vrijdag 16 mei 2008

Arrestatie in Gestapo-stijl


Intussen sijpelt er meer informatie door over de arrestatie van de Amsterdamse satirische cartoonist Gregorius Nekschot, zie vorig artikeltje. De man voelt zich geïntimideerd door de politie-inval in "gestapo-stijl" in zijn huis. Hij zat dinsdag thuis te werken, toen de bel ging. «Ongeveer tien man stonden er voor mijn deur. Twee agenten, de officier en een hele ploeg technische recherche. Meteen toen ze binnenkwamen, begonnen ze te fotograferen en in mijn spullen te rommelen», aldus de artiest. 

De cartoonist - zijn pseudoniem verwijst naar zowel de paus die de inquisitie instelde als een methode waarmee fascisten en communisten tegenstanders uit de weg ruimden - werd dan naar het politiebureau gebracht, waar hij twee keer is verhoord en vervolgens overgebracht naar een cellencomplex. Pure intimidatie. Toen hij 's anderdaags terug thuiskwam bleken computer, backupschijven, usb-sticks en mobiele telefoon in beslag genomen, allemaal spullen die ie nodig heeft om te kunnen werken.

Hiervan gaat natuurlijk je bloed koken, wetende dat er in onze steden duizenden draaideurcriminelen rondlopen die volledig ongemoeid worden gelaten. Draaideurcriminelen zijn boefjes die sneller terug op straat staan dan een agent het proces verbaal kan uittikken.

De cartoonist is ervoor gekend zich in zijn werk te richten tegen àlle vormen van totalitarisme, religieus én politiek. Dat hij zoveel cartoons aan de islam wijdt, komt doordat de islam tegenwoordig zoveel viezigheid loost dat cartoonisten stof in overvloed hebben om mee te werken.

Gregorius Nekschot zegt zich sinds de inval onveilig te voelen. «Ik heb me nooit willen onttrekken aan justitie. Maar ik ben wel altijd heel voorzichtig geweest met mijn identiteit. Dat pseudoniem gebruik ik niet voor niets. Het is geen flauwekul wat ik maak, ik weet wat de consequenties kunnen zijn. Daarom ben ik ook heel bang voor een veroordeling. Stel dat ik de gevangenis in ga. Als maker van die cartoons ben ik er mijn leven niet zeker.»

En dat is precies wat de verdedigers van het multiculturele ideaal wensen: dat je bang wordt en voortaan je mond houdt en braaf met de stroom mee drijft. Of uit angst het land verlaat, zoals Ayaan Hirsi Ali.

13 opmerkingen:

 1. De eerste arrestatie van een kunstenaar sinds de bezetting van de nazi’s. De vrijheid van meningsuiting moet worden ingeperkt om de eeuwig gekwetste moslim broeders niet op de lang tenen te trappen.
  Een kunstenares (Hera) wordt ondertussen door diezelfde aanhangers van de vreedzaamheid met de dood bedreigd en moet notaben onderduiken bij een andere kunstenaar (Teeuwen).
  Hoe diep kan een land zinken.
  Elke dag geven we weer meer ruimte prijs.
  Het lijkt wel de appeasement politiek van neville Chamberlain.
  Desman

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is voor Gregorius Nekschot in Nederland anno 2008 maar een legale manier om zich vrij te kunnen uiten (en overheidsbescherming te krijgen): hij moet een nieuwe religie beginnen. De nieuwe Nekschotianen /Gregorianen kunnen dan iedereen die op HUN tenen trapt voor de rechter slepen, zelfs met d.m.v. tien of meer agenten.
  Ze kunnen ook een nieuwe zuil beginnen (met volop subsidie!!). Zelf hun eigen scholen zullen door de staat gesponsord worden.
  Anton Koning

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Symboliek en satire de mond gesnoerd; over de opkomst van infantiliteit.

