zondag 18 mei 2008

Egypte Kiest voor Barbarij


Afgelopen week hebben de conservatieven een wetsvoorstel doen stemmen in het Egyptisch parlement waardoor vrouwenbesnijdenis opnieuw legaal wordt in Egypte. WAT EEN PYRAMIDALE SCHANDE!!!

Deze conservatieven (vanzelfsprekend verdoken islamisten) zijn erin geslaagd enkele middeleeuwse sharia-wetten vanonder het stof te halen en weer kracht van wet te geven en andere verworvenheden terug ongedaan te maken.

Zo ligt de wet die het uithuwelijken van meisjes jonger dan achttien verbiedt in de prullenmand. Dat betekent dat we in Egypte weer kindbruidjes zullen krijgen, meisjes van 5-6 jaar die worden gekoppeld aan oudere mannen. Voortaan weer helemaal halal en wettelijk, naar het voorbeeld van de zelfverklaarde profeet, multipsychoot en notoir pedofiel. Mag ik dat zeggen, Hirsch Ballin?

Ook nieuw in Egypte: vrouwen kunnen zelf geen kinderen meer laten registeren. Eén van die dwaze conservatieve parlementsleden gaf hieromtrent als commentaar dat een vrouw die zelf kinderen aangeeft een aanmoediging is voor overspel. Anno 2008? Tevens is het voor buren voortaan verboden mensen aan te geven die hun kinderen mishandelen. Stel je voor.

Bij deze roep ik op om Egypte te boycotten als vakantiebestemming, tot deze idiote sharia-wetten weer worden afgevoerd. Bij deze roep ik op om Westerse overheden onder druk te zetten alle ontwikkelingshulp aan Egypte - vele vele miljarden euro's per jaar - per direct stop te zetten. EGYPTE, SCHAAM U !!!!

En de feministen aller landen? Die blijven OORVERDOVEND stil...

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...