzitter Dengir Mir Mehmet Firat. 'En het is in strijd met de grondwet.'

Hoe bedrieglijk en arrogant toch! De islamisten gebruiken de zwakke plekken in het democratisch systeem (one man one vote) om een islamitische dictatuur te bewerkstelligen, maar kunnen het niet verkroppen als die democratie zich teweer stelt (democratie is meer dan stemmen alleen, het moet ook gebeuren door democratische partijen die een democratie op het oog hebben).

Turkse kranten beschrijven de uitspraak als "de grootste politieke nederlaag” van de AK-partij sinds die in 2002 aan de macht kwam. "Een besluit om de AK-partij te verbieden is nu onvermijdelijk” schrijft de krant Vatan.

Laat het ons hopen.
_

vrijdag 6 juni 2008

Ook Verdonk nu Vogelvrij


De regering Balkenende blijft de goegemeente beroeren met onbegrijpelijke maatregelen. Nadat vorig jaar Ayaan Hirsi Ali door de overheid vogelvrij werd verklaard en hals over kop haar toevlucht zocht in de VS, is het nu kennelijk de beurt aan Rita Verdonk. De regering heeft per direct haar beveiliging opgeheven, waardoor ze in feite de facto huisarrest krijgt.

En alsof het onderhands is afgesproken, hebben enkele moslims intussen ostentatief haar huis gefotografeerd en haar auto met stokken bewerkt in Leeuwarden. Kan het fiere Oranje zomaar accepteren dat een parlementslid, dat in groeiende mate het kiezerspubliek aanspreekt, op die wijze wordt geintimideerd? Of hoeft het nu even niet, eerst voluit genieten van het Europees Kampioenschap Voetbal?

De elite die aan de macht is in Nederland wil af van mensen die kritisch zijn over de maatschappij, de politiek en vooral over de islam. Nederland is een land geworden waar een Minister-President in spe (Fortuyn) zomaar kan worden vermoord, een cineast (Van Gogh) ritueel kan worden geslacht op straat, waar de vrije meningsuiting onder toenemende druk staat, waar cartoonisten worden opgejaagd als criminelen en moderne kunst wordt geweerd, want te gewaagd.

Is het opheffen van de beveiliging van Verdonk ook niet een één-tweetje tussen de regering Balkenende en de NCTb (Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding) Tjibbe Joustra om een situatie te creëren die een moordaanslag op Rita Verdonk mogelijk moet maken? Een dode Rita zou de regerende politieke elites goed uitkomen. Als Verdonk en Wilders bij de volgende verkiezingen een tandem mochten vormen, dreigt het politieke landschap immers compleet te veranderen.

Rita Verdonk gaat in elk geval door met de opbouw van haar beweging Trots op Nederland en heeft per direct een eigen beveiliging geregeld. De eigen bewakers zijn van een particulier beveiligingsbedrijf dat Verdonk op vrijwillige basis bescherming wil bieden.

donderdag 5 juni 2008

Turkije bestrijdt Hoofddoeken


Goed nieuws vanuit Turkije: de elf rechters van het grondwettelijk hof aldaar hebben het verbod om hoofddoekjes te dragen aan de universiteiten vandaag gehandhaafd.

Dus geen schotelvodden op de hogescholen. Dit is een zware nederlaag, zeg maar kaakslag voor de twee oppositiepartijen, de islamitische partij AKP en de nationalistische MHP.

In februari werd het verbod op hoofddoeken op universiteiten ongedaan gemaakt nadat de islamitische regeringspartij AKP van premier Recep Tayyip Erdogan een meerderheid achter zich kon scharen in het Turks parlement. De kwestie bleek meteen een splijtzwam voor de Turkse gemeenschap, die verdeeld wordt in islamisten en "secularisten".

Die "secularisten" beschuldigen de regering van Erdogan er - overigens terecht - van een "sluipende islamisering" van Turkije na te streven door de scheiding van Kerk en Staat, verordend door de stichter van de republiek Mustafa Kemal Atatürk, af te willen zwakken.

AKP-politici daarentegen verdedigen het dragen van de hoofddoek als een persoonlijk religieus recht op vrijheid. Een vals argument, daar de hoofddoekjes de vlag zijn voor een politieke lading die de invoering van de sharia nastreeft. Er zijn genoeg harde aanwijzingen dat Erdogan een islamitische republiek nastreeft en bij uitbreiding een nieuw wereldkalifaat.

