donderdag 19 juni 2008

Egypte kiest voor Barbarij (3)

Egypte.jpg
Om tegemoet te komen aan de groeiende schare fanatici van de Muslim Brotherhood, introduceert Egypte salami-gewijs de sharia (islamitische jurisdictie) en glijdt zo beetje bij beetje af naar een staat van middeleeuwse barbarij.

In enkele jaren tijd is het straatbeeld van Egypte compleet veranderd, van een Westers geïnspireerde drukte naar een wereldvreemde chaos van zwarte chadors en niqabs en in islamitische gewaden gewikkelde baardmannen.

Vrouwen zijn al hun moeizaam verworven rechten weer kwijt, genitale verminking wordt weer gedoogd door de overheid, niet-islamitische religies worden belaagd: vorige week werd een groep koptische christenen aangevallen, er vielen vele doden en zwaargewonden...

Het geliefde vakantieland dreigt zo definitief verloren te gaan voor (welgestelde) westerse toeristen en de Egyptische overheid schiet zich bijgevolg in eigen voet, want bijna 15% van het bruto nationaal product wordt gehaald uit de toeristische sector.

Maar daar maalt men kennelijk niet echt om, Egypte wil de Westerse toerist geleidelijk aan vervangen door rijke toeristen uit islamitische landen. Getuige het feit dat het wereldberoemde Hyatt-hotel, gelegen op het Roda-eiland in de Nijl, zijn volledige voorraad alcohol (2500 flessen goede wijnen en sterke drank) door de toiletten heeft gespoeld om vrome moslims ter wille te zijn.

De islam en het Westen, de kloof wordt almaar breder, het onbegrip almaar groter, de incompatibiliteit almaar duidelijker.

2 opmerkingen:

 1. Egypte heeft mij eigenlijk nooit niet kunnen bekoren.
  Was over menige jaren terug op vakantie in Tunesië en daar ja...ja daar is het just of dat ge tussen schapen en apen loopt...Islamietjescultuur(hetzelfde voor Egypte) noem ik dat.
  Waar achmed met zijn geklede tafellaken en zijn slatzkes door de zandstraten tjafelt...

  Waar dit aanwezig is zou men eigenlijk ne hoge sterke schrikkeldraad moeten spannen, zoals de schapen op de weide zitten.

  P.S. De krokodillen in de Nijl zullen content zijn met die bose, hahaha.

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jjjjaaaaaaa!!!!!!! Al wie leeft van het riool, heeft dezer dagen een stuk in de kraag gehad!

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...