dinsdag 13 mei 2008

Pleidooi voor Europese Sharia


De CD&V is niet de enige christendemocratische partij die aan een acute vorm van dhimmitude lijdt, ook haar Europese broeders en zusters tappen dezer dagen uit hetzelfde vaatje.

Het tijdschrift "European View", uitgegeven door de Brusselse denktank CES (Center for European Studies), en tevens gelieerd met de Europese Volkspartij (de Europese Christendemocraten), publiceerde een artikel van dr. Mustafa Ceric, de Groot-Mufti van Bosnië-Herzegowina, met als onderwerp... de wenselijkheid van een "Europese Islam".

Het artikel is al in december verschenen maar kennelijk aan eenieders aandacht ontsnapt, behalve aan die van Kristina Köhler, de CDU-experte inzake extremisme en terreur.

De schrijver van het artikel, dr. Ceric argumenteert in een 8 pagina's lang artikel gemoedelijk over de islam in Europa en plaatst in het artikel een krachtige bom in de vorm van een goed onderbouwd pleidooi voor de invoering van de sharia binnen het kader van een Europese islam. U leest het goed, het artikel is een pleidooi voor de installering van de sharia in Europa, godbetert!

Het feit dat deze Groot-Mufti zo spontaan en onbezorgd komt aandragen met een ontwerp voor een Europese sharia, geeft aan dat dat er leidende figuren binnen de Europese Unie zijn die weet hebben van deze hunkering naar een nieuw kalifaat, maar de tijd niet gekomen achten om de maskers te doen vallen.

1 opmerking:

  1. KH, past dit soms niet in de puzzle van EURABIA?

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...