zondag 15 juni 2008

Pamela's Plan

Moslimas.jpgBlogger Pamela Hemelrijk (Het Vrije Volk) komt op vraag van haar lezers aanzetten met een oplossing voor het "Multi-Culti-Vraagstuk". 

'Ik krijg uiteraard veel klachten van lezers, en verreweg de meeste van die klachten gaan over het feit dat ik ‘alleen maar klaag’, en ‘nooit met oplossingen’ kom', zegt ze. 

Vandaar dus dit plan dat de geschiedenis in zal gaan als "Pamela's Plan".

Pamela: 'We hadden indertijd natuurlijk beter naar Pim Fortuyn moeten luisteren, maar dat is nakaarten. Ik moet nog vaak terugdenken aan zijn relaas over de dag dat bij hem het kwartje viel. Hij lag in een ziekenhuis bij te komen van een zware operatie, en bij het bed naast hem was het de hele dag allochtonenkermis, omdat de familie zich niet aan de bezoekuren hield. Uiteindelijk vroeg een verpleegster, op Pim’s instigatie, of het bezoek afscheid wilde nemen. Bij het verlaten van de zaal sprak één van de vertrekkende Marokkanen tot Pim de gedenkwaardige woorden: “Wacht maar kale! Straks nemen wij hier de boel over!” En eerlijk is eerlijk: hij heeft woord gehouden, die gozer.'

'De grenzen dicht gooien voor immigranten uit moslimlanden, zoals Fortuyn bepleitte, heeft nu geen zin meer. Daarvoor is het al veel te laat.' aldus Pamela ter inleiding van haar "multi-culti-"plan. 'Ook zonder nieuwe import zullen ze zich in razend tempo blijven vermenigvuldigen, want als het op kinderen verwekken aankomt zijn wij geen partij voor ze.' Daar heeft ze een punt.

'Criminele moslims en opruiende imams het land uitzetten is ook geen haalbare kaart meer, want het merendeel heeft de Nederlandse nationaliteit. De aanslagen in Madrid zijn mede beraamd door lui die in Slotervaart zijn geboren en getogen.' schrijft Pamela, en ook daar slaat ze de nagel op de kop.

Maar wat stelt deze wakkere meid dan wel voor? Welnu, lees hier het hele artikel

Bekijk aansluitend ook deze video (los van Pamela's Plan), zo krijgt u een visuele impressie van de nabije toekomst...: Radical Islam taking over Europe & The West.

Als er iemand verder nog constructieve suggesties heeft die "Pamela's Plan" aanvullen of wie weet overtreffen, graag hier uw tips posten. Waarvoor dank, alle hulp is welkom, het is immers alle hens aan dek!
_

7 opmerkingen:

 1. Werner the Barbarian15 juni 2008 om 16:53

  Waneer ik dat allemaal zo lees en bekijk konkludeer ik dat er maar 1 oplossing is voor deze bruine invazie: we moeten de wapens opnemen want de tijd van praten is al lang voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaat die nu net niet NOG MEER allochtonen aantrekken? als ik goed begrijp zegt Pamela dat de grenzen gerust open mogen blijven? of heb ik iets gemist?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pamela zegt dat de deur nog steeds open staat voor islamieten. Maar als ze hier willen blijven, moeten ze in eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Ze kunnen dus geen aanspraak meer maken op welke uitkering dan ook. In theorie zou je zulke regeling kunnen uitwerken, maar Europa (ahum) laat dit nooit ofte nimmer over zijn kant gaan. Tenzij je die uitkeringen voor IEDEREEN afschaft, en dan nog...
Wie heeft een beter idee?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Hollanders hebben die budgetten wel, maar hier in Vlaanderen, laat staan in Wallonie, zie ik dat eerlijk gezegd niet zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In Spanje hebben ze "het plan" blijkbaar gelezen, vanaf volgende maand krijgen migranten een extra premie om terug te keren! Er zou ook een verstrenging komen van de wet op hereniging. Zou er eindelijk iets bewegen? Gaat het gezond verstand het uiteindelijk halen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, Spanje wil minstens een miljoen migranten uit niet-EU-staten het land uit. Ze krijgen een volledige werklozenuitkering uitbetaald, de eerste maand in Spanje zelf, de rest in het land van herkomst. Laat dit de andere EU-landen inspireren.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...