  Gregorius Nekschot is slachtoffer geworden van een
  daadwerkelijke misselijkmakende grap! Een slecht en ernstig teken aan de wand!
  Volgens Wikipedia verwijst de naam Gregorius in het pseudoniem naar Paus Gregorius IX, die de Pauselijke Inquisitie instelde. Nekschot verwijst naar een methode die “door fascisten en communisten gebruikt werd om zich te ontdoen van hun tegenstanders.”. De naam an sich zegt dus al: kijk mensen, dit wil ik jullie laten zien; let op, dit komt er aan! En ja hoor!
  Het feit dat Gregorius zijn grappen zelf misselijk noemt,en daar is hij erg goed in geslaagd, bewijst zeer duidelijk, dat hij juist niet wil kwetsen, maar de zich steeds meer opdringende, werkelijk kwetsende, onbesproken thema’s op schokkende wijze in beeld wil brengen, zodat we zonder pardon,
  gaan beseffen wat er, terwijl iedereen slaapt, om ons heen gebeurt en wat er op ons aan komt stormen!
  Wie die symboliek bewust onderuit haalt en zich beroept op de letter, maakt zich liederlijk schuldig aan doofpot-, haat en angstzaaibeleid. De boodschappen die Gregorius Nekschot ons weet voor te houden, zouden wel eens in een razendsnel tempo bewaarheid kunnen worden. De arrestatie van Gregorius Nekschot lijkt nu al in alles op een actie vanuit inquisitie; het nekschot lijkt voor de deur te staan. En dat in ons ‘verdraagzame’ Nederland. Bij wie komt er dan geen walgend misselijk makend beeld boven? Bij u niet? Wel, dan bent u in dit geval degene die zich tot diep in het stof moet schamen!
  Hierbij als kleine weggeeftip nog een leuk boek als een van de standbeelden tegen letterlijke infantiliteit: ‘Echte mannen eten geen kaas’door M. Mosterd.
  soraya

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ‘Een volk dat voor tyrannen zwicht heeft meer dan lijf en goed te vrezen; dan dooft het licht” schreef Henk van Randwijk. Een minister-president die Opinio vervolgt wegens een pastiche, een minister van Justitie die een cartoonist oppakt…zwicht het volk voor deze zelfgekozen tyrannen?
  Ik heb een bloedhekel aan fundamentalisme, van moslims, van christenen, en van joden, en evenzeer aan de de laatste jaren in NL in zwang zijnde onverdraagzaamheid tegenover ‘anderen’, maar onverdraagzaamheid t.o.v. kritiek en satire is bijna terreur. Als vrijheid ons lief is, moeten we ons coute-que-coute verzetten tegen dit slag paternalistische bestuurders en magistraten.
  Eric Bremer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het wordt tijd at de rechter eens de grenzen van de dit grondrecht aangeeft. In die zin is het juist goed als meneer zou worden vervolgd. We kunnen wel wat jurisprudentie gebruiken op dit gebied. A. Laloui

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het moge nu wel duidelijk zijn dat er wat mis is met de rechtspraak in dit land. Als ik op het politiebureau aangifte ga doen van inbraak, zoals onlangs, hoor ik er nooit meer wat van en krijg ik bij navraag te horen dat “de dader wel een keer tegen de lamp zal lopen”. Maar als een CDA heilig huisje wordt aangetast, verdedigd onder het mom van tolerant zijn voor Moslims, dan zijn er meteen 10 man beschikbaar en moet men meteen, nog voor een rechterlijke uitspraak, de cel in.
  De christendemocraten hebben nooit veel opgehad met democratie en ze vinden nu in Moslims hun bondgenoot, niet tegengewerkt door de PvdA, die de Moslim kiezers nodig heeft om te overleven. Onze rechten en vrijheden worden daardoor geslachtofferd. Joop Remmé

