woensdag 14 mei 2008

Jihad in Jaipur


In het noordwesten van India zijn dinsdag minstens 80 mensen gedood en vele honderden gewond bij een reeks van zeven explosies op verschillende markten en nabij een hindoe-tempel in Jaipur in de deelstaat Rajastan.

Volgens de Indiase overheid en de internationale media zijn de aanslagen (nog) niet opgeëist en tast men voorlopig in het duister wat de daders of hun motieven betreft.

Ach, het is duidelijk dat het hier om terreur van het type "islamitische jihad" gaat, tenzij de ETA zijn werkterrein heeft verplaatst natuurlijk.

Vraag is of we te doen hebben met de jihadistische smeerlapperij van Lashkar-e-Tayyeba dan wel de Hizbul Mujahideen, of Harkat ul-Jihad al-Islami of nog een andere criminele splintergroep.

In de media wordt weinig aandacht besteed aan deze zware misdaad, de natuurrampen in Birma en China beheersen al dagenlang het wereldnieuws.

Momenteel is India, benevens Israël, het grote doelwit van de jihadi's, die terreur inzetten als wapen om op langere termijn de Islam te doen heersen over heel India.

"Terreur heeft mij grote overwinningen geschonken" zei de zelfverklaarde profeet Mohamed herhaaldelijk, en dat voorbeeld wordt vandaag de dag meer dan ooit gevolgd.

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...