dinsdag 13 mei 2008

Kerken zijn voor Varkens


De Antwerpse dhimmi-schepen Philip Heylen (CD&V) suggereerde vorige week dat de vele leegstaande kerken in het Antwerpse best voor andere doeleinden konden worden gebruikt om de kosten wat te ondervangen. Op het eerste gezicht geen slecht idee, ware het niet dat hij feitelijk aanmoedigt om deze kerken over te geven aan de islamitische gemeenschap.

Dat is natuurlijk een ander paar mouwen, getuige de furieuze reacties uit zowel conservatieve middens (Vlaams Belang op kop) als de katholieke kerk zelf. "Hij heeft hier niets over te zeggen!", laat het bisdom weten.

Maar ook in Marokkaanse kringen wordt verdeeld gereageerd op het voorstel. Mohamed Chakkar, die de moslimgemeenschap aldaar vertegenwoordigt: «Er zijn weinig moslims die het zien zitten om te gaan bidden in een voormalige katholieke kerk, Heylen kraamt vanalles uit maar weet eigenlijk niet wat hij zegt».

Inderdaad, die dhimmi kraamt vanalles uit, anders zou hij geen dhimmi zijn, want wijzer. Ook is Allah niet dezelfde God als die van de katholieken, is het niet Mohamed?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...