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Links en hun islamvrienden zouden het liefst Art.7 uit de Grondwet willen schrappen of inperken.. Gregorius Nekschot werd op een naziachtige wijze zonder fratsen van zijn bed gelicht. De Nazies van toen hadden ook nooit een dagvaarding nodig. De heer Paul Velleman heeft meer dan één pet op. Ballin vindt dat links-democratisch. Dus hij steunt dat en vertrapt het vrije woord met grof geweld. Zeg maar dag Nederland tegen onze normen en waarden.Bijziende figuren als Ballin zijn de voorlopers van de islamitische heilstaat. Ballin is zeer naief gelovig.
  Wil je van hem af, steun dan Geert Wilders (Pieter van Soelen)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De heer Hirsch Ballin wilde zijn gelovige onderdanen laten zien hoe je zo'n varkentje moet wassen die zich discriminerend uitlaat tegenover de vredelievende religie van de moslims.
Met 10 man politie binnen dringen en direct arresteren zo'n zondaar.
Per slot van rekening staat het in de wet, dus was hij er ook mee eens met het optreden van de politie.
Hij vond het een goede actie en was heel tevreden.
De heer Hirsch Ballin en de politie verzuimen helaas ook zo op te treden tegen Imams in ons land die haatzaaiende teksten prediken, doodswensen uitspreken over Ayaan en Wilders, kinderen van een Amsterdamse school die een dagje naar een moskee gaan vertellen dat ongelovigen honden zijn, homo's van een flat afgooien enz enz enz.
Deze kunnen hun goddelijke gang gaan in ons land.
Men is niet in staat om 35 marokkaanse ettertjes in Amsterdam die de boel terroriseren op te pakken, geen politiemensen genoeg.
Maar 1 autochtone cartoonist kan wel door 10 man politie gearresteerd worden.
De heer Hirsch Ballin is laf, bang, en volkomen onbetrouwbaar.
  WILLEM

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Open Brief aan Hirsch Ballin
  Zijne excellentie.
  Met verbijstering heb ik kennis genomen van de arrestatie van “Gregorius Nekschot”. Ik lees en zie zijn cartoons regelmatig. Moet u eens op de islamitische sites kijken waar wij voor zwijnen, apen en varkens worden gemaakt.Daar doet u niets tegen.Dat laten jullie ongemoeid. Zo zijn er meer voorbeelden,zoals de Marokkaanse brandstichters in de Slotervaart in Amsterdam en Kanaleneiland in Utrecht die auto’s en andermans eigendommen in brand staken. Die werden met rust gelaten en als er al van die lieden werden opgepakt, was dat meestal na kritiek van Dhr. Wilders.
  De regering loopt gewillig mee aan de hand van de islam. Dezelfde islam moordt Christenen, joden, homo’s en andere minderheden uit in hun landen. Recent was nog te zien dat deze mensen worden opgetakeld aan hoogwerkers. Het oppakken van “Gregorius Nekschot” doet mij denken aan de bezettingstijd in Nederland waarbij verzetsmensen en mensen die als anti-Duits bekend stonden,werden opgepakt en in het Oranjehotel of in kamp Vught werden gegooid, als ze nog geluk hadden.
  Deze regering is hard bezig aan dezelfde weg te timmeren door de vrijheid van meningsuiting helemaal van tafel te vegen om de islamisering zo weinig mogelijk in de weg te leggen van ons land en de EU. In de islamitische landen hebben minderheden geen rechten. En de Nederlandse burger onder het CDA ook niet meer. Ik kan dus zien dat het Christendom op dat punt ook niet veel verschilt met de islam.Het Christendom behoort volgens mij,als Protestant,toch dé religie te zijn die ook moet opkomen voor de vredelievende en behulpzame mens in de samenleving. Dat zie ik bij de islam in geen van beide.Hun religie is die van het Kwaad dat alleen kan leven op het bloed van onschuldige burgers,want die zijn er ook in Islamitische landen. Het is een religie dat geen democratie wil,want in geen van de islamitische landen is een democratie, behalve in het seculiere Turkije, dat moskee en staat (nog) gescheiden houdt, als is Premier Erdogan ook hard bezig dit te veranderen.
  Wij kunnen niet fatsoenlijk meer over straat lopen of op het strand liggen van Bloemendaal of Scheveningen. Daar worden wij regelmatig lastiggevallen door Marokkanen uit Amsterdam en Utrecht die ook nog eens zoveel mogelijk badgasten mishandelen en onze vrouwen verkrachten,molesteren en beledigen voor alles wat lelijk is omdat ze niet volgens de islamitische normen en waarden gekleed zijn. Daar hoor ik niemand in jullie regering over debatteren, behalve als Geert Wilders met een film komt, dan is er sprake van de staat van oorlog. Ik ben blij dat ik PVV heb gestemd en dat blijf ik doen zolang mijn partij deel mag uitmaken van onze parlementaire “democratie”. Geert Wilders spreekt de waarheid ook wat betreft de islam. Iets wat jullie niet willen of kunnen zien. Ze moeten zich aanpassen in ons land en anders donderen ze maar op. Zo simpel is het.
  Ik kan gemakkelijk een voorbeeld stellen.Als wij naar Marokko, Iran of een ander islamitisch land gaan emigreren, zijn wij verplicht ons te bekeren tot de islam,anders worden we dhimmi’s en zijn we vogelvrij. En weet u wel dat Nederlandse werknemers over een Niet-Jood verklaring moet beschikken in islamitische landen als ze daar gaan werken? Voor Joden verboden dus, zoals in bezet Nederland tijdens de oorlog. En weet u wel dat er in WO2 islamitische SS divisies meevochten in het Derde Rijk onder aanvoering van de Groot-Moefti Amin al Husseini van Jeruzalem? Deze streden o.a. in Noord-Afrika, de Balkan (waar ze onder de Serven een massaslachting hebben aangericht) en werden als beul terechtgesteld in de vernietigingskampen,waar ze hun Joodse en andere slachtoffers vermoordden.
  Ik heb islamitische buren van Turkse en Marokkaanse afkomst. Deze zijn schatten van mensen
die zich helemaal hebben aangepast aan de Nederlandse cultuur en de burger.Die strekken tot voorbeeld voor vele van hun landgenoten.Vorig jaar vertelde mijn Marokkaanse buurman nog dat z’n familie in Marokko hem vroeg hoe dat zij dat klaar hadden gespeeld dat het hen zo goed verging in ons land.Hij antwoordde: Gewoon aanpassen aan hun levenswijze met behoud van eigen identiteit en dan kom je er zat.
En zo is het ook. Deze twee gezinnen zijn behalve buren ook onze vrienden.
  Met vriendelijke groet,
  Dhr. R. Meijer

