vrijdag 20 juni 2008

Boerka-wijf speelt Weervrouw

BurkaWeervrouw.jpgOp de regionale televisiezender Télé Bruxelles verscheen dinsdag plots - tot eenieders verbazing - een "boerka-wijf" in beeld om het weerbericht aan te kondigen.

Kijkers van Télé Bruxelles kunnen zich namelijk inschrijven om één dag als weerman of -vrouw door het leven te gaan. Ze mogen dan het beste van zichzelf geven voor televisiekijkend Brussel.

Dinsdag verzorgde ene Fadila uit Molenbeek het weerpraatje... in een quasi-boerka of iets wat daar voor kon doorgaan. Alleszins de zoveelste niet mis te verstane provocatie voor niet-moslims.

De Franstalige liberalen van MR laat weten 'geschokt' te zijn met het optreden van de vrouw in niqab. Een niqab heeft geen gaas voor de ogen, terwijl dat bij een boerka wel het geval is. Het politiereglement verbiedt het dragen van zulk een kledingstuk op het Brusselse grondgebied omdat het identificatie erg moeilijk maakt.

De televisiezender is een intern onderzoek gestart en verwijderde het bewuste fragment van zijn website, maar ondertussen belandde het weerpraatje al op YouTube.

Deze "boerka-stunt" kadert duidelijk in een wereldwijde campagne van islamisten om de "Dawa" in een hogere versnelling te schakelen.

Dawa is de propaganda die - gestuurd vanuit moskeeën - wordt aangewend om de islam op een zo voordelig mogelijk wijze aan een onwetend publiek te presenteren. Daarbij zijn leugen, list en misleiding schering en inslag.

Maar gelukkig pakt het niet altijd goed uit en is het resultaat soms ronduit negatief, zoals dit voorbeeld aantoont.
_

4 opmerkingen:

 1. Mmmmmm...you just caught on banana-split...

  ...weir vor morgen...
  "iher en dar ene wolkie an luch me wa biske reege, dan ahter biske zon"...

  Hahahahahahaha....Aaaaaffffvoeren.

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verantwoordelijke van dit TV-station op staande voet buiten smijten. Wij hoeven deze barbarij niet te slikken in eigen land.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. U HEEFT ER HET LAATSTE NOG NIET VAN GEZIEN. YOU AIN'T SEEN NOTHING YET!

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...