maandag 30 juni 2008

Overlast jaagt Hollanders weg...

Allochtonen.jpg
In het Utrechtse stadsdeel "Leidsche Rijn" (NL) neemt de wrevel toe door ongemeen veel overlast van allochtone jeugd.

Er zijn de zwarte scholen, er is de groeiende wrijving tussen bevolkingsgroepen. Blanke bewoners van een aantal buurten in het nieuwe Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn klagen steeds vaker over dezelfde zaken als bewoners van de oudere delen van de stad, waar overlast veroorzakende jongeren al jaren de boel verpesten.

Intussen hebben de eerste verhuizingen ten gevolge de ervaren overlast plaatsgevonden. De toon is gezet.

Het PvdA - wie had anders verwacht - minimaliseert de problemen. Wethouder Bosch (PvdA): ‘Er is heus wel eens overlast in sommige buurten, maar het zijn normale problemen, die horen bij het wonen in een stad.’

In delen van wijken als Parkwijk en Terwijde in Leidsche Rijn prijken veel schotels aan de gevels. In Vleuterweide, een andere wijk van Leidsche Rijn, klagen bewoners over een groep Marokkaanse jongeren die intimiderend bij een sporthal rondhangt.

Er scheuren jongens op scooters rond: een voorbode voor de situatie over tien jaar, als de kinderen van de jonge gezinnen pubers worden in een wijk waar voor hen weinig te doen is. Maar in vergelijking met de bestaande stad vallen in het nieuwe stadsdeel vooralsnog de stilte en netheid op, naast het gebrek aan voorzieningen, eigen aan een nieuwbouwwijk.

De corporatie en de wethouder spreken van een verkeerd verwachtingspatroon. Bosch: ‘Sommige bewoners dachten dat in Leidsche Rijn alleen koopwoningen zouden staan met autochtonen [blanke Hollanders]. In de bestaande stad zijn bewoners inmiddels wat meer gewend geraakt aan allochtonen. Het is ook juist een mooie ontwikkeling om te zien dat een aantal Turken er hun eerste koopwoning koopt.’

Het PvdA vergist zich, eens te meer. Het zou ons niks verbazen als het stadsdeel Leidsche Rijn binnen tien jaar tijd compleet Hollander-vrij is.

Die ontwikkeling kadert in de islamistische strategie waarbij overlast wordt aangewend als middel om enclaves te creëren waar de seculiere maatschappij geen vat meer op heeft.

Bekijk ook deze interessante video: "Overlast door Marokkaanse jongeren.
_

8 opmerkingen:

 1. Overal waar Allahtonen verschijnen

  zie je onze mensen verdwijnen,

  de Mekkahanisering gaat gewoon door,

  en overal waar ze komen
  
trekken ze een spoor,

  van vervuiling door en door,

  verloedering van de buurt,

  wat ze ook hebben gehuurd,

  ze zullen alles inpalmen

  het zal er nog niet op verkalmen,

  zolang ze zo mogen blijven kweken,

  zullen ze met ons 
de draak blijven steken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gentleman.... it's showtime....

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het onbegrijpelijke aan deze hele situatie is dat wij nu al maanden zo niet jaren weten dat marokkanen overlast veroorzaken vanaf jonge leeftijd en dat met ze niet te praten valt, er dus geen oplossingen voor het probleem zijn tenzij de autochtonen de handdoek werpen en wegtrekken, en dat er helemaal niets gebeurt. Er gebeurt HELEMAAL NIETS. Het blijft duren, het wordt erger, de politiek kijkt de andere kant op, ER GEBEURT DUS HELEMAAL NIETS. EErst was het Amsterdam, dan Rotterdam, dan Utrecht, Eindhoven, Maastricht, het lijstje wordt almaar langer, langer, langer. WAAROM GEBEURT ER NIETS?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook een interessante video, ik had deze nieuwsuitzending gemist, dank ervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het warm seizoen breekt nu aan. Ik hou mijn hartje vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WILDERS FOR PRESIDENT! Laat hem maar eens vijf jaar in het Torentje resideren, ik denk dat de dingen snel zullen veranderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wanneer zijn er verkiezingen in Nederland? Dat het PvdA zich al zolang kan handhaven is een mysterie. een land heeft de leiders die het verdient, zegt een volksgezegde, wanneer gaat Nederland eens de tanden laten zien? Met Welpies kom je in deze jungle niet ver, we hebben LEEUWEN EN TIJGERS nodig!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...