woensdag 11 juni 2008

Ait Oud Doet wat hij Moet (2)


'Je suis innocent, bordel de merde!', tierde een schuimbekkende Ait Oud toen hij gisteren te horen kreeg dat de jury hem schuldig verklaarde aan ontvoering, verkrachting en moord op twee Waalse meisjes.

Bordel de merde? Dit smadelijk compliment was bedoeld voor het gerechtshof, het instituut dat in zijn ogen - de ogen van een moslim - van nul en generlei waarde is, en al helemaal niet gemachtigd om hem - een islamiet - te berechten.

'Je suis innocent', riep hij verontwaardigd. En dat was op de keper beschouwd nog waar ook. Althans volgens de islam. Een hinderlaag leggen voor ongelovigen, ze beroven, verkrachten of zelfs van kant maken, het is de islamieten allemaal ooit voorgedaan door hun zelfverklaarde profeet. De koran draagt moslims ook op diens voorbeelden zo getrouw mogelijk te volgen, want hij - de zelfverklaarde profeet - was het voorbeeld van de perfecte mens (uswa hasana, al-insan al-kamil).
_

5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, die aap zien we nooit meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die aap...heu...die komt toch gewoon na de beslissing van de regering vroeger vrij(wet van lejeune)...where is justice...

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...