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoe houd je een multiculturele samenleving bij elkaar? Zorg dat niemand elkaar beledigt en smijt wie dat wel doet in het gevang. Zaai angst en zorg dat iedereen zwijgt. Hang bordjes op 'verboden grappen te maken'. Een cartoonist die door de politie vanachter zijn werktafel wordt gesleept is een schrikbeeld.
  Gregorius Nekschot werd vorige week in Amsterdam door tien agenten uit zijn huis gehaald omdat zijn prenten beledigend en discriminerend zouden zijn voor moslims en mensen met een donkere huidskleur. Tien agenten om één cartoonist te arresteren? Wat is dat voor machtsvertoon? Is hij soms een gevaar voor de samenleving?

  Als extremistische moslims spotprenten verscheuren en hun makers ter dood veroordelen is dat angstaanjagend, laat onze overheden de cartoonisten beschermen in plaats van ze te censureren. Cartoonisten zouden op handen gedragen moeten worden omdat ze durven te beledigen en daarmee de vrijheid van meningsuiting uitleven. Het is heel gezond om af en toe tegen een heilige huisje te schoppen, als je maar accepteert dat er soms ook tegen dat van jou wordt geschopt.'

  Twee mannen met baarden zitten in een met explosieven volgeladen auto. Boven de tekening staat: Jihad-strijders na vrijspraak nog maar voor één ding bang. 'Fuck, wielklem', gromt de man achter het stuur. Beledigend? Welnee. Grappig? Ook niet.

  Na de Deense cartoonaffaire is er veelvuldig gediscussieerd over de vraag of vrijheid van meningsuiting inhoudt dat je alles, maar dan ook alles, moet kunnen zeggen. Of dat beschaving meer gediend is bij zelfbeheersing. Ik zou zeggen: laat iedereen zichzelf beheersen maar niet op straffe van vervolging. Liever ruzies en discussies dan leven in een politiestaat.

  De cartoonist noemt zichzelf naar eigen zeggen Gregorius 'vanwege paus Gregorius IX die de inquisitie invoerde'. En Nekschot, 'omdat zowel nazi's als communisten op deze manier hun tegenstanders uit de weg ruimden'. Een provocateur moet nu eenmaal provocatief zijn. Daar wordt hij voor betaald.

