woensdag 25 juni 2008

Hof van Cassatie Capituleert!

Denial.jpg
In een tijd dat islamisten de samenlevingsproblemen sluipenderwijs op de spits drijven en de zwakke plekken van onze democratie opzoeken om tolerantie op te eisen voor intolerantie, laat de Rechterlijke Macht ons zowaar in de steek!

Het Hof van Cassatie heeft vandaag een jonge vrouw met hoofddoek toegelaten in de rechtszaal en daarmee een ongewenst precedent gecreëerd.

Eerder had de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) de vrouw met hoofddoek, burgerlijke partij in een zaak rond de dood van haar broer, nochtans de zaal doen verlaten. Toen ze op 12 september 2007 een zitting van de KI wilde bijwonen, besliste die dat dat niet kon als ze haar hoofddoek ophield.

Haar advocaat, meester de Béco, die ook de andere leden van de familie vertegenwoordigt, besliste daarop de zaal te verlaten waardoor de pleidooien werden afgehandeld zonder aanwezigheid van de burgerlijke partijen. De advocaat ging in cassatie tegen het uiteindelijke arrest en haalt nu de zaak van de hoofddoek opnieuw aan. Volgens de Béco heeft het Hof van Cassatie een "gigantische stap gezet", door het meisje tijdens de zitting met de hoofddoek toe te laten.

Deze advocaat heeft kennelijk geen benul van wat hier echt wordt gespeeld. Het gaat er namelijk om dat wij wereldwijd in een gevecht op leven en dood zijn gewikkeld met een duivelse doctrine die onze samenlevingen wil vernietigen en zich daartoe in een eerste fase focust op het ondergraven van onze instellingen, onze wetten en regels, onze waarden en normen.

Gelukkig is niet de hele rechterlijke macht gezwicht voor dwaasheid. De arbeidsrechtbank van Brussel heeft het gezond verstand laten prevaleren op de laffe lulkoek van multi-culti idioten. Boekhandelketen Club werd in het gelijk gesteld in een zaak van een werknemer die in november 2004 werd ontslagen voor het dragen van een hoofddoek op het werk. Het bedrijf vond het onaanvaardbaar dat de werknemer een opvallend religieus teken als een hoofddoek op de werkvloer droeg ondanks de aanbevelingen voor het personeel en wordt hierin nu gevolgd door de arbeidsrechtbank.
_

5 opmerkingen:

 1. Zijn we beetje bij beetje de strijd aan het verliezen? Loopt onze beschaving op z'n laatste benen? Ik heb zo de indruk. KAN HET ÜBERHAUPT IEMAND IETS SCHELEN? Ik denk dat niemand er wakker van ligt dat deze wereld capituleert voor die fooking islam. Websites als deze zijn roependen in de woestijn, de laatste strijders in een bij voorbaat verloren oorlog. Als er op grote schaal wordt gemoord en onthoofd, dan zal Jan Modaal wakker worden, maar dan is het natuurlijk te laat. Maar laat ons de moed niet verliezen, wij hebben per slot van rekening ook de nazi's en de commi's overwonnen, de muzzies kunnen er nog wel bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. u slaat de nagel op de kop, interesseert het Jan Modaal wel allemaal? De benzineprijs ja, de mazout ja, de belastingen ja, de EK ja, Werchter ja, Radio Donna ja, Sara ja, maar de islamitische invasie? BISTE GEK?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jan D'Hulst, Schoten26 juni 2008 om 09:31

  @tristan van tilborgh. . ik nodig je uit om enkele niet europese landen eens te bezoeken,dan vrees ik, dat wanneer je terugkomt en je eigen reactie hier terug leest, je de grond inzakt van schaamte. . ten 2de, bestaat er nog altijd iets als "respect " & "eerbied" tonen voor het land waarin je te gast bent. wij noemen dit "beleefdheid": ons hoofd ontbloten waar we binnengaan, dit is onze traditie - in moskeeën doet m'n dan bv z'n schoenen uit, zoniet komt m'n er zelfs nog niet binnen. .........

  BeantwoordenVerwijderen
 4. King Banana, Antwerpen26 juni 2008 om 09:33

  Dit heeft niets te maken met respect of discriminatie, maar alles met een religie die wil overheersen en onze eigen wetten wil ondergeschikt maken aan een religieuze sekte. Als ik niet met een sombrero in de rechtbank mag, dan ook niemand met een hoofddoek. Tenslotte kan die sombrero een uiting zijn van míjn religie, maar ik heb niks te jammeren als de rechter zegt "hoed af!" De verontwaardiging komt altijd van één en dezelfde kant.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...