zondag 18 mei 2008

Moslims vallen over Bloot


Kan het allemaal nog gekker? Jazeker, het kan nog véél gekker, toch als de islam in buurt is. Na de intimidatie van de cartoonist Nekschot (zie één der vorige berichten) is er een volgende aanslag op komst op onze vrijheden.

Op een bouwwerf in Almere (NL) werd de bouwvakkers verzocht of ze even de korte broek wilden omwisselen voor een werkoverall met lange pijpen.

Om niet te bezwijken in de tropische hitte van de afgelopen weken hadden de mannen hun werkoverall ingeruild voor een korte broek en T-shirt. "We liepen allemaal in korte broek", vertelt bouwvakker Robin Willemsen. Hij renoveert samen met collega's de buitenkant van 750 woningen van woningbouwvereniging De Goede Stede in Stedenwijk-Noord in Almere.

De bouwvakkers kregen het nieuws te horen van de werfleider. Robin Willemsen: " Hij kwam de keet binnen en zei dat er een klacht was binnengekomen van islamitische buurtbewoners. Ze vonden onze kleding te bloot en te kort."

De gespierde mannen namen de opmerking voor een terloopse kennisgeving aan. "Je denkt toch niet dat ik in die bloedhitte in een overall ga lopen klussen?" aldus Robin. De korte broek bleef daarom aan.

Voor Richard Hoekert van bouwbedrijf Mateboer uit Kampen zijn de klachten nieuw. "Er zijn alleen afspraken over correcte kleding. Dat zijn een korte broek en T-shirt ook" , aldus Hoekert. "Maar als bewoners hier serieus last van ondervinden, gaan we kijken hoe we dat oplossen."

Kijken hoe we dat oplossen? U zegt? Maar beste man, voor de islam doe je geen knieval. Je geeft aan islamieten per definitie geen millimeter toe. Het is gelijk het Arabisch gezegde over de kameel en de tent: als je de neus binnenlaat, volgt geheid de rest ook.

Zo werkt dat bij deze doctrine: kleine toegevingen vragen, testen hoe ver ze kunnen gaan, opnieuw concessies vragen, dreigen, beetje agitatie en straatterreur ter intimidatie, zeuren over gevoeligheden en respect en opnieuw concessies eisen. Voor je het weet zit je met een "sharia lite" opgezadeld die snel evolueert naar de gewone sharia. Beter voorkomen dan genezen. De moslims die niet tegen een blote bast kunnen, zijn in onze contreien niet op hun plaats.

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...