  Zijn gewraakte boek heet Nekschot: Misselijke grappen'. De tekenaar geeft zelf aan dat het misselijkmakend is en dat is niet gelogen. Toch hoort het woord misselijkmakend in het wetboek van Strafrecht niet thuis. Als satire wordt verboden, is dat het einde van onze vrijheid. Een democratische samenleving vraagt pluralisme, tolerantie en ruimdenkendheid.

  Nekschot plaatst zichzelf in de traditie van Van den Vos Reynaerde en Tijl Uilenspiegel en vindt dat in deze tijd de cartoon een uitstekend medium is om zaken op de hak te nemen. Zijn stijl is al niet fijngevoelig en hij overschrijdt doelbewust de grenzen van wat als goede smaak wordt beschouwd. Hij heeft een hekel aan religie in het algemeen, al misgunt hij niemand zijn troost. Hij zegt ook niet gefocust te zijn op de islam, 'maar ze geven wel veel materiaal'. 'Smakeloos', 'ranzig', 'ziek', 'beledigend', maar ook 'hilarisch', 'kostelijk' en 'goed getekend', luiden de uiteenlopende oordelen over zijn werk op internetfora.

  Gregorius Nekschot zegt in een gesprek met de Volkskrant dat hij de eerste kunstenaar is in een al achthonderd jaar bestaande satirische Nederlandse traditie, die in de gevangenis werd gestopt. 'In Nederland is een klimaat ontstaan om kunstenaars en cartoonisten te muilkorven. Waarschijnlijk met de bedoeling om de boel bij elkaar te houden', zegt Nekschot. Als het christendom het moet ontgelden in zijn tekeningen, krijgt hij weleens een mailtje met de strekking: Moet dat nou? Maar het meest omstreden is hij om zijn prenten van moslims waarin hij de spot drijft met de islam, en dat zijn er veel.

  Hij vindt dat schrijvers, politici en tekenaars nu stelling moeten durven te nemen. 'Je moet een lijn trekken,' betoogt Nekschot. 'Ik zet me af tegen degenen die zeggen: we moeten rekening houden met de gevoeligheden. Iedereen mag grappen maken over alles. Maar niet veel mensen zijn bereid te vechten voor de vrijheid van meningsuiting.' Toch namen zijn uitgever en hij de cartoon 'Het hoogtepunt uit de Kinderkoran' niet in zijn boek op uit angst voor represailles en rellen. De cartoon toont Mohammed bezig met seksuele handelingen met zijn minderjarige vrouw Aisja. In het boek stond wel de titel van de tekening. Eronder: Kijk op www.gregoriusnekschot.nl. Daaronder: icoontjes van een printer, een schaar en een kwast. En onderaan de pagina een knuffelbeertje. Zijn wij bereid onze eigen overtuigingen te verkwanselen voor rust en geldelijk gewin? Is het lafheid in plaats van respect? Zonder grappen over God en Allah en homo's en blondjes blijft de multiculturele samenleving een illusie.

  Oscar van den Boogaard

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zoetermeer, 11-11-2007
  Aan de Minister van Justitie,
  Postbus 20301,
  2500 EH 's-Gravenhage.

  Excellentie,

  Dit is een klacht betreffende de Hoofdofficier van Justitie van het
  Arrondissementsparket Haaglanden.
  Deze medewerker van u laat in zekere zin de situatie van tussen 1940 en1945
  herleven: toen werden door de NEDERLANDSE politie volmaakt onschuldige
  Joodse burgers opgepakt en afgevoerd in opdracht van een niet Nederlands gezag:
  het Duitse.

  Mijn klacht is dat de NEDERLANDSE politie nu - anno 2007- opnieuw onschuldige
  burgers oppakt - mijn echtgenote is een Messiaanse Jodin - in opdracht van een niet
  Nederlands gezag: de Sheik Fawaz Jneid van de As-Soenah moskee te Den Haag.

