dinsdag 3 juni 2008

EU-politburo Censureert Tsjechië


Is Europa beetje bij beetje een dictatuur type sovjetunie aan het worden? Het ziet er naar uit. De scepter in Brussel en Straatsburg wordt gezwaaid door "zonnekoningen", niet verkozen door het volk, ze kunnen dus niet worden weggestemd.

Nationale regeringen schuiven hun onpopulaire maatregelen af op dit politburo. De bevolking krijgt de ene domme regel na de andere door de strot geramd. De influx van islamieten wordt geen strobreed in de weg gelegd. De ondemocratische grondwet is een schande. De media lopen gedwee aan de leiband, alleen propaganda die deze dictatuur goed gezind is vindt zijn weg naar het publiek.

Een recent voorbeeld van "mediacensuur in sovjetstijl" is de beslissing van de Tsjechische regering om de uitzending te verbieden op de nationale TV-zenders van de documentaire "Stolen Kosovo".

Tsjechië, met Václav Havel uitgegroeid tot een baken van vrijheid en free speech in de wereld, censureert een documentaire?

Enkele weken geleden heeft minister van Buitenlandse Zaken Karel Schwarzenberg, tegen de wens van pers, publiek en president, Kosovo officieel erkend. Vandaar. De censuur past in dit "prentje van het voldongen feit", een blinde herkent een opgelegd dictaat vanwege het politburo van Europa.

Voorvechters voor vrijheid laten zich niet makkelijk ringeloren, beste EuroNero's, wel integendeel. De volledige documentaire "Stolen Kosovo" kan nu worden bekeken - met Engelse ondertiteling - via YouTube.

Niets voor gevoelige kijkers, wel een must voor wie zich tot hiertoe in slaap heeft laten wiegen.

12 opmerkingen:

 1. Ivan the Barbarian3 juni 2008 om 16:27

  Haha, goe gedaan KafirHarby!!!!!!!!!! Geef ze van jetje!!!!!! By the way: die documentaire zou normaliter geen hond interesseren in onze landen, nu zal hij vanzelfsprekend WEL worden bekeken want iedereen wil toch WETEN waarom die film VERBODEN zou worden, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. europa slaat weer een mal figuur. jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. KNAPPE DOCUMENTAIRE, ECHT DE MOEITE! WE BEGINNEN DE LEUGENS DIE ONS ZIJN VERKOCHT TE DOORZIEN. DOE ZO VOORT!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wanneer zijn het weer Europese verkiezingen? Wie weet dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom lezen wij hier niets over in de krant? Waarom horen wij hier niets van in Canvas en Panorama? Ik ga het nog geloven ook dat ge de BLOGS moet lezen om op de hoogte te zijn. Wij worden belogen waar we bij zitten........

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Guys, spread the word! Zeg het voort. Als we de zotheid willen stoppen, de islamisering terug schroeven, zullen we de volksmassa's moeten wakker schudden!! Doe als de Getuigen, verspreid het woord!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hello Kafir! Censuur is van alle tijden en alle plaatsen, ge moest eens weten hoe de vork echt aan de steel zit, ge zou nogal verschieten. Heb de eerste aflevering bekeken, ja ziet er goed uit. smaakt naar nog.......

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niets nieuws onder de zon - Het op één na oudste beroep (politiek) heeft dezelfde moraal als het oudste beroep... Wij worden zo al een eeuwigheid genaaid en Europa zal daar niets aan veranderen. Misschien is het tijd voor een revolutie French style...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Karel Schwarzenberg is geen koude kak: voluit is zijn naam Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena von Schwarzenberg. Je kunt al indenken welke invloed dat deze ass hole heeft...
  meer info op wikipedia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inderdaad anoniem, die Schwarzenberg is niet de eerste de beste. Wikipedia meldt:
  Between July 1990 and July 1992 he worked as chancellor of Czech President Václav Havel. At present he is Czech senator and Minister of Foreign Affairs of the Czech Republic (since January 9, 2007 – his nomination caused a small controversy when president Václav Klaus stated that he had strong links to Austria and thus would not be able to defend national interests).
  De oude elites, die door het uitbreken van de eerste Wereldoorlog hun hegemonie over heel Europa niet konden realiseren, zijn in uitgesteld relais het continent aan het onderwerpen, daarbij gebruik makend van de islam als wapen. Hou de oogjes open, and watch your back.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...