dinsdag 10 juni 2008

Miss Schotelvod 2008 (2)


Wij willen ze u niet onthouden, hier is ze dan, Huda Falah (18) uit Gentofte, de eerste "Miss Hoofddoek 2008", een verkiezing gehouden in Denemarken.

Falah is geboren in Irak, en draagt al een hoofddoek sinds ze 9 jaar is. Ze zegt dat het haar eigen keuze is en dat haar moeder en alle vrouwelijke leden van haar familie trouwens ook hoofddoeken dragen. 

Als iedereen in de put springt, spring ik ze maar na, zoiets.

'Vrouwen zijn als diamanten,' zegt ze filosofisch, 'en een diamant laat je niet aan iedereen zien.'

Welnu Huda, dat is een hele portie nonsens uit de mond van een adolescente, maar toegegeven, onder een hoofddoek kunnen we eigenlijk niet veel verstand verwachten.

De Deense mode-expert Uffe Burchardt vindt de kleur van het hoofddoekje "shocking" en voorspelt meteen een zomertrend. Ook prijst hij de vloeiende wijze waarop die schotelvod rond Huda's lichaam is gedrapeerd.

Ik denk dat ik moet overgeven.

Hij wordt hierin bijgetreden door mode-blogger Helen Latifi, die het koninklijk blauw van de hoofddoek heerlijk vindt assorteren met de donkere kleur van Huda's huid. 'Haar schoonheid wordt discreet verborgen,' voegt ze er pathetisch aan toe, 'deze hoofddoek reflecteert innerlijke rust.'

Floep... Mijn lunch is eruit.

Jeetje jeetje, deze dwaze Deense dhimmi's beseffen niet dat ze de islamisten in de kaart spelen, die fanatici die uit zijn op de gewelddadige onderdrukking van die domme meiden en bij uitbreiding van iedereen die hun idioot geloof niet aanhangt.

Een flinke boer moet verlichting kunnen brengen.
_

6 opmerkingen:

 1. Iets verkeerds gegeten Kafir?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zou miss schotelvod ook besneden zijn? Ze lijkt me toch wat overdreven te glimlachen. Ik twijfel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. andrevandeneede10 juni 2008 om 19:45

  deze dames komen uit Irak? ze lusten onze moderne wereld niet. wat komen ze hier in feite doen? kan iemand mij hierop een logische antwoord geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze worden naar hier gelokt met het vooruitzicht van uitkeringen en sociale voordelen, en de belofte dat de islam hier zal heersen, en zij ons onder de knoet zullen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoveel haat en angst op deze site. Begrijpelijk en onbegrijpelijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...