zondag 1 juni 2008

Moslimflikken in Antwerpen


Een dure campagne ten spijt krijgt de Antwerpse politie het niet voor mekaar allochtonen te strikken voor een postje in hun korps.

Vorig jaar konden ze welgeteld één allochtoon inlijven. Daar tegenover stond een kostenplaatje van 600.000 EUR om de campagne te bekostigen, stel u voor.

Uitleg van de linkse goegemeente: 'Aan het Antwerps korps kleeft het vooroordeel dat we allemaal racisten zijn met sympathieën voor het Vlaams Belang.' En wie bij de politie gaat werken is in de ogen van de Marokkaanse umma bovendien een verrader.

Staat er dan niemand stil bij het feit dat islam en politie zich tot mekaar verhouden als hyena en leeuw, als water en vuur?

De islam is het pad naar de sharia. Altijd en overal. De sharia staat voor islamitische wetgeving. Die staat boven wetten en decreten gestemd door mensen.

Hoe kan een allochtone islamiet in het uniform van politie-agent wetten doen naleven waar hij zich zelf niet in mag vinden, want in conflict met zijn geloof?

Allochtonen die het islamitisch geloof de rug toekeren, dàt is wat we zoeken. Laat ons die honderduizenden euro's dus gebruiken om islamieten te overtuigen dat de islam een onoverkomelijk obstakel is op hun weg naar een goed leven in een westerse maatschappij. Als ze willen slagen zetten ze de woestijndoctrine van die bedoeïen best bij het huisvuil.

Zo is dat vele geld dan ook meteen goed besteed, zo zetten we een nieuwe politiek in gang. De enige politiek om de komende "Clash tussen Etnieën" af te wenden.

5 opmerkingen:

 1. 24 miljoen oude belgische franken voor een kampagne om allochtonen te zoeken voor bij de politie? Schande man, die allochtonen blijven ons geld kosten en in ruil krijgen we alleen maar shit. Wie heeft hier zijn zakken gevuld?????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zolang als ze die islam als een gewone godsdienst blijven bekijken gaan ze in rondjes blijven ronddraaien. Tot het op ne keer te laat is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wij belgen maar werken heelder dagen, en leeg gemolken worden terwijl die mannen in de wattekes worden gelegd dat het schoon is om zien. Da blijft nie duren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Guys, alle meningen en commentaren zijn welkom, maar schelden om te schelden, daar wordt niemand beter van, dat helpt het debat niet vooruit. Remember, moslims zijn doorgaans goede mensen, alleen deugt hun doctrine niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...