zondag 22 juni 2008

Eremoorden escaleren in Turkije

Eremoord.jpg
Sinds de islamitische AKP-partij van premier Erdogan de plak zwaait in Turkije, nemen de eremoorden fors toe in dit Aziatisch land dat aan de poort van Europa staat aan te kloppen voor toetreding tot de EU.

Verontrustend en veelzeggend is het feit dat die stijging van eremoorden zich niet voordoet in de minder ontwikkelde gebieden van Turkije maar in Istanbul, Ankara en Izmir, regio's die voor "beschaafd" moeten doorgaan...

Onderzoek wijst uit dat er momenteel zowat elke week een eremoord wordt gepleegd in Istanbul. De agressie richt zich uiteraard bijna uitsluitend tegen vrouwen. Het afgelopen jaar werd in Istanbul ook een honderdtal vrouwen vermoord omdat ze ... seksueel waren aangerand. Zo ziet u maar in welke mate "de islamitische cultuur" de geesten verruimt...

Als we melden dat er elke week een vrouw wordt vermoord, hanteren we bovendien de officiële cijfers. Vanzelfsprekend slechts het topje van de ijsberg. Het gros van die barbaarse aanslagen op vrouwen worden niet als eremoord genoteerd, ze komen dus niet in de statistieken voor.

Toppunt van barbarij: deze moordenaars worden in Turkije geëerd als "helden".
_

5 opmerkingen:

 1. EER? Welke eer? Om een eer te verdedigen moet ge om te beginnen eer hebben. Mensen die hun eigen kinderen vermoorden meestal op basis van wat ze horen zeggen, HEBBEN GEEN EER!!!!!!!!!! Zij zijn minder dan varkens en apen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laat ons maar niet te hoog van de toren blazen, hier in Europa, in Belgie, Nederland, Duitsland... vinden ook elke week eremoorden plaats, en ook hier worden die niet altijd gekwalificeerd als eremoorden maar eerder als passionele drama's of incidenten in de relationele sfeer. Maar ook hier is de rode draad de islamitische cultuur. De profeet was een onverzadigbare seksuele predator, bovendien erg jaloers. Dan laat zich raden waar al die barbarij vandaan komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. TURKIJE MAG NOOIT TOT DE EU TOETREDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOOIT !!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat bezielt die mensen? Wat verblindt hen? Houden die niet van hun kinderen? Is hun eer, of wat daar moet voor doorgaan, belangrijker dan het geluk van hun dochters? Of heeft het helemaal niet met eer te maken, dan wel met de onderdrukking van vrouwen, ingegeven door de islaam? De eremoorden zetten vrouwen ertoe aan gesluierd rond te lopen en een teruggetrokken leven te leiden, met maar één doel voor ogen: zonen baren. Zonen die het westen moeten helpen onderdrukken. Wat een wereld zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Men zou woensdag, als de Turken spelen tegen Duitsland, het bord met "say no to racism" moeten vervangen door "say no to honor killings"...

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...