maandag 23 juni 2008

Parijs: Orks op Oorlogspad

Orks.jpg
Afgelopen weekend is in Buttes-Chaumont nabij Parijs een 17-jarige jongeman aangevallen door een bende "jongelingen" en zo zwaar toegetakeld (gebroken ribben en diverse schedelbreuken) dat hij nog steeds in coma vecht voor zijn leven.

In de gewone pers was het gebeuren enkele regeltjes waard op pagina zoveel binnenin, en kon er her en der de retorische vraag af of we hier met een anti-semitisch incident te maken hebben, het slachtoffer is immers van Joodse komaf en droeg een keppeltje, toen hij volgens getuigen zonder enige reden werd aangevallen door wel vijftien "jongeren".

Over de daders geen uitleg, hoewel sommige media vaag melding maken van "Afrikanen". En speculaties poneren over bende-conflicten waarbij de joden het zelf zouden hebben gezocht. Je moet maar durven.

Wij weten wel beter. De daders zijn ook nu weer Noord-Afrikanen. Islamieten die een aangeboren afkeer koesteren jegens Joden. Die zich ten doel hebben gesteld Eurabia, hun territorium, volledig te zuiveren van Joden. De Orks dolen nu vrij rond in onze straten!

Kan u zich, beste lezer, indenken dat er een Marokkaan of Turk zou zijn gemolesteerd door vijftien blanken of Joden? De "Heilige Linkse Kerk" zou moord en brand schreeuwen! Het gebeuren zou dagenlang voorpagina-nieuws zijn, de regering zou het incident met klem veroordelen en meteen dringende maatregelen aankondigen.

Herinner u het schietincident in Antwerpen, toen een mentaal gestoorde jongeling het geweer richtte op enkele allochtonen. Wekenlang heeft het land een boetekleed aangetrokken ten teken van afschuw en berouw voor deze geïsoleerde uiting van racisme.

Nu blijft het echter stil in Eurabia. Het slachtoffer is een blanke. Een Jood.

De burgeroorlog komt steeds dichterbij. Zij die vandaag collaboreren zullen straks legitieme doelwitten zijn.
_

3 opmerkingen:

  1. Ook vandaag nog in het nieuws, turk ontvoerd in zonhoven...da's éh goe begin...ze gaan die erges afkappen an de turkse grens...jongens keep up the good work.

    "Cathasaigh de Kelt"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze hebben er 14 speurders op gezet! Om een bedenkelijk figuur terug te vinden om het nog zacht uit te drukken, want meer dan waarschijnlijk is het ontvoerde heerschap betrokken in drugs- of gokfeiten! Wacht maar...

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...