dinsdag 24 juni 2008

Miss Piggy of Miss Halal?

PigMocksKoran.jpg
Binnenkort kan National Geographics de panda vervangen door het varken als symbool voor bedreigde diersoorten. De toekomst ziet er namelijk niet rooskleurig uit voor dit beestje, dat nochtans alle vierpoters het nakijken geeft wat "savoir vivre" betreft...

In Turkije zijn de varkens, sinds de AKP van Erdogan aan de macht is, reeds compleet geëlimineerd, alle varkenshouderijen zijn bij decreet gesloten. Daarmee sluit Turkije aan bij de andere islamitische landen die het varken uitgeroeid willen zien.

Zijn die hoog intelligente beestjes dan misschien veilig in het Westen? Niet langer, nee. De "halal-gekte" die in het Westen om zich heen grijpt, heeft voor gevolg dat het zwijn straks nog alleen voortleeft in legenden en stripverhalen.

En daar zijn wij zelf debet aan. Artieste Christien Meindertsma uit Nederland onderzocht drie jaar lang welke producten zo allemaal van varkens worden gemaakt en haar speurtocht leverde maar liefst 187 producten op!

Deze lijst is nu openbaar, de fanatici onder de islamieten - en dat zijn er nogal wat - hebben er kennis van kunnen nemen, zetten al hun propaganda-middelen in, spannen hun apologisten en collaborateurs voor de kar en bezegelen zo het lot van het varken.

Blijkt immers dat wij Westerlingen het varken, naast de gekende producten als gehakt, riblap, achterham, varkenshaas, koteletten en dies meer, ook aanwenden voor de productie van bier, medicijnen, munitie, hartkleppen, remschijven, kauwgom, drop, kwarttaart, tiramisu, anti-rimpel-crème, shampoo, lucifers, brood enzovoort enzovoort enzovoort.

De halal-teller slaat tilt! De moslim wordt gek nu hij merkt hoeveel varken hij al heeft moeten slikken de afgelopen jaren. Heerlijk zeg!

O zwijntje, wat een nuttig, intelligent beestje ben je toch! Je zou nu bedreigd zijn door islamieten?

Waar kiezen we voor jongens, miss Piggy of miss Halal?

Ham, daar kan geen schaap tegenop!
_

6 opmerkingen:

 1. De dag dat het varken van de aardbodem verdwijnt is ook de mens niet meer. Dat die mohamedanen dat maar goed in hun koppie knopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awel, als de varkentje met uitsterven bedreigd zijn kunnen we nog altijd de islammietjes op hun 4 poten laten lopen alléén opeten zal een zaak z'n voor de dinosauriërs.

  Patron...voor mij spek met eieren graag ;-)))

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. er gaat niets maar dan ook niets boven een sappig gebraden worst of enkele reepjes goed gebakken spek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Denk dat ik toch maar varkenshoeder ga worden. Schapen zijn me te islamitisch en koeien te dom.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. moslims zorgen ervoor dat het varken Geen bedreigd diersoort is maar juist de kafiers die varkens slachten te pas en te onpas voor allerlei onzinartikelen voor winst
  jammer dat je dit negatief brengt en beweert dat moslims het varken bedreigen..
  heb je echt mis
  door de Islam leven varkens vrij en worden niet gedood!!! aangezien de mens geen recht heeft een varken te doden

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...