vrijdag 6 juni 2008

Ook Verdonk nu Vogelvrij


De regering Balkenende blijft de goegemeente beroeren met onbegrijpelijke maatregelen. Nadat vorig jaar Ayaan Hirsi Ali door de overheid vogelvrij werd verklaard en hals over kop haar toevlucht zocht in de VS, is het nu kennelijk de beurt aan Rita Verdonk. De regering heeft per direct haar beveiliging opgeheven, waardoor ze in feite de facto huisarrest krijgt.

En alsof het onderhands is afgesproken, hebben enkele moslims intussen ostentatief haar huis gefotografeerd en haar auto met stokken bewerkt in Leeuwarden. Kan het fiere Oranje zomaar accepteren dat een parlementslid, dat in groeiende mate het kiezerspubliek aanspreekt, op die wijze wordt geintimideerd? Of hoeft het nu even niet, eerst voluit genieten van het Europees Kampioenschap Voetbal?

De elite die aan de macht is in Nederland wil af van mensen die kritisch zijn over de maatschappij, de politiek en vooral over de islam. Nederland is een land geworden waar een Minister-President in spe (Fortuyn) zomaar kan worden vermoord, een cineast (Van Gogh) ritueel kan worden geslacht op straat, waar de vrije meningsuiting onder toenemende druk staat, waar cartoonisten worden opgejaagd als criminelen en moderne kunst wordt geweerd, want te gewaagd.

Is het opheffen van de beveiliging van Verdonk ook niet een één-tweetje tussen de regering Balkenende en de NCTb (Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding) Tjibbe Joustra om een situatie te creëren die een moordaanslag op Rita Verdonk mogelijk moet maken? Een dode Rita zou de regerende politieke elites goed uitkomen. Als Verdonk en Wilders bij de volgende verkiezingen een tandem mochten vormen, dreigt het politieke landschap immers compleet te veranderen.

Rita Verdonk gaat in elk geval door met de opbouw van haar beweging Trots op Nederland en heeft per direct een eigen beveiliging geregeld. De eigen bewakers zijn van een particulier beveiligingsbedrijf dat Verdonk op vrijwillige basis bescherming wil bieden.

5 opmerkingen:

 1. Wat mij altijd opvalt over ‘dreiging’ - en of het nou gaat inzake specifieke personen danwel in het algemeen - in verband met terrorisme is dat nooit duidelijk gemaakt wordt door de autoriteiten waaruit die ‘dreiging’ dan wel concreet zou bestaan. Maar mogelijk dient dat een doel. Dat is heel wel mogelijk.

  Nederland heeft namelijk een regering met Balkenende (die weer eens likkebaardend, kwijlend en kwispelend als een schoothondje bij zijn baas op bezoek is geweest. Zeg me wie je vrienden zijn…) en Hirsch Ballin als uitgesproken exponenten daarvan dat er alles aan doet om de vrijheid van meningsuiting drastisch in te perken en dat de hele nederlandse bevolking - getuige haar doorgeslagen registratiedrift inzake e-mail, telefoon, reizen, kentekens en god weet wat nog meer allemaal - als een stelletje bij voorbaat van van alles en nog wat verdachte boeven ziet.

  Om een dergelijk klimaat te kunnen kweken en in stand te kunnen houden past het natuurlijk heel goed te trachten mensen schrik aan te jagen. Want alleen een bevolking die ge-intimideerd wordt en zich als een stel onmondige angsthazen laat intimideren, kan natuurlijk gemanipuleerd worden in elke richting die de overheid maar verkiest.

  Bijvoorbeeld richting een totaal zinloze oorlog in een godvergeten oord als Afghanistan of Irak. Wat Verdonk zelf betreft, zij zal met haar narcistische persoonlijkheidsstoornis uiteraard elk platform en elke gelegenheid te baat nemen om maar in de schijnwerpers te komen te staan en haar kul - maar wel in feite diep mensenverachtende kul - te verkopen.

