vrijdag 27 juni 2008

Turken handelen in Blanke Slavinnen

Slavernij.jpg
Gisteren stond in de kranten een berichtje over de arrestatie van enkele mannen (geen nadere uitleg over leeftijd, nationaliteit etc.) die een handeltje hadden opgezet in drugs en crackhoertjes. U leest het goed, het aanbieden en verkopen van meisjes verslaafd aan crack, coke, heroïne...

Vermits er geen namen werden vermeld, konden wij er quasi zeker van zijn dat het hier niet ... om blanke autochtonen ging. De politiek correcte media hebben kennelijk afgesproken geen afkomst of voornamen te vermelden als het om Marokkanen of Turken gaat, die moeten kost wat kost worden ontzien van negatieve berichtgeving. Is de blanke Europeaan een idioot? Ik denk het niet.

Vandaag pakken de kranten dan toch uit met de juiste informatie. De feiten wegen te zwaar, men kan niet langer mist spuien. De gearresteerde vrouwenhandelaars - zeg maar slavendrijvers - zijn allen Turken.

Hun prijs voor een jonge, aan crack verslaafde vrouw was vijfhonderd Euro. Zij zochten hun prooien in de buurt van afkickcentra, waar ze met een crackpijp gingen zwaaien om meisjes te lokken. Die werden meteen in de prostitutie tewerk gesteld of gewoon "verhandeld" in het Turks milieu.

Een geïsoleerd dossier? Iets heel uitzonderlijk? Nee, wij menen van niet. Voor mensen met een islamitische achtergrond is slavernij een heel triviaal gegeven, dagelijkse kost als het ware.

Echte slavernij bestaat in deze 21e eeuw nog alleen in de islamitische wereld. De islam staat het nemen van slaven toe als "booty" (oorlogsbuit), als beloning tijdens het bedrijven van de jihad. Slavernij is dus een aanvaarde praktijk en wordt in alle "heilige geschriften" (koran, Sira, Hadith...) als een door Allah aan de moslim gegeven privilege omschreven. Wie zijn de moslims om een geschenk van Allah te weigeren?

Wie denkt dat wij in deze overdrijven, adviseer ik het boek "L'esclavage en terre d'Islam" (uitgegeven bij Fayard), en geschreven door Malek Chebel (antropoloog en islamspecialist) eens te lezen.
_

5 opmerkingen:

 1. Moslimhaat neemt toe? Je zou voor minder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. DAT HET INDERDAAD GEEN UITZONDERLIJK GEGEVEN IS BEWIJST DIT ARTIKELTJE UIT "MAROKKO COMMUNITY", WAAR EEN GELIJKAARDIG FEIT WORDT OMSCHREVEN, MAAR ZICH AFSPELEND IN EEN NEDERLANDS GERECHTSHOF...

  'Danke schön,' zegt Aboe

  Bekir I. gebruikte excessief geweld volgens de officier van justitie. De verdachte reageert slechts met een cynisch lachje op de strafeis. Foto ANPJustitie eist ook tegen drie medeverdachten van de Turks-Duitse broers Saban en Hasan B. forse straffen voor hun rol in de 'criminele organisatie' die prostituees uitbuitte in vooral Amsterdam, Utrecht en Alkmaar.

  Bekir 'Aboe' I,. de beweerde pooier en 'medeleidinggevende' van de groep, moet van aanklaagster Inge Schepers tien jaar cel krijgen. Voor de 'pooiers' Mesut D. en Ufuk T. eist ze vijf jaar cel. De drie speelden in de ogen van het Openbaar Ministerie een sleutelrol in de groep die in negen jaar negentien miljoen euro zou hebben verdiend met het uitbuiten van prostituees.

  De officier van justitie acht bewezen dat Bekir I. 'met gebruik van excessief geweld' en volgens een 'vaste modus operandi', waarvan slaan met honkbalknuppels een onderdeel was, negen vrouwen in zijn macht had. Hij zou enkele van hen hebben verkracht, dwong zijn slachtoffers tot abortus en zette hen ertoe aan hun borsten te vergroten. Gaandeweg zou de grote, gespierde I. een steeds grotere rol zijn gaan spelen in de groepering.

  Dat hij 'er op geen enkele wijze blijk van heeft gegeven het verwerpelijke van zijn handelwijze in te zien' en 'geen enkele empathie toont voor de vrouwen die nu zo in de knoop zitten', laat justitie zwaar wegen. Schepers: ''De term 'menselijke waardigheid' komt niet in het woordenboek van de verdachten voor.''

  ''Danke schön,'' reageerde I. met een cynisch lachje op de strafeis. Hij had tijdens het requisitoir moeite niet steeds op de visie van de officier te reageren.

  Mesut D. wordt verweten dat hij als pooier twee vrouwen heeft uitgebuit, ook al hebben zij allebei in de rechtszaal ontkend dat hij hun iets heeft misdaan en zijn ze nog steeds zijn vriendinnen. Daarnaast verwijt officier Schepers hem dat hij 'een belangrijke rol had binnen de groep' omdat hij 'de Nederlandse prostitutiewereld op zijn duimpje kende en de uit Duitsland afkomstige gebroeders B. en Nuri T. grote diensten heeft bewezen door hen wegwijs te maken'. Ook heeft D. eerder 'voor dezelfde feiten' een forse celstraf uitgezeten en 'wist hij als geen ander dat dit niet door de beugel kon'.

  Ufuk T. was volgens justitie pooier van één prostituee, maar speelde tevens 'een cruciale rol' als de rechterhand van hoofdverdachten Saban en Hasan B. Officier Schepers: ''Hij heeft binnen de groep een cruciale rol gespeeld waarbij hij ernstige vormen van geweld niet schuwde. Hij sloeg er flink op los met een honkbalknuppel en had daar zichtbaar plezier in. Daarnaast huurde hij mensen in om geweld te plegen.'' Ufuk T. toonde evenmin 'empathie' voor de slachtoffers, aldus justitie.

