zaterdag 14 juni 2008

Kuiperijen in Kosovo

Goebbels.jpg(open mail aan Bart Beirlant, De Standaard)

Mijnheer Beirlant,

In reactie op uw opiniestukje "De Speeltijd is voorbij voor de EU in Kosovo" vraag ik mij af hoe u het rijmt met enerzijds uw beroepseer als journalist en anderzijds met uw geweten als beschaafd democraat (mag ik toch veronderstellen) om in uw krant smalend een lans te breken voor het zelfverklaard schurkenstaatje "Kosova", en in één adem door een oproep te doen voor harde actie tegen de Serviërs (De Standaard, 14/06/2008, pagina 19).

Inzake internationale politiek met betrekking tot Servië en Kosovo zien we een rode draad, een slijmspoor dat het o zo voorbeeldige Westen ontmaskert als een clubje hypocriete en gewetenloze beleidsvoerders die internationale wetten en regels overtreden of negeren teneinde onvervulde Nazi-dromen op de Balkan alsnog in vervulling te zien gaan.

Dit met medeplichtigheid van een lafhartige pers, waartoe ik ook u en uw krant reken.

Zelf [het Westen] regels overtreden en principes verloochenen en vervolgens "de anderen" [Russen, Chinezen, Serviërs...] bekritiseren en demoniseren, het is nu dagelijkse routine. Het resulteert in de stinkende zweren waar deze wereld de dag van vandaag mee zeult.

In plaats van het boeltje op te naaien met misleidende analyses zou u beter pleiten voor een nieuwe EU-politiek voor de Balkan, een politiek gebaseerd op rechtvaardigheid, gerechtigheid en gelijkheid voor alle betrokken partijen. Een politiek ook die aanzet tot een kruisvaart tegen het groeiend salafisme en de welig tierende criminaliteit.

U zou ook kunnen pleiten voor een dringend onafhankelijk onderzoek naar de vermeende organenhandel in Kosovo, met de (in)directe betrokkenheid van Bernard Kouchner, de Franse buitenlandminister, toentertijd VN-bestuurder van de provincie. Ter inspiratie, hier een artikel over die materie: De Kosovo Killing Fields.

De Kosovo-Serviërs natrappen vergt geen moed, die liggen toch al in het stof. Met uw pen strijden tegen de "Grote Hypocrisie" voor een rechtvaardiger wereld - hoe utopisch ook -, daarmee kan u pas enig (zelf)respect verdienen.

Bosey Cyranow
_

14 opmerkingen:

 1. Carel van Eeden14 juni 2008 om 16:19

  Goe gezegd Bosey, daar sta ik helemaal achter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Standaard? Bij het halveren van hun formaat is ook het kwaliteitsgehalte proportioneel afgenomen. Dé krant van het moment is De Morgen. Heet als de middag, swingt als de nacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie is die Bart Beirlant? Kan iemand dat zeggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi david g, check this out: http://www.standaard.be/video/videoPlayer.aspx?cat=3&subcat=18&videoId=2752

