zondag 22 juni 2008

Verkrachters slaan toe in Brussel...

Rape.jpg
Op 12 juni jl. is in het Brussels Zuidstation Saint-Gilles om 21 uur - bij klaarlichte dag - een jongedame verkracht onder de ogen van andere treinreizigers en voorbijgangers. 

Lola stapte rond 21 uur in het Zuidstation van de trein uit Waterloo. Zij begaf zich naar een geldautomaat toen twee Marokkanen haar plots op dreigende toon vroegen waarom ze geen hoofddoek droeg, 'zoals het hoorde'. Ze trokken vervolgens een mes en verkrachtten de jongedame midden in het station.

De politie is weliswaar een onderzoek gestart, maar voorlopig zonder succes, de Noord-Afrikaanse verkrachters lopen nog steeds vrij rond, klaar om het volgend slachtoffer te maken.

Sommige kranten hebben de verkrachting pas nu gemeld. Het voorval wordt eerder afgedaan als een "fait divers". Shit happens in the city, zoiets.

De salami-gewijze introductie van de sharia in ons land is dus kennelijk in een volgende fase getreden, die van fysiek geweld en willekeurige verkrachtingen.

In de Scandinavische landen worden blanke vrouwen al langer op grote schaal verkracht door in hoofdzaak islamieten, louter omdat ze blank zijn en geen hoofddoek dragen.

De overheid doet er ginds alles aan om dit fenomeen dood te zwijgen of de oorzaak van de epidemie van verkrachtingen te wijten aan ... de "global warming" of ... de gewelddadige video's op het internet.

Larie en apekool natuurlijk, die verkrachtingen kaderen in een islamitische "strategie van intimidatie", met het doel het pad te effenen voor de sharia: 'Onderwerp u aan de islam en er zal u niets gebeuren, een hoofddoek biedt u bescherming', dat is de gedachtengang achter deze modus operandi.

Wij vrezen dat met deze islam-geïnspireerde verkrachting, overigens niet de eerste, een gevaarlijke trend komt overwaaien uit Denemarken, Noorwegen en vooral Zweden. Misschien wordt het tijd voor de oprichting van een burgerwacht, een groep "vigilantes", die gepast afrekent met dit crapuul?
_

9 opmerkingen:

 1. Laat mij weten wanneer die burgerwacht wordt opgericht, ik ben meteen kandidaat, heb nog een eike te pellen met dat uitschot!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe ook mee, zeg maar wanneer je begint.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelijk ze ook met hun vrouwen doen (de zogenaamde besnijdenis) zullen we de grote slagersmessen eens moeten aanslijpen om hun levende dildo's van hun lijve te verwijderen, dat zal dan de definitieve besnijdenis zijn...

  My dog will bite 2...

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie suggestieve foto staat er bovenaan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. HOEVEEL VAN DIE VERKRACHTINGEN WORDEN ER GEWOON NIET AANGEGEVEN? UIT SCHAAMTE? UIT ANGST?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dit heeft niets met de islam te maken, maar met de domme jongens zelf! hoeveel meisjes worden al dan niet verkracht door jongens uit een andere godsdienst!!!? zal ik het u zegge ==> veel! de jongens moeten aangepakt worden niet op de godsdienst gaan mikken want dat heeft er niets mee te maken! het is een vredevolle godsdienst en juicht zeker en vast geen verkrachting noch terorrsime! het is zeer spijtig wat er is gebeurd en vind zelf dat de jongens een grote straf moeten krijgen want dit is niet normaal! maar asjeblief mensen gebruik jullie verstand en wees een beetje slim want hoe kan een godsdienst dingen zoals dit aanmoedigen ?! als dat zo zou zijn zoude we allemaal al dan niet verkracht geweest zijn?! gelukkig niet! veel sterkte nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tgohjaaa, die dingen komen er soms gewoon van hé. Ik word soms ook in de verleiding gebracht als ik zo'n slank, jong, kortgerokt poppetje op hoge hakjes kruis in het park. Gelukkig ben ik dan wel zo iemand die zich weet in te houden, maar het is niet meer dan natuurlijk dat dit voor sommigen, en in bepaalde omstandigheden, niet altijd evident is. Als je als jong meisje sexy gekleed op de verkeerde plekken rondhangt dan weet je dat je wel eens op een aardige partij sperma getrakteerd kan worden. Alleen hadden ze dat mes achterwege mogen laten, iemand bedreigen is laf. Gewoon 1 tegen 1 was eerlijk geweest, zoadat het blondje in kwestie toch de kans krijgt om zich te verdedigen door haar aanvaller bijvoorbeeld hard in de noten te schoppen. De kater in onze straat gebruikt immers ook geen mes als hij op de kattin van 2 huizen verder kruipt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Please note that the post above is far from serious and, so to speak, absolute nonsense. But then again most things posted here are, so one might say it suits the forum quite nicely :)

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...