  Helaas voor uw Hoofdofficier van Justitie van het Arrondissementsparket
  Haaglanden en zijn Sheik Fawaz Jneid, zijn er thans geen gaskamers meer om
  daarin onschuldige mensen te laten verdwijnen en ben ik (nog steeds) in de
  gelegenheid, mij persoonlijk tot u te wenden met mijn klacht betreffende het
  schenden van mijn rechten als mens en van het schenden van mijn privacy en dat
  alles - mijns inziens dus - in opdracht van genoemde imam: Sheik Fawaz Jneid.

  Hieronder volgt een korte weergave van wat ons onlangs overkomen is en op grond
  waarvan ik tot bovenstaande bittere conclusies kom.

  Op dinsdag 23 oktober 2007 ,omstreeks 07.30 uur, werd ik door de politie
  Haaglanden ( bureau Voorburg/Leidenschendam)
  gearresteerd i.v.m. het schrijven van een 'dreigbrief'.
  Tevens werd mijn persoonlijke computer meegenomen door de betrokken ( 3)
  politiefunctionarissen, van wie er één zich voorstelde als hulpofficier.
  Op het bureau aangekomen, werd ik als een crimineel in een politiecel gestopt en na
  ongeveer een uur verhoord door twee agenten in burgerkleding ( één vrouwelijke en
  één mannelijke).
  Hier werd mij medegedeeld dat Sheik Fawaz Jneid van de As-Soennah moskee een
  klacht tegen mij had ingediend, op grond van bedreiging.
  Dat genoemde brief (bijlage 1) TOTAAL geen bedreiging inhield, maar een
  waarschuwing, moet zelfs voor de meest incompetente politiefunctionaris duidelijk
  zijn geweest.
  Ik stond dan ook omstreeks 11 uur weer buiten het politieburaeau en mocht op eigen
  gelegenheid weer naar huis.( ophalen is snel gedaan maar thuisbrengen : ho maar).

  Dat de betreffende brief reeds veertien dagen op de website van Sheik Fawaz Jneid
  had gestaan is door de politie niet (..) opgemerkt.
  Op die bewuste dinsdagmorgen zag de politie dan ook al heel snel in, dat er van een
  bedreiging van mijn kant geen sprake was: vandaar dat ik weer snel buiten stond.
  Ik heb dan ook al een paar dagen na het bewuste onverkwikkelijke incident bij de
  Hoofdofficier van Justitie van het Arrondissementsparket Haaglanden aangifte
  gedaan van het doen van een valse aangifte door Sheik Fawaz Jneid ( bijlage 2).
  Ik heb in die brief gevraagd om een ontvangstbevestiging.
  Helaas heb ik die bevestiging nimmer ontvangen.
  Begrijpelijk…(?) indien men zich realiseert dat de koran - het beleidsbepalende boek
  voor Sheik Fawaz Jneid - Joden 'apen en zwijnen' noemt.
  Waarom zal dan de discipel van de Sheik: de hoofdofficier van Justitie van het
  Arrondissementsparket Haaglanden, zo'n aap of zwijn behandelen als een mens?
  Weliswaar ben ik zelf een non-believer, maar aan onze deurpost bevindt zich een
  zogenaamde 'mezoeza' en aan de buitenmuur hangt een schildje met het opschrift
  'shalom'.
  Ik heb nog een tweede poging tot het verkrijgen van een ontvangstbevestiging
  ondernomen ( bijlage 3): ook daarop kwam geen reactie.
  Dat de Hoofdofficier van Justitie van het Arrondissementsparket Haaglanden er
  moeite mee heeft, een terechte aangifte tegen zijn opdrachtgever uit te voeren, is
  misschien wel begrijpelijk, maar tevens wel degelijk in strijd met de wet.
  Zolang de Nederlandse grondwet- hoe spijtig ook voor het O.M. Haaglanden- en niet
  de Sharía maatgevend is voor het te voeren beleid in dit land, is de Hoofdofficier van
  Justitie van het Arrondissementsparket Haaglanden verplicht mijn aangifte te
  behandelen.
  Dat de Sheik Fawaz Jneid een omstreden figuur is in de Nederlandse samenleving,
  moge duidelijk zijn.
  