zondag 8 juni 2008

Egypte kiest voor Barbarij (2)


Afgelopen zaterdag heeft het Egyptisch parlement een wet goedgekeurd die vrouwenbesnijdenis strafbaar maakt, behalve in gevallen van "medische noodzaak".

Toch een goede zaak, denkt u? Welnu, de misleiding zit hem in het feit dat men besnijdenis ogenschijnlijk strafbaar maakt, zogezegd om de wereldopinie te sussen en het toerisme niet in gevaar te brengen, terwijl men eigenlijk een grote achterpoort voorziet die talloze interpretaties toelaat en de wet bijgevolg weer tot dode letter herleidt. Dit uiteraard om de islamisten te slijmen die van een verbod niet willen weten. In Egypte is 96,6 % van de meisjes en vrouwen genitaal gemutileerd.

De verdedigers van vrouwenbesnijdens wettigen deze barbaarse praktijk met het argument "dat de genitale organen van vrouwen teveel uitsteken en dat snijden nodig is om hun deugdelijkheid te bewaren". Deze idiotie bestaat dus nog in de 21e eeuw, en krijgt kracht van wet in een nationaal parlement, godbetert. Een nationaal parlement vol imbecielen.

Als u nog geen vakantie heeft geboekt en twijfelt tussen Egypte en wat anders, maak er wat ons betreft dan wat anders van.
_

16 opmerkingen:

 1. BAH!!!!!!! WAT EEN HORROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Moslims jullie viespeuken toch!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weiger te geloven dat dit in de 21ste eeuw nog mogelijk is, waar zijn de politiekers met hun grote mond? Waar is de Gucht nu? Waar zijn de feministen die om het minst moord en brand schreeuwen? Waar zijn alle centrums voor gelijke kansen ter wereld? Waar is iedereen???????????

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Barbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarijBarbarij barbarij.............

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kunnen we actie ondernemen? betogen? witte mars? petitie houden? kettingbrief maken? wie heeft ideejen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is duidelijk dat we deze uitingen van achterlijke cultuur in deze moderne tijden niet mogen tolereren. En laat het duidelijk zijn: de islam staat de moderniteit in de weg. Zolang de islam als een boa rond die volkeren hangt, is er geen beterschap in het vooruitzicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mogen moslims niet doen wat hun cultuur hen opdraagt? Moeten wij niet gewoon accepteren dat zij er andere gebruiken op na houden? zij laten zich toch ook niet in met onze cultuur?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat een onzin -ten alle tijde moet er met de grootst mogelijke kracht opgetreden worden als er culturele-, ideologische- of religieuze ideeen of gebruiken raken aan de persoonlijke integriteit of de lichamelijke integriteit van het individu. Dat heet beschaving, ethiek en moraliteit. Het leven en het geluk van de mensen staat voorop. Dit is helaas vaak in tegenstelling tot het liberalisme wat zodra beschaving moeite of geld kost kiest voor laissez-faire ofwel in jip-en janneke-taal : ikke, ikke - de rest kan stikke

   Verwijderen
 7. Toegeven aan uitwassen van culturen die indruisen tegen de universele rechten van de mens is het peil van onze beschaving naar beneden halen. Wie in onze contreien komt wonen, moet zich conform die universele rechten gedragen of ... ophoepelen. Vrouwenbesnijdenis mag NOOIT worden aanvaard omdat het louter en alleen een barbaarse uitdrukking is van absoluut misprijzen voor vrouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zoiets heeft in mijn ogen niets met cultuur te maken.vrouwen worden besneden om nadien te kunnen bewijzen dat ze maagd zijn.en de ham vraag is???
  moeten de mannen zich niet bewijzen?het heeft met macht te maken die ze over de vrouw hebben niet omdat ze er mooier zou uitzien.vraag aan 100 vrouwen of ze dit echt graag willen.wat denk je dat hun antwoord zal zijn.
  besnijdenis bij mannen.ik denk niet dat alle jongens die in de pubbertijd zitten zich gewild zullen laten besnijden onder druk van de ouders.het wordt vrij jong gedaan zodat ze geen tegenwerking krijgen.niet omdat ze er zich zogezegt later er niets van kunnen herinneren.laat de jongens zelf beslissen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ihr seid monsters was fur recht habt ihr um eine frau zo zu behandelen gott wird euch bestraffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. schweineri ist das was denken die sich dabei. de manen da finden het zeger lekker.ik ben zelf vrouw kom zelf uit een andere cultur,maar dit is de veel wat ik zie. verbranden moeten ze die mensen die dat doe laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sorry Ik zelf ben half Egyptische, half Nigeriaans en kan me vrouwen bensijdienis niet voorstellen dus of wel is er iets mis met de gegeven cijfers of wel zijn mijn familie, vrienden, buren, dorp en stad genoten uitzonderingen ?
  Ik spreek niet tegen dat een vrouwenbesnijdnis NIET kan en Onaanvaardbaar is maar de cijfer gegevens laten blijken dat elke moslima besneden is dat is niet zo...(ik ben het levende bewijs)
  IK ben ook moslim en velen zullen het met me eens zijn dat dit niet kan. Ik ben het ook beu dat een gemiddelde moslim zich altijd moet verantwoordend voor die extreme ( mannen) die enkele stappen te ver gaan en uit frustratie wetten creeeren die ver weg van onze Godsdienst liggen.
  Maar begrijp me goed: Een vrouwenbesnijdenis kan niet, nooit ! en moet bestraft worden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Anoniem
   De cijfers komen van Egypte zelf. Ik neem aan dat ze dus juist zijn. Indien u nog contacten onderhoudt met die twee landen (Egypte en Nigeria) stel ik voor dat u eens uitgebreid polst bij uw vrouwelijke kennissen, eens hoort wat zij ervan vinden. Hou ons op de hoogte.

   Verwijderen
 12. ik dacht dat al die mensen in dat regime moslim waren en dat juist moslims dat erg belangrijk vinden in verband met hun geloof...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een onzin -ten alle tijde moet er met de grootst mogelijke kracht opgetreden worden als er culturele-, ideologische- of religieuze ideeen of gebruiken raken aan de persoonlijke integriteit of de lichamelijke integriteit van het individu. Dat heet beschaving, ethiek en moraliteit. Het leven en het geluk van de mensen staat voorop. Dit is helaas vaak in tegenstelling tot het liberalisme wat zodra beschaving moeite of geld kost kiest voor laissez-faire ofwel in jip-en janneke-taal : ikke, ikke - de rest kan stikke

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...