  Het is een schande dat de meeste media voor de ware aard van dit soort volksmenners van het slag Verdonk, Wilders en Ali de ogen sluiten en ze ueberhaupt een platform bieden. Trouwens, wie zou ze missen als….?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Carel van Eeden6 juni 2008 om 17:31

  Verdonk heeft groot gelijk dat zij door de overheid bekostigde topbewaking eist, en weigering daarvan aan de kaak stelt!
  Al vier kabinetten lang wordt een maligne mugabe politiek gevoerd. De moord op Theo van Gogh (die stierf door gebrek aan beveiliging, evenals Fortuyn) werd gewetenloos misbruikt om een klimaat van angst te creëren.

  De meeste Nederlanders leven in angst voor hun veiligheid, en vrezen zonder al te veel redenen, economische achteruitgang (sinds september 2007).
  De regering kroop voor moslim-autoriteiten waar zij de Nederlandse waarden had moeten verdedigen. Zo werd zelfs de Nederlandse vlag van ambassades gehaald om geen aanstoot te geven, tijdens de FITNA hetze.

  Men collaboreert met de Islam en leidt zelfs Imams op! Onder ambtenaren wordt de Koran gratis verspreid én de Bijbel (de laatste voor half geld).
  Intussen voert men wél oorlog tegen de Islam, elders in de wereld.

  Een absurde tegenstrijdige politiek die wel tot grote spanningen MOET leiden onder de bevolking. Er zijn dan ook protest partijen ontstaan (Wilders, Verdonk), die actie voeren, en een reactie van allochtonen waaronder zeer gevaarlijke Salafisten, die blijkbaar niet gearresteerd mogen worden (autobranden,straatterreur).
  De overheid voert nu een kwaadaardige machtspolitiek door sommige medestanders beveiliging te geven en anderen, tegenstanders, die beveiliging af te nemen.
  De gewone burger is inmiddels vogelvrij.

  Deze pure machtspolitiek is gevaarlijk en bedreigt de democratie. Vergelijkingen mat de Weimar republiek worden steeds meer gemaakt. En terecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. the white cowboy6 juni 2008 om 17:32

  Ja, dat is heel verstandig van Rita. Omdat zij in de kamer weinig van zich laat horen is het belangrijk dat zij aandacht weet te trekken met haar persoonlijke beslommeringen. Zij wordt bovendien voortdurend publicitair onder de voet gelopen door Wilders. Wilders heeft bovendien veel meer beveiligers, dus dat zet bij Rita begrijpelijkerwijs kwaad bloed. Ik veronderstel dat haar adviseurs op haar Ritapedia-website haar ook geadviseerd hebben om weer eens wat meer aandacht op te eisen in de media.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vroeger, waar de premier en het CDA veelvuldig naar verwijzen met de normen en waarden, was het de gewoonste zaak van de wereld om elke schijn van tegenstrijdige belangen te vermijden. Maakt niet uit hoe je het deed, als je het maar deed.
  Het is daarom opvallend dat zo’n normen en waarden kliekje zo vaak elke keer die schijn niet tot het uiterste probeert te vermijden. Gaan we dieper kijken dan betreft het hier elke keer mensen of situaties die in aanraking komen met de discsussie over de vrijheid van meningsuiting, ook al van die premier en het CDA. Of Rita nou de boel loopt te overdrijven of niet, ik zou het niet in mijn hoofd halen mijn integriteit hiervoor op het spel te zetten. Hirsch Balin, Balkenende en het hele CDA hebben er continu geen enkel probleem mee. Toch verwonderlijk voor zo’n normen en waarden kliekje, behalve als je een hele reeks van kleine tot grote gebeurtenissen op een rijtje zet. Dan is het ronduit eng, beangstigend, intimiderend en onderdrukkend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Guy van Vlaanderen6 juni 2008 om 19:55

  Mevrouw Verdonk heeft in het geheel geen beveiliging nodig. Ik stel voor dat zij een burka gaat dragen, vervaardigd van kogelvrij materiaal. Niemand herkent haar dan nog en als dat toch het geval zou zijn, kan haar niets gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...