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey, ik dacht dat er al een onderzoek liep naar die organenhandel? Heeft iemand meer informatie?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Human Rights Watch heeft aangedrongen op een onderzoek, maar verder heb ik er ook niets over gelezen. Maar zeg eens, verbaast u dat soms?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lees op een Engelse blog dat er een aanslag op de politie is geweest in het zuiden van Servië. De Albanese agitators hebben nu zelfvertrouwen te koop. Straks nog wat aanslagen in Macedoine en we zitten weer goed voor een nieuwe Balkan-oorlog. Met dank aan Bush, Merkel en consoorten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. IERLAND ZEGT NEEN! NEEN TEGEN WAT? TEGEN DIE HYPOCRISIE WAAR U HET OVER HEEFT!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 1 deel] Onafhankelijk Kosovo een jihad maffia staat.Verovering van de Balkan door de Ottomanen brengt grote christelijke gemeenschappen onder het bewind van de islam. In 1505 hebben de Ottomanen het land veroverd en van een christian Albanië werd een Islamitische staat gemaakt.
  De christelijke Serviërs werden al tijdens de Ottomaanse overheersing van Servische Kosovo en Metochia verdreven, en het is sindsdien nooit gestopt. Voor de goede orde Metochia betekent: “Land van de kerk”. De kerk is nog steeds eigenaar van grote delen van Kosovo en Metochia. De culturele bakermat van het Servische volk ligt in Servische Kosovo en Metochia. Deze provincie is naar culturele, historische en emotionele waarde vergelijkbaar met wat de Groeningekouter, waar de Guldensporenslag in 1302 plaatsvond, voor de Vlamingen betekent. Iedereen heeft zijn eigen stukje heilig grond, de moslims hebben Mekka/medina, de Joden Jeruzalem en de Christenen ook. Zo hebben de Serven dus Kosovo en Metochia.
  De vroegste documenten die enig zicht geven op de etnische samenstelling van Servische Kosovo en Metochia, zijn kloosterregisters uit de 13e en de 14e eeuw. Daaruit blijkt dat destijds 2 procent van de bevolking Albanees was. Albanezen trokken pas vanaf de 13e eeuw langzaam vanuit het noorden van Albanië richting Servische Kosovo en Metochia.Door demografische evolutie en vervolging van de Serviërs in de laatste eeuw, is op heden een meerderheid van de bevolking islamitisch en etnisch-cultureel verwant met de Albanezen. Kosovo en Metochia, dat in de loop van de 20ste eeuw is geislamiseerd door de Albanezen, moest volgens de criminelen van de UCK onafhankelijk worden van Servië.
  Meer dan 40% van de wereld heroïne smokkel wordt gecontroleerd door de Albanese maffia, en alleen in de VS, wordt 30% van de heroïne verkocht door het opkomende islamitische Albanese maffia kartel.Volgens documenten van de Amerikaanse drugsbestrijding (DEA) hebben leden van de beruchte Albanese maffia banden met smokkelkartels in Pristina. Dit kartel staat onder leiding van etnische Albanezen die lid zijn van het Kosovo National Front (KNF). De gewapende tak van het KNF is het UCK. De documenten van de DEA laten ook zien dat het hier gaat om een van de machtigste organisaties op het gebied van heroïnesmokkel in de wereld en dat de winsten naar het UCK worden gesluisd die er vervolgens wapens van koopt banden heft met elk drugskartel in het Midden- en Verre Oosten.
  Interpol, Europol en vrijwel alle Europese inlichtingendiensten en drugsbestrijdingsorganisaties hebben dossiers over drugssyndicaten die direct naar het UCK leiden en direct naar de Albanese bendes in dit land. Maar benevens de criminele component is er in Kosovo en Metochia ook een “islam op het oorlogspad”, iets wat volledig onderbelicht blijft in Westerse media…
  De Kosovaren komen openlijk (in 1999) uit voor hun goede relaties en nauwe banden met Saudische geldschieters, met extremisten van de muslim Brotherhood en jihadi-warriors van Al Qaeda. De neerslag van dit salafistisch verbond zijn de 400 nieuwe moskeeën die het laatste decennium zijn gebouwd in Kosovo, terwijl tussendoor nog een honderdtal kerken en kloosters werden geplunderd en afgebrand.
  Gearrangeerde huwelijken tussen Kosovo moslim drugs families met degenen in Iran, Afghanistan en Pakistan is het nieuwe horizontale integratie van de heroïne aanbod van de producenten is er aan de leveranciers in Kosovo en alleen familieleden worden toegelaten in deze innerlijke heiligdom van drugs en terreur. De positie van de vrouw in de Albanese gemeenschap was vroeger vergelijkbaar met die in de strengste islamitische samenlevingen (bijv. Afghanistan). In veel gemeenschappen was de sluier verplicht, vrouwen mochten geen onderwijs volgen en het enige doel van de vrouw was voortplanting, koken en wassen. Dat bijvoorbeeld vrouwen als koopwaar worden verhandeld, zegt veel over de positie van de vrouw in de Albanese samenleving.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 2 deel] Kosovo is namelijk al sinds jaar en dag een belangrijk tussenstation op de Turks-Albanese aanvoerroute van heroïne uit Afghanistan. Sterker nog, die handel vormt een belangrijke hoeksteen van de Kosovaarse economie.
  Slachtoffer aan het eind van de rit is niet Kosovo en Metochia of Servië, maar het hele Europese continent dat nu op grootschalige wijze wordt geinfiltreerd door vijandige horden uit het Midden-Oosten. Ik hoop dan ook dat de dappere Serviërs (welke eeuwenlang de grenzen van Europa verdedigden) als voorpost ons OPNIEUW zullen behoeden voor een zoveelste poging van de islam om Europa te veroveren. 1300 jaar geleden waren al dertienhonderd orthodoxe kerken en kloosters in Kosovo. Laten de Albanezen eens een van hun monumenten zien? De moskeeën? Dat zijn Turkse monumenten. KOSOVO 1. Romeinse Rijk –> tot en met de 2e,3e eeuw 2. Byzantheinse Rijk –> 3e eeuw tot en met 8e eeuw 3. Slavische stammen (Bulgaren, Macedoniérs en Grieken) –> 8e eeuw 4. Serviers (onder leiding van Nemanja vanaf 11e eeuw, daarvoor door allerlei kleinere stammen geheerst) 5. Ottomaanse Rijk (13 eeuw tot en met 18e eeuw)6. Albaneze au8tonomie binnen Ottomaanse Rijk (slechts 50 jaar onder Ottomaanse Rijk) 6. Serviers na 18 eeuw tot en met 19127. Konijkrijk van de Serviers, Kroaten en Slovenen (oprichting unie en Kosovo erkend onderdeel van Servie: 1912) 7. Joegoslavie (in 1970 krijgt Kosovo opnieuw autonomie door de stijgende nationalisme in Kroatié en Slovenie die de macht van Servie wilden inperken) 8. Servie (na de onafhankelijkheid van Montenegro)Er is in Servische Kosovo alles omgedraaid, er is een nieuwe tijdperk van fascisme aan de gaang, met alle elementen. Er zijn niet alleen nieuwe monumenten ter nagedachtenis van Balisten (albanese fascisten) maar ook er is genocid… Kosovo is nu "zuiverste plats" in Europa geworden. http://www.nytimes.com/2007/05/09/nyregion/09suspects.html?_r=3&oref=sloginhttp://www.youtube.com/watch?v=47BGFiZISpg&feature=player_embeddedhttp://www.youtube.com/watch?v=47BGFiZISpg&feature=player_embedded#

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Max
  Ik kan me vinden in hetgeen u schrijft. Neem eens contact via mail: kafirharby@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...