vrijdag 13 juni 2008

Kampioen Koran Kwelen

PedoMollah.jpgHier uw portie "dead camel stuff": ene Hatice Ikde (11) uit Dieren (NL) mag zich vanaf nu "Nederlands Kampioen Koran Voorlezen" noemen. In Apeldoorn troefde ze negentien andere finalisten uit het hele land af. Wat een dijenkletser, zeg. Effe Mekka belleh!

Afgezien van de idiotie van zulke competitie, dient toch onderstreept dat de kersverse Turkse kampioene geen flauw benul heeft van wat ze eigenlijk heeft voorgelezen. Ze kan weliswaar Arabisch lezen, op zich al een prestatie, maar begrijpen doet ze er geen snars van.

Het gaat in deze wedstrijd immers om de toon waarop de tekst wordt voorgelezen. 'Het moet muzikaal klinken. Als het saai klinkt, is het niet goed.', zeggen de korankenners. Ik zou eerder zeggen: als de kafir er ganzenvel van krijgen, zal het wel dik in orde zijn.

Of Hatice niet liever de 'gewone' voorleeskampioen van Nederland was geworden, met een leuk of spannend jeugdboek? 'Nee,' zegt het hersenspoelsel. 'Liever dit. Dit is speciaal, omdat het met ons geloof te maken heeft.'

Deze jaarlijkse wedstrijd voor kinderen wordt georganiseerd door Diyanet, de Turkse Islamitische Stichting Nederland, die gelieerd is met Milli Görüs, op zijn beurt gelieerd met de Muslim Brotherhood. Extremisten en fundamentalisten, die sluipenderwijs onze maatschappij infiltreren en ontwrichten, onder de neus van onze veiligheidsdiensten...

Hatice trakteerde de kinderen in haar klas van basisschool De Akker. Voor de meesten was de wedstrijd een onbekend fenomeen, omdat het voornamelijk autochtone leerlingen betreft. Desondanks luisterden ze aandachtig naar het verslag dat Hatice van haar koranwedstrijd uitbracht. 'Ze vonden me heel erg goed.'

De "Dawa" is dus weer volbracht: de islam is aan een hele school gepresenteerd als een religie van vrede. Weer een salami-schijfje dichter bij de totale onderwerping, de vlees geworden barbarij.
Goed gedaan meisje, kus van de ... pedo-mullah en een bank vooruit.
_

6 opmerkingen:

 1. Is dit nu hun manier om voor de pers te zeggen dat zij volgens de westerse cultuur met nen X-Factor hebben meegedaan, hahaha...lijkt mij eerder iets op zingjeziek...
  ...Zouden beter hun kinderen zedelijke zaken aanleren ipv al dat gepruttel uit die slalom-boek :-O

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In de zaal alleen baardmannen? Jah! die moslimwijven mogen d'er niet in, toch. Kinderen zijn er hun leven niet veilig, toch. Dus even sammevatten: ganse dagen korannetje leren zinge en dan naar een zaaltje vol baardmannen? Alaaf, geef mij maar carnaval! Feestje bouweh met varkensworst en bier!!!!!!!!!! Oproooooooootttteeeehhhhh!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK KUS NOG LIEVER EEN VARKEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kinderarbeid. Kindermisbruik. Kinderindoctrinering. Kinderlijkacherlijke religie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ze uitgehuwelijkt wordt -en het ziet er naar uit, gezien het milieu waarin ze zich bevindt - piept ze wel anders. Dan vergaat haar de liefde voor de islaam wel. Laat dit meisje maar eens het Nieuwe Testament lezen, of voor mijn part "Sex in the City". Ze weet niet wat haar nog allemaal wacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben vorige week naar Werchter Classic geweest. D'er zat veertigduizend man. Wat opviel was dat er GEEN ENKELE allochtoon te bespeuren viel. Kijk nu naar het EK-voetbal: onder de aanhang van alle Westerse landen vindt ge geen mensen van arabisch uitzicht. Wij leven dus naast mekaar door. In afgescheiden werelden. Bijkomend probleem is dat de islamieten onze leefwijze niet waarderen. Dat zij onze wereld willen vernietigen. Terwijl het gros van hen op ons kap leeft. Kan het nog hallucinanter?

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...