dinsdag 27 mei 2008

Jimmy de Dhimmi


Voormalig VS-president Jimmy Carter, momenteel zowat de grootste en meest notoire "dhimmi" op aarde (iemand die zich slaafs onderwerpt aan de islam), evolueert sinds zijn pensionering gezapig van lichte seniliteit naar complete verdwazing.

En voor een ex-president, die toch over informatie beschikt die best vertrouwelijk blijft, maakt die geestelijke staat hem tot "loose cannon"... Tijd dat iemand het spuitje bovenhaalt.

Tijdens een persconferentie in Hay-on-Wye (Wales) het voorbije weekend vertelde de 83-jarige Carter doodleuk dat Israël over '150 of meer nucleaire wapens beschikt, terwijl de USA momenteel 12.000 nukes stockeren, net als 'de Sovjet-Unie' (sic) overigens.' Groot-Brittanië en Frankrijk zouden er enkele honderden hebben.

'Wij beschikken niet alleen over die wapens', oreerde de oude pinda-boer, 'wij kunnen ze ook met grote nauwkeurigheid afleveren, waar ook ter wereld'.

Het is voor het eerst dat een hoog geplaatst Amerikaans (ex-) politicus publiekelijk toegeeft weet te hebben van het feit dat Israël over nucleaire wapens beschikt, hoewel dat natuurlijk een publiek geheim is. Israël heeft altijd ontkend noch toegegeven.

Het is Carter uiteraard te doen om Israël uit te spelen tegen Iran: als de joden nukes mogen hebben, waarom dan de Iraniërs niet, zoiets. Welnu Jimmy, omdat de joden nog nooit hebben gedreigd een ander land van de kaart te vegen, daarom.

Tijdens die zelfde persconferentie - ter gelegenheid van een literair festival - wilde Jimmy Carter ook nog kwijt dat de blokkade van de Gaza Strip één van de grootste misdaden tegen de menselijkheid is van de laatste jaren. 'Het is pijnlijk om zien dat de Europese Unie compleet faalt een solidair beleid jegens de Palestijnen op poten te zetten.'

Nee mister Carter, Europa heeft al véél te véél gedaan voor die Arabieren die zich Palestijnen noemen en die er alleen maar op uit zijn de staat Israël te vernietigen, niet omdat ze nood hebben aan territorium, maar omdat ze een ingeprente "judenhass" cultiveren die wij in het Westen niet langer mogen subsidiëren.

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...