woensdag 25 juni 2008

Huwelijk met Eénjarig Meisje OK?

Kindbruidje.jpg
Op dit ogenblik zijn islamitische verenigingen en drukkingsgroepen in zowel Australië als de USA aan het lobbyen voor de acceptatie van polygame huwelijken islamitische stijl.

Hieromtrent doet het gerecht in Los Angeles heel binnenkort een uitspraak die wel eens historisch zou kunnen zijn, met een enorme impact op de verhoudingen tussen de islam en het Westen.

Mocht het juridisch steekspel in het voordeel van de islam uitdraaien, hebben we geen poot meer om op te staan en mogen we ons vanzelfsprekend verwachten aan het doorbreken van de volgende taboe: het legitiem maken van pedofilie in naam van Allah, oftewel het uithuwelijken van "kindbruidjes". 

Ver gezocht denkt u? Think again.

Bekijk eens rustig volgende video. U ziet fragmenten uit een interview dat de Libanese televisie LBC TV op 19 juni jl. had met Dr. Ahmad Al-Mub’i, de Saudische Regeringsafgevaardigde voor Huwelijksaangelegenheiden. Hoeft het gezegd, een autoriteit in de islamitische wereld.

In dit interview zegt deze Saudische official dat een huwelijk met een éénjarig meisje binnen de islam zeker acceptabel is. Bekijk hier de video: > Interview Dr. Ahmad Al-Mub'i.

Deze dwaze baardman vertelt onomwonden dat islamieten het voorbeeld van "de perfecte man" moeten volgen. De zelfverklaarde profeet Mohamed trouwde Aïsha toen ze 6 jaar was, en "consumeerde" haar toen ze amper negen was. 'Trouwen vanaf één jaar is volgens de sharia perfect mogelijk,' zegt dit heerschap, 'alleen moet de bruidegom zelf inschatten wanneer hij de bruid seksueel gebruikt".

Gaat dit uw verstand te boven? Troost u, u bent echt niet alleen.
_

5 opmerkingen:

 1. SCHANDE!!!!!!! ISLAM SCHANDE !!!!!!!!! SCHANDE!!!!!!! ISLAM SCHANDE !!!!!!!!! SCHANDE!!!!!!! ISLAM SCHANDE !!!!!!!!! SCHANDE!!!!!!! ISLAM SCHANDE !!!!!!!!! SCHANDE!!!!!!! ISLAM SCHANDE !!!!!!!!! SCHANDE!!!!!!! ISLAM SCHANDE !!!!!!!!! SCHANDE!!!!!!! ISLAM SCHANDE !!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geraak van dag tot dag meer en meer verontwaardigd over het feit dat wij de deur hebben opengezet voor de islamitische cultuur, een cultuur die grotendeels verwerpelijk is en geen plaats heeft in onze beschaving.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DIT GAAT MIJN VERSTAND TE BOVEN. Hoe kan iemand islamiet zijn/worden in de wetenschap dat de profeet aantoonbaar een pedofiel was? Een kinderverkrachter was? Een polygamist was? Een moordenaar was? Een dief was? Een rover was? Een leugenaar was? Een machtswellusteling was? Kortom, een stuk stront was? Het gaat mijn verstand te boven!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zelf 2 dochters van nog geen 2 jaar als ik dat lees moet ik daarvan walgen!!!
  Dat is geen godsdienst dat is nog erger dan een sekte.Als de regering er niets tegen doet zullen we niets meer te zeggen hebben en moeten knielen voor een perverse "godsdienst! Het word tijd dat de regering uit hun schelp komt en met de vuist op tafel slaat voor het te laat is.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...