vrijdag 27 juni 2008

Polygamie wordt Beloond in België

EU_ISLAM.jpg
"Alle kinderen uit een polygaam huwelijk moeten zich kunnen herenigen met hun vader."

Dat besloot het Grondwettelijk Hof gisteren. Volgens de wet kan een buitenlander die wettig in het land verblijft immers aan gezinshereniging doen.

Het Grondwettelijk Hof gaat ermee akkoord dat een moslim - want daar gaat het uiteraard over - die in België verblijft niet zijn vier vrouwen kan laten overkomen maar slechts één. Maar het Hof vindt wel dat die moslim AL zijn kinderen moet kunnen laten overkomen, ook de kinderen van de vrouwen die niet welkom zijn.

Hier krijgen we dus nogmaals het bewijs dat onze wetten NIET aangepast en ongeschikt zijn om "islamitische materie" te benaderen.

Polygamie wordt hier effectief beloond, terwijl het eerder logisch zou zijn dat de polygamist in kwestie de deur zou worden gewezen (het land uitgezet), want in overtreding met onze wetten en principes (waarden en normen). Wij geven met dit vonnis het signaal dat we de sharia niet ongenegen zijn, dat we openstaan voor misbruiken, dat we niets geven om kinderrechten laat staan om de rechten van meisjes en vrouwen. 

De islamisten maken misbruik van onze wetten en democratische instellingen en organiseren een instroom van moslims die hier ook dikwijls medeplichtig zijn/worden aan die gigantische fraude met uitkeringen en kindergelden.

Dat die islamisten op de koop toe onze maatschappij verwerpen en er alles aan doen om het juk van de islam aan ons op te dringen, desnoods met geweld, ontgaat zowel onze wetgevende als rechterlijke macht.

Of maakt het dan toch allemaal deel uit van de afspraken gemaakt op het hoogste EU-niveau in de jaren zeventig (EURABIA), die tot resultaat hebben dat het Europees continent wordt overspoeld door hordes Arabieren, Berbers en Anatoliërs? 

Leest u er anders dit artikel maar eens op na: Does the EU Support Racist Violence Against Whites?

_

7 opmerkingen:

 1. Ik geloof mijn ogen niet. En dan maar klagen dat de moslimhaat toeneemt? Als men dit zo laat verder gaan komt er niet alleen haat maar ook oorlog van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wij maar ons knoken afjakkeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ze thuis maar is komen aanbellen voor ne cursus islammie...de varkespoten zullen klaar hangen aan de buitendeur... you shall not pass!!!

  Bekeren no F*****G way, dan nog liever...cre·pe·ren1 van (werkwoord; crepeerde, heeft/is gecrepeerd)...

  ...vergaan van, hevig lijden...

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het worden nog interessante tijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cees Jaeger (A'Dam)27 juni 2008 om 20:25

  WAAROM ZOU EEN MOSLIM DIE VIER VROUWEN HEEFT IN HET BUITENLAND EN ER MAAR ééNTJE MAG OVER LATEN KOMEN, WAAROM ZOU DIE PER SE NAAR BELGIË OF HOLLAND WILLEN KOMEN?
  KAN IEMAND DAAR BIJ MET ZIJN VERSTAND?
  OM TE WERKEN? DAT GELOOFT TOCH GEEN ZINNIG MENS MEER?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. eerst de hoofddoekjes, dan gescheiden zwemmen, dan halal voedsel voor iedereen op scholen, straks halal in alle openbare gebouwen, dan polygamie als norm, dan pedofilie als norm, dan... is de wereld helemaal naar de kl...ten.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...