  De strafzaak loopt een week vertraging op doordat justitie na het requisitoir nog nieuwe stukken inbracht, die de rechtbank en de advocaten nog moeten bestuderen. De pleidooien van de verdediging beginnen op 23 juni. De uitspraak in de zaak staat nog steeds gepland voor 11 juli. (PAUL VUGTS)
  http://www.parool.nl/parool/nl/684/S...egt-Aboe.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 3. EN HIER NOG EEN GEVAL, UIT DEZELFDE BRON... JE ZIET, DIE TURKEN (IN DIT GEVAL) MAKEN VAN VROUWENHANDEL EN SLAVERNIJ HUN DADA...

  Twaalf en zeven jaar cel geëist tegen broers Saban en Hasan
  Twaalf en zeven jaar cel geëist tegen broers Saban en Hasan

  ALMELO - Aanklaagster Inge Schepers heeft twaalf en zeven jaar cel geëist tegen de Turks-Duitse broers Saban en Hasan B., voor het leiden van een gewelddadige criminele organisatie van vrouwenhandelaars die 120 prostituees uitbuitte op vooral de Amsterdamse Wallen, in Alkmaar en in Utrecht.

  Tegen medeverdachte Moïz C., eiste justitie vier jaar cel, omdat die onderdeel zou zijn geweest van de criminele organisatie en zelf als pooier drie vrouwen zou hebben uitgebuit.

  Saban B. moet van justitie 80.000 euro aan voorschotten op schadevergoedingen betalen aan enkele slachtoffers, Moïz C. zou aan één slachtoffer alvast 15.000 euro moeten betalen.

  Officier van justitie Schepers kondigde tegen Saban en Hasan B. ook ontnemingsvorderingen aan, waarmee justitie hen in een andere procedure nog hun misdaadwinsten wil afpakken. Het financiële onderzoek is nog in volle gang, voorlopig gaat het openbaar ministerie er van uit dat hun groepering zeker negentien miljoen euro aan de vrouwenhandel heeft verdiend.

  Justitie rekent het de verdachten in de grootste vrouwenhandelzaak ooit zwaar aan dat zij hun 'zielloze slachtoffers' via 'manipulatie, dwang, uitbuiting en grof geweld' hebben 'ontmenselijkt' en tot 'productiefactoren' hebben gemaakt. Schepers: ''Dat slachtoffers hun gevoelens dan afsluiten en allen nog handelen vanuit een overlevingsdrang, maakt het fenomeen mensenhandel zo afschuwelijk, zo verwerpelijk.''

  De broers B. en hun voortvluchtige medeverdachte Nuri T. leidden volgens een strak georganiseerde, internationaal opererende organisatie van naar schatting vijftig pooiers, bodyguards en helpers zoals chauffeurs. Behalve in Amsterdam, Utrecht en Alkmaar opereerde de groep in Den Haag, Antwerpen en diverse Duitse plaatsen.

  Met name Saban B. zou zeer veel geweld hebben gepleegd en laten plegen tegen de prostituees, die geregeld met honkbalknuppels zouden zijn geslagen om vervolgens in koud water zouden zijn gegooid om de zwellingen en blauwe plekken tegen te gaan. Vrouwen zouden zijn gedwongen abortus te plegen en ze zouden zijn aangezet hun borsten te laten vergroten om hun marktwaarde te verhogen. Sommigen lieten volgens justitie onder dwang tatoeages zetten met de initialen of de namen van hun pooiers.

  Volgende week houden de advocaten hun pleidooien, de rechtbank doet op 11 juli uitspraak.

  http://www.parool.nl/parool/nl/684/S...en-Hasan.dhtml
  Marokko Community - Marokkaanse jongeren en actualiteiten 27/06/08 15:57

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Molsim noemen zich geen immigrant! In de Koran staat: ‘Ik zal angst in de harten van de ongelovigen slaan, en hun harten en hun vingertoppen zal ik vernietigen’. Als je je volgelingen vraagt om hoofden af te kappen, hoe kun je dat aan je kinderen op een vredelievende manier uitleggen? De koran wil geen integratie. Aanwezigheid in een kaffers land wordt verklaard met een soort Allah' s wil. Huidige immigratie en integratie beleid die puur op een echte immigratie gebaseerd was, zal nooit een succes worden zolang de grote meerderheid van de Moslims zich geen immigrant maar Allah's soldaat beschouwd....Het gaat om een soort nieuwe type "hicret", wat mohammedanen periodiek moesten doen. Zich verplaatsen naar de nieuwe gebieden en daar groeien tot de meerderheid...Naast elkaar leven met de oorspronkelijke volkeren, mag alleen om tactische redenen, maar dat mag niet langer... Islamitische meerderheid vorming en de bezetting van het land via bekende strijdmiddelen, zoals het zwaard van de demografie moet constant blijven slingeren. Door de enorme groei van Moslims wordt er straat voor straat, wijk voor wijk, stadsdeel voor stadsdeel een harde demografische strijd uitgevoerd. Mensen uit de steden moeten verhuizen of worden weggejaagd door moslims. Heeft u ook meer dan genoeg van de steekpartijen op scholen, van de aanvallen op agenten en ambulance-personeel, van het tuig dat onze steden, wijken en dorpen onveilig maakt? De moslimse demografie tactiek moet nu harder worden aangepakt. Nederland moet worden terugveroverd, straat voor straat, wijk voor wijk, stad voor stad. Met agenten die keihard optreden tegen de bezetters.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...