zaterdag 31 mei 2008

Deense Islamieten willen Weg


Goed nieuws uit Denemarken: steeds meer islamieten overwegen het land te verlaten en beter oorden, lees laffere landen, op te zoeken...

De politiek van Pia Kjaersgaard's (Danish People's Party) werpt zijn vruchten af. Haar campagne tegen hoofddoeken, die de laatste maanden het nieuws overheerste in Denemarken, heeft tal van islamieten duidelijk gemaakt dat met Denen niet te spotten valt. Er is een streep getrokken, tot hier en niet verder.

Pia's campagne begon met een poster waarop een burka-wijf als rechter fungeerde. De onderliggende boodschap: "Denen horen te weten dat het risico bestaat dat de sharia onze gerechtshoven binnen sijpelt". Absoluut onwenselijk, laat zich verstaan.

'Islamitische hoofddoeken', zegt Pia Kjaersgaard, 'zijn een symbool van de politieke islam en staan bij uitbreiding voor discrimatie jegens vrouwen.' Zij wil schotelvodden uit de scholen verbannen zien, weg ermee in het parlement en als het even kan, weg uit het straatbeeld!

Een vluchtig onderzoek in Denemarken geeft aan dat 48% van de ondervraagde Denen resoluut voor een verbod is van hoofddoeken in publieke functies , terwijl slechts 39% van mening is dat dit misschien moet kunnen. Deze laatste groep is de links-liberale meute die nog in multi-culti sprookjes gelooft.

Een andere enquête, onder moslims geboren in Denemarken, geeft aan dat twee op drie islamieten eraan denkt het land te verlaten nadat ze hun studies hebben beëindigd.

Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Zwitserland... neem een voorbeeld aan Denemarken: trek een streep en verkondig: 'tot hier en niet verder!' Of beter nog: stop per onmiddellijk de influx van islamieten, het zijn weliswaar goede mensen maar hun geloofsdoctrine deugt niet.

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...