dinsdag 10 juni 2008

Weg met Free Speech of...


Pakistan heeft een regeringsdelegatie naar Eurabia gestuurd om er bij de Europese Unie op aan te dringen de vrijheid van meningsuiting in te perken en een streng verbod op godslastering in te voeren.

De zeskoppige Pakistaanse delegatie bestond onder meer uit de Ministers van Binnenlandse Zaken, Buitenlandse Zaken en Justitie, niet de eersten de besten.

Het afvaardigen van deze hooggeplaatste functionarissen is een niet mis te verstaan signaal dat het de Paki's menens is met hun dreigement: 'Stop met het lasteren van onze profeet en de islam of u mag gewelddadige reacties verwachten gericht tegen westerlingen en diplomatieke missies.' De recente aanval op de Deense ambassade werd als voorbeeld aangehaald.

Wie menen die Pakistanen eigenlijk dat ze zijn om ons de les te komen spellen? Hun land heeft het chaosgehalte van de Gaza, en dat is toch 's werelds beerput?

Anderzijds is deze gang van zaken heel voorspelbaar voor al wie de islam onder de loupe neemt: het islamiseren en tot onderwerping dwingen van een land of continent begint steevast met een aanval op de vrijheid van meningsuiting om elke kritiek [op de islam] de kop in te drukken.

De volgende stap is het opleggen van de status van dhimmitude (onderworpenheid) en het verplicht betalen van de jizyya (de taks die een ongelovige verschuldigd is aan moslims).

Daarna volgt de sharia en ... de complete duisternis.

En de dood.

UPDATE 11 juni 2008:
De Libische regering heeft Deense bedrijven uitgesloten van deelname aan een groot infrastructuurproject in het land. Aanleiding zijn de spotprenten over de zelfverklaarde profeet. We kunnen er niet naast kijken, de islamitische wereld zet het Westen verder onder druk om de vrijheid van meningsuiting in te perken. Een logische tegenreactie zou zijn dat alle Westerse landen hun solidariteit met Denemarken onderstrepen door alle landen die Denemarken boycotten op hun beurt te boycotten: geen westerse producten meer, geen geneesmiddelen, geen technologie, geen dienstbetoon. Benieuwd wie hier aan het kortste eind trekt. Onze tegeneis moet zijn: islam afbouwen, die religie voor zwakzinnigen staat de wereldvrede in de weg.
_

6 opmerkingen:

 1. Lonesome cowboy10 juni 2008 om 23:23

  Pakistan, FUCK YOU!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die islamieten zullen ons nooit overheersen, daar zijn ze vééééééééééééééééééééééééééél te dom voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zullen ons niet temmen. Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Op onze voetbaltribunes zit genoeg mankracht om de boel dermate op te naaien dat iedereen wakker schiet en de augiusstal begint op te kuisen. Dat duurt geen jaren meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De EU houdt er voorlopig het stilzwijgen toe. Ook dat mag ons niet verbazen, openheid en transparantie zijn eigenschappen die EURABIA vreemd zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...