woensdag 21 mei 2008

Engeland introduceert Sharia-lening


Engeland, ooit een fiere natie van helden en wereldreizigers maar nu een landje van dhimmi's en zelfhaters, gaat als eerste westers land staatsobligaties uitgeven die voldoen aan de sharia-beleggingsprincipes. Anders gezegd, beleggingen waarvan de modaliteiten zijn goedgekeurd door islamitische rechtsgeleerden, godbetert.

De sharia-conforme obligaties ter waarde van 500 miljoen pond (650 miljoen euro) zijn winstgevend, hoewel er geen rente wordt uitgekeerd.

Pure hypocrisie, eigen aan de islam: Saudi's gaan nooit naar de hoeren, zij nemen een "gewillige vrouw" als "booty" (buit) tot ze hun ding hebben gedaan en geven haar dan weer door, helemaal halal want naar het voorbeeld van de zelfverklaarde profeet, die lustte er ook pap van (Sura 4:24 - En ook [zijn verboden] de in eerbaarheid welbewaarde vrouwen tenzij wat uw rechterhanden bezitten... )

Op deze staatslening kunnen in eerste instantie in Londonistan gevestigde islamitische banken intekenen. De obligaties zullen uiterlijk volgend jaar op de markt komen en allicht navolging krijgen op de rest van het continent.

Na Zweden pleegt ook Engeland onder Blair en nu Brown al fluitend zelfmoord door gedurig aan een haatdoctrine ter wille te zijn. De rest van Eurabia volgt gedwee.

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...