zaterdag 28 juni 2008

Opnieuw Verkrachting in Brussel

RapeBrussels.jpg
Veertien dagen geleden werd op klaarlichte dag een jongedame verkracht in het Zuidstation te Brussel, zie vorig artikel

Wij vernemen dat er sindsdien opnieuw een aanranding heeft plaats gevonden. In de klassieke media geen woord, geen letter over deze lafhartige agressie. Beeldt u in dat er een gehoofddoekt meisje zou zijn verkracht door blanke hooligans, het land zou in rep en roer staan.

De nieuwste aanranding situeren we opnieuw in het Brussels Zuidstation Saint-Gilles. Een jongedame is er aangesproken, ingesloten en onder dwang meegenomen door enkele Marokkanen. In een naburig gelegen appartement is ze dan verkracht door haar Noord-Afrikaanse agressors.

Het slachtoffer verkeert in shock, waardoor ze nog niet grondig kon worden ondervraagd en het onderzoek bijgevolg niet opschiet. De daders lopen uiteraard vrij rond. Roofdieren op zoek naar hun volgende prooi ...

Marc, de vader van Lola, het slachtoffer van veertien dagen geleden, voelt zich "geschandaliseerd": 'In wat voor een wereld leven wij mijnheer? Ik heb omtrent de aanranding van mijn dochter nog steeds geen nieuws van het parket. Als ik zelf niet bel, laten ze mij helemaal in het ongewisse. Na lang aandringen heb ik vernomen dat de beelden van één van de camera's in het station worden onderzocht. Maar de verkrachting zelf is blijkbaar niet door deze camera gefilmd. De camera die hier wél van nut had kunnen zijn is niet in gebruik, die hangt er zomaar, stel u voor.'

Wordt met deze aanranding onze vrees bewaarheid dat met "islam-geïnspireerde verkrachtingen" een trend komt overwaaien uit de Scandinavische landen?

In Zweden is het intussen een epidemie, daar worden blanke vrouwen al langer op grote schaal verkracht door in hoofdzaak islamieten, louter omdat ze blank zijn en geen hoofddoek dragen. De Zweedse overheid kijkt de andere kant op, kennelijk primeren "multi-culturele idealen" op het welzijn van de blanke bevolking.

We onderstreepten het al eerder, deze verkrachtingen kaderen in een islamitische "strategie van intimidatie", met het doel het pad te effenen voor de sharia: 'Onderwerp u aan de islam en er zal u niets gebeuren, alleen een hoofddoek biedt u bescherming', dat is de gedachtengang achter deze modus operandi.

Als politie en gerecht niets ondernemen, kunnen we niet anders dan uitkijken naar de oprichting van een "Commando Bronson", een groep vigilantes die zelf afrekent met het lafhartig gespuis dat blanke meisjes en vrouwen aanrandt.
_

15 opmerkingen:

 1. IK SCHREEF HET EERDER, AAN DAT COMMANDO WIL IK DEELNEMEN! MIJN GEDULD IS AL LANGER OP.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Online moslimhaat neemt toe! Als de islamieten zich gedroegen als mensen, zouden ze ook als mensen worden benaderd. Maar dat is teveel gevraagd zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die apen op heterdaad betrappen, pies of keek. Als de flikken echt willen, zitten die apen binnen de kortste keren achter de tralies. Maar, willen ze wel? Ligt daar de prioriteit? De Decker noemt ze niet voor niets draaideurkriminelen. Ze zijn weer buiten vooralleer het polisieverslag is geschreven. Moet daar toch geen tekening bij maken zekers?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAKKERE BURGER28 juni 2008 om 20:43

  dat die smeerlappen niet aan hun proefstuk toe zijn, moge blijken uit dit oud artikel:

  Multi-kultuur : vier keer vijf jaar voor groepsverkrachting
  11/1/2006 1:30 am · Post your comment (No Comments)

  De correctionele rechtbank in Brussel heeft dinsdag Halim Merabet (29), Khalid Zaidi (24), Youssef Laakel Hemdanou (27) en Ismaël Arrahmouni (25) veroordeeld tot elk vijf jaar effectieve gevangenisstraf voor de verkrachting van een veertienjarig meisje in groep.

  Veertien jaar
  De feiten speelden zich af in de nacht van 19 op 20 januari 2001 in de Goujonsstraat in Anderlecht. De vier beklaagden vergrepen er zich elk aan een tienermeisje van amper veertien jaar. Het kind was de avond voordien weggelopen van huis. Ze werd opgepikt door Merabet in zijn wagen.

  Toertje
  De vier stelden haar voor een toertje in Brussel te maken, voordat ze onderdak zou zoeken bij een vriendin van haar moeder in Laken. Maar zover kwam het niet: ze werd meegenomen naar de Goujonsstraat, waar ze opgesloten werd en verkracht.

  Klacht
  Na opnieuw te zijn weggelopen diende de tiener pas een half jaar later, op 17 juli, klacht in tegen haar aanranders.

  Drie van de vier beklaagden waren eerder al in aanraking gekomen met het gerecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OPGEGROEID VOOR GALG EN RAD, ZIE APEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarom is iedereen zo boos?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat belooft, er staan enkele warme, hete zomerdagen voor de boeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WAKKERE BURGER28 juni 2008 om 23:19

  WAAROM GEEN DNA-BANK OPRICHTEN MET HET DNA VAN ALLE MAROKKANEN EN TURKEN TUSSEN 10 EN 100?????????????????? SIMPEL TOCH? METEEN ALLES OPGELOST! NA ELK FEIT EVEN DE BANK CHECKEN, ADRES OPZOEKEN, AAPJE ARRESTEREN EN DE BAJES IN? WAAROM HET MOEILIJK MAKEN ALS HET SIMPEL OOK KAN?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan enkel zeggen dat deze uitspraken van meer agressie en achterlijkheid getuigen dan de "vermeende" daden...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zijn wij het mee eens. Wat meer zelfbeheersing graag en beredeneerde reacties als het kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. aan anoniem : " meer agressie en achterlijkheid getuigen dan de "vermeende" daden..."

  Los van het feit dat sommige reacties inderdaad wat ondoordacht kunnen zijn, moet je deze afwegen tegen de gestelde daden... en dan kan er al eens gescheld worden.

  Dat dat eventuele schelden en beledigen echter agressiever en van meer achterlijkheid zou getuigen dan de verkrachting (waarom eigenlijk "vermeende" tussen aanhalingstekens?) vindt ik er sterk over. Wil u even vragen aan het slachtoffer of zij liever zou beledigd zijn of verkracht door deze 5 *achterlijken* ?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. als 16 jarig meisje werd ik op verlof in turkije slachtoffer van een groepsverkrachting door acht Turken, omdat ik een kort zomerjurkje droeg was ik een westerse hoer die er naar vroeg om verkracht te worden. Ik vind dat de enige straf moet zijn voor ieder westers meisje dat door moslims verkracht wordt, moet een moslima even oud of jong, volledig naakt en in het openbaar dubbel zo lang en door dubbel zoveel westerse mannen verkracht worden. dan zullen ze hun venten wel in bedwang houden ipv aan te moedigen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja wat die Ratko Mladic in Servie heeft geflikt met die moslims is helemaal zo gek nog niet! Ik denk dat ons geduld aardig begint op te raken met die primitieve ratten:@ Hier zijn we echt te tolerant voor die stinkerds!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...