Tegen de islamitische partij AKP van premier Erdogan loopt nu een verzoek tot schrapping, waarin de partij wordt beschuldigd er een "islamitische agenda" voor Turkije op na te houden. Het opheffen van het hoofddoekenverbod was een van de belangrijkste argumenten van de procureur bij het hof van cassatie om een verbod op de AKP te vragen en 71 van haar leden voor vijf jaar uit de politiek te bannen, onder wie premier Erdogan. De AKP is in Turkije sinds 2002 aan de macht. De kans dat de AKP buiten de wet wordt gesteld is bij deze weer toegenomen.

Tenzij de bozo's van Eurabia, de verlichte despoten van die megalomane dhimmicratie, zich opnieuw met de zaak gaan moeien. EuroNero's Solana en Baroso hadden eerder al laten weten dat ze het buiten de wet stellen van de AKP als absoluut onwenselijk beschouwen, want de rechterlijke macht zou zich niet met politiek mogen inlaten.

Dat is in een zuivere democratie zo, maar in Europa laat men doorgaans zelf geen kans onbenut om partijen die "niet politiek correct" zijn als rechts-extremistisch weg te zetten of als het even kan helemaal te verbieden. Het cordon rond het Vlaams Belang, de demonisering van Pim Fortuyn en Ayaan Hirsi Ali en vandaag de ridiculisering van Geert Wilders, dat soort dingen. Het seculiere Turkije heeft dus geen lessen te leren van Europa en hoeft die bemoeienis niet te pikken.

woensdag 4 juni 2008

Ex-Moslims zijn goede Moslims


De woordvoerders van de moslimgemeenschap in ons land vinden de tijd gekomen om te pleiten voor een Belgische imam-opleiding.

Zij geven om te beginnen ruiterlijk toe dat het met het integratieproces van islamieten, zowel Turken als Marokkanen, helemaal spaak loopt. Dat de samenlevingsproblemen niet langer kunnen genegeerd worden, dat bepaalde moskeeën de aansluiting met de maatschappij hebben verloren.

'Imams hebben een sleutelrol in het integratieproces,' zeggen ze nu, alsof die constatering niet al vele jaren geleden kon worden gemaakt. 'Als de imams geen Nederlands spreken en weinig kennis hebben van de samenleving, wordt het erg moeilijk om jongeren de juiste begeleiding te geven.' zegt Farid El Machaoud van de Verenigde Moskeeën van West-Vlaanderen.

Vervolgens pleit hij in één adem door voor meer middelen, meer centen, meer imams op kosten van de overheid, noem maar op. Onze Vlaamse onderwijsminister Frank Vandenbroucke heeft er oren naar en laat momenteel de mogelijkheden van zulke imam-opleiding onderzoeken.

Verondersteld dat het allemaal weer wordt toegezegd, de zoveelste zware investering in de islamitische bevolkingsgroep, heeft dit dan ook kans van slagen? Gaan we verbeteringen zien in het integratieproces? Gaan de samenlevingsproblemen afnemen in kwantiteit en intensiteit?

Hoogst waarschijnlijk niet. Het gaat de gemeenschap opnieuw bakken geld, tijd en energie kosten, maar het zal allemaal geen zoden aan de dijk zetten.

Vanwaar dat pessimisme? Wel, omdat elke islamitische gemeenschap, waar ook ter wereld, altijd prioritair streeft naar de trapsgewijze invoering van de sharia, de islamitische jurisdictie. De samenlevingsproblemen (ook de recente amok in Anderlecht) maken deel uit van de strategie om een gastland onder druk te zetten teneinde een voorkeursbehandeling af te dwingen voor de islam. Dat is de eerste stap richting sharia. Het gastland moet dus middelen vrij maken en aparte regels toestaan voor islamieten. Zoals de acceptatie dat vrouwen een aparte (lees minderwaardige) positie hebben in de islam, reden waarom de hoofddoekjes zulk belangrijk visueel signaal vormen. Enzovoort enzovoort.

Wat er dan wél moet gebeuren? Less for more! Laat ons de middelen die we eventueel kunnen vrij maken veeleer gebruiken om te streven naar ... minder islam. Laat ons de moslims duidelijk maken dat de islam een obstakel is in hun verdere ontplooiing. Laat ons structuren opzetten die toelaten om meisjes en vrouwen uit de klauwen van de islamieten te halen, laat ons de middelen gebruiken om de meisjes van jongs af aan duidelijk te maken dat er voor hen ook een heel ander leven mogelijk is, een leven in volle vrijheid en met talrijke kansen die voor het grijpen liggen. Als wij de geesten van de vrouwen winnen is het afgelopen met de islam. Dat weten de islamisten maar al te goed.

Een wereld met minder islam is een wereld met meer harmonie, en harmonie is een opstapje naar vrede, zeker weten.

dinsdag 3 juni 2008

EU-politburo Censureert Tsjechië


Is Europa beetje bij beetje een dictatuur type sovjetunie aan het worden? Het ziet er naar uit. De scepter in Brussel en Straatsburg wordt gezwaaid door "zonnekoningen", niet verkozen door het volk, ze kunnen dus niet worden weggestemd.

Nationale regeringen schuiven hun onpopulaire maatregelen af op dit politburo. De bevolking krijgt de ene domme regel na de andere door de strot geramd. De influx van islamieten wordt geen strobreed in de weg gelegd. De ondemocratische grondwet is een schande. De media lopen gedwee aan de leiband, alleen propaganda die deze dictatuur goed gezind is vindt zijn weg naar het publiek.

Een recent voorbeeld van "mediacensuur in sovjetstijl" is de beslissing van de Tsjechische regering om de uitzending te verbieden op de nationale TV-zenders van de documentaire "Stolen Kosovo".

Tsjechië, met Václav Havel uitgegroeid tot een baken van vrijheid en free speech in de wereld, censureert een documentaire?

Enkele weken geleden heeft minister van Buitenlandse Zaken Karel Schwarzenberg, tegen de wens van pers, publiek en president, Kosovo officieel erkend. Vandaar. De censuur past in dit "prentje van het voldongen feit", een blinde herkent een opgelegd dictaat vanwege het politburo van Europa.

Voorvechters voor vrijheid laten zich niet makkelijk ringeloren, beste EuroNero's, wel integendeel. De volledige documentaire "Stolen Kosovo" kan nu worden bekeken - met Engelse ondertiteling - via YouTube.

Niets voor gevoelige kijkers, wel een must voor wie zich tot hiertoe in slaap heeft laten wiegen.

maandag 2 juni 2008

Cartoon-jihad in Islamabad


De "Religion of Peace" slaat weer toe. In Pakistan, om 13 uur lokale tijd, heeft een autobom voor een zware ravage gezorgd in de buurt van de Deense ambassade te Islamabad. Een dozijn mensen is gedood, er zijn tientallen gewonden. Aan de Deense ambassade zelf heeft de metalen poort de zware klap opgevangen. Onder de slachtoffers bevinden er zich wel veiligheidsmensen en lokaal personeel.

Volgens plaatselijke verslaggevers zat deze aanslag eraan te komen, in Pakistan wordt al maanden een vijandigheid jegens Denemarken opgepookt middels aanplakbiljetten en straatagitatie. Het gaat inderdaad nog altijd om de publicatie van de Mohamed-cartoons in Deense kranten einde 2005. Dat deze maffe moslims daar na drie jaar nog steeds over lopen te kankeren zegt veel over de compatibiliteit van bepaalde culturen.

'Wie onze profeet beledigt moet zich aan zware repressailles verwachten.' zegt een plaatselijke geestelijke, 'Als dit een zelfmoordaanslag was, zal de pleger zeker in de hemel komen.' Van zwakzinnigheid gesproken.

De Deense minister van Buitenlandse Zaken Per Stig Møller heeft de aanslag uiteraard veroordeeld en zijn medeleven uitgedrukt ten aanzien van de families van de slachtoffers. Plaatselijke autoriteiten van hun kant hebben bevestigd dat de veiligheidsmaatregelen voor alle westerse ambassades zal worden opgevoerd.

Wat moet er nu gebeuren? Wij mogen ons geen moment laten intimideren door een meute mentaal gestoorden in Pakistan, al zijn ze een biljoen man sterk. Wereldwijde solidariteit van alle westerse media met de geviseerde Deense kranten is nu op zijn plaats, en hoe kunnen we dat beter uitdrukken dan opnieuw één of meer omstreden cartoons te publiceren? Een sterker signaal kunnen we die islamisten niet zenden. Wij beginnen er alvast mee.

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...