maandag 16 juni 2008

Vuurzee in Vitry

BurningCars.jpgIn de nacht van zaterdag op zondag zijn in Vitry-le-François, een Noord-Franse gemeente nabij Reims en Epernay, hevige rellen uitgebroken.

Deze gemeente met minder dan twintigduizend inwoners, waarvan een groot aantal migranten met islamitische achtergrond, maakte de ergste gewelddadigheden mee in zijn geschiedenis, vergelijkbaar met de rellen van in en rond Parijs nu twee jaar geleden.

Maar liefst zestig auto's en vrachtwagen gingen in de vlammen op, een dozijn mensen geraakte gewond tijdens een veldslag tussen "het racaille" en de ordediensten, waarbij baseball-knuppels en molotovcocktails werden ingezet.

Aanleiding zou de dood van een jongeman zijn, een uit de hand gelopen ruzie onder "jongeren". Feit is dat "het racaille" niet veel nodig heeft om alle duivels te ontbinden.

Europa dient zich goed bewust te zijn van hetgeen ons in de toekomst te wachten staat. De influx van islamieten uit Noord-Afrika gaat gewoon door en tenzij er op grote schaal een begeleide terugkeer wordt georganiseerd, gaan we zonder de minste twijfel een burgeroorlog tegemoet waarbij duizenden slachtoffers zullen vallen.

Het zijn de besluitloze politici van vandaag die dan de rekening gepresenteerd zullen krijgen.
_

3 opmerkingen:

 1. Bij zulke terreurdaden vindt ik dat ze de grove borstel is moeten uithalen...
  Hier in belgie weet ik nog toen er de mijnstakingen waren anno '86, toen kwam er groep "Diane" in actie.
  Alles wat er maar in de weg stond werdt zogoed als opgepakt, opgekuist en weggevoerd hetgeen wat er nu veel te weinig gebeurt.
  Dat noem ik nu is grote kuis...

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, er is een grond van waarheid in wat u zegt. Wij zijn tegenwoordig te tolerant voor intoleranten, zeker als er islamieten in het geding zijn. Het moedigt hen aan steeds driester te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooit slaat het vuur terzelfder tijd overal in Europa in de pan! Taliban-toestanden in Eurabia?

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...