zaterdag 14 juni 2008

Kolder van Keulen

Nieuwkomers.jpgZachte heelmeesters maken stinkende wonden, het is een oude volkswijsheid. Die vandaag kan worden toegepast op het beleid inzake inburgering van Vlaams minister Marino Keulen.

Gisteren besliste onze minister dat nieuwkomers van buiten de EU (een eufemisme voor illegalen) die moedwillig weigeren hun inburgeringsplicht na te komen, een boete riskeren van 50 tot 5.000 EUR.

Check: als dit decreet met hoog "showgehalte" van toepassing zou zijn geweest op de remuneratie van parlementsleden, zou het meteen in voege zijn getreden. Dat is niet het geval, dus krijgt de regel pas kracht van wet op ... 1 september. Dat ettert.

Check: als het over een communautaire kwestie ging, zou deze minister zeker het been stijf houden, zou hij ten overstaan van onze Waalse vrienden zijn turf staan als een opgenaaide Mechelse scheper. Maar het gaat over nieuwkomers van buiten de EU (een eufemisme voor illegalen). Die kunnen op meer soelaas rekenen, want een kind kan voorspellen dat bewuste wet zelden of nooit zal worden toegepast, want puur window dressing. Dat ettert.

Check: als nieuwkomers van buiten de EU (een eufemisme voor illegalen) zich weigeren in te burgeren, is er maar één valabele maatregel mijnheer de minister: oppakken en manu militari terugsturen naar het land van herkomst.

Ons land heeft op dit ogenblik al een RUIM OVERSCHOT aan amokmakers, criminelen, carjackers, straatrovers, straatterroristen, pickpockets, drugsdealers, pooiers, fundamentalisten, islamisten, jihadi's, werkweigeraars, beroepsdoppers, profiteurs, steamers, messentrekkers, ramkrakers, useless eaters...

En de nieuwkomers van buiten de EU (een eufemisme voor illegalen) zijn in deze categorieën oververtegenwoordigd, mijnheer de minister.

Dat ettert en stinkt als de pest.
_

1 opmerking:

  1. We hebben hier nog altijd niet de gaten dat het continent wordt overspoeld op een georganiseerde wijze. Al die nieuwe decreten en regels zijn bedoeld om de autochtonen zand in de ogen te strooien: slaap rustig verder, het komt allemaal wel goed. MAAR HET KOMT NIET GOED! INTEGENDEEL!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...