zondag 29 juni 2008

Politie Krijgt Slaag in Brussel!

Bruparck.jpg
Het Brussels racaille drijft de dingen wel erg op de spits sedert de ongeregeldheden in Anderlecht. Zo zijn zondagochtend vijf politieagenten aangevallen op parking Bruparck aan de Heizel en in elkaar geslagen.

De agenten hadden vandaag geen dienst, ze kwamen terug van een gezellig avondje uit. Toen ze naar hun auto wandelden, werden ze herkend door een paar Marokkanen die op het parkeerterrein rondhingen en die al eens met bewuste politie-agenten in aanraking waren gekomen.

De agenten in burger werden meteen aangevallen door een dertigtal bijzonder agressieve jongeren. De Marokkanen sloegen vier van hen zo hard dat ze een tijd werkonbekwaam zullen zijn. Een van de "handhavers van de orde" brak zelfs zijn elleboog. Ook de auto's van de agenten werden zwaar beschadigd.

Volgens een politiewoordvoerder hebben de agenten sommige aanvallers herkend, zodat hun arrestatie een kwestie van tijd is.

Vraag die zich nu meer dan ooit stelt is of de politie nog langer in staat is de wet te doen naleven, de orde te handhaven, de veiligheid van alle burgers te garanderen op het hele grondgebied? Wij menen van niet. In sommige delen van het land zijn wij de controle kwijt, daar heerst tegenwoordig de "wet van het racaille". Wij zullen dat deze zomer nog herhaaldelijk aan den lijve ondervinden in de steden en aan de recreatie-centra.

Zoals al zo dikwijls onderstreept in eerdere artikels, maken wij nogmaals duidelijk dat het deze Marokkanen echt te doen is om beetje bij beetje een staat van wetteloosheid te creëren in die wijken en gemeenten waar zij oververtegenwoordigd zijn. De instigators van het geweld opereren achter de schermen, dat zijn de imams van de meest extreme moskeeën in de hoofdstad, en hun acolieten.

Als de toestand volledig uit de hand loopt, zullen die imams en de islamitische vertegenwoordigers aan de overheid voorstellen doen om in de moslim-enclaves de sharia te accepteren. De sharia, de islamitische jurisdictie, wordt als grote oplossing, als enige dam voorgesteld tegen het geweld, de criminaliteit, de golf aan verkrachtingen, de agitaties, het hooliganisme van de Marokkaanse meutes.

Dat is dan de "prelude" naar een door de islam georchestreerde maatschappij, die snel zal tenonder gaan in kakofonie en een bloedige burgeroorlog.

Wij adviseren onze Minister van Binnenlandse Zaken om subito presto alle middelen in te zetten teneinde dit racaille desnoods met excessive force op de knieën te dwingen en zware, voorbeeldige straffen op te leggen. Als wij hier niet meteen met de ijzeren vuist reageren, is het pleit verloren.
_

14 opmerkingen:

 1. JONGENS WAAR GAAT DIT NAARTOE?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mens voelt zich in eigen land niet meer veilig, niet meer thuis, niet meer pluis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lopen die kerels 's ochtends met dertig man te niksen op de parking van Bruparck? Dat begrijp ik toch niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die gasten zijn als roofdieren, een hinderlaag leggen en wachten op gewillige slachtoffers... die flikken hebben gewoon pech gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. marc yzerdraad30 juni 2008 om 21:26

  Is dit een grapje? De politie die slaag krijgt van een bende Marokken? Ik knijp me in de arm, dit is toch te surrealistisch voor woorden. Als de politie zelf al niet meer veilig is, wat staat ons gewone burgers dan nog allemaal te wachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. marc yzerdraad3 juli 2008 om 20:52

  Er is blijkbaar nog maar één van die gasten opgepakt. Zwak zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. goed zo, geef die vuile flikken ervan langs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geen medelijden met die hoerezonen,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. fantastisch! Ik ben juist geflitst, moet naast mijn belachelijk hoge belastingen een belachelijk hoge boete betalen, en hoop van harte dat het geweld tegen politie(mensen) zich mag uitspreiden over heel vlaanderen.Het zou tof zijn als ook mijn gemeente een no-go zone wordt dan ben ik van al die onozele uw- licht-brand-niet-op-uw-fiets boetes af!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar maak je wel een punt. In de no-go zones wordt niet geflitst, niet gecontroleerd. Maar, het zijn niet de politiemensen die u dwars zitten, het zijn de beleidsmakers. Linksliberale elites die met de autochtone bevolking niets inzitten.

   Verwijderen
 10. Klopt, maar als rechts aan de macht komt zullen ze nog meer blauw op straat droppen, en die gaan dan allemaal, jawel, de brave burger die van zijn werk komt lastig vallen met onozelheden ipv de echte criminaliteit aan te pakken want daar hebben ze het lef niet voor. Nog liever een moslim als buur dan een flik....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rechts hoeft niet aan de macht te komen als elke democraat zijn plicht doet. Maar onze politici verschuilen zich achter de dictaten van Europa, dat zich op zijn beurt verschuilt achter de dictaten van de Verenigde Naties, die zich op hun beurt verschuilen achter de dictaten van het Arabisch Blok en de Illuminati. De wereld zal bruin kleuren met de blik op Mekka, of wij dat goed vinden of niet.

   Verwijderen
  2. Klopt, maar wat betekend democratie de dag van vandaag nog? Alles wordt door middel van regeltjes aan banden gelegd, tot de kleinste onozelheden toe. Massa's plichten, maar geen recht op verhaal. Van een vrije wereld kan je hier toch niet meer spreken? Ook lijkt het of het hele systeem is gebaseerd om zoveel mogelijk de eigen bevolking te naaien. En is het eens de overheid niet, dan pakken de banken u wel. Ze mogen voor mijn part hun democratische vrije wereld in hun gat steken, het word met de dag duidelijker dat de bevolking er toch niks aan heeft. Dit is volgens mij ook de reden waarom burgers er niet meer voor vechten, en de islam zo de kans krijgt ons zonder veel moeite sluipend te overwinnen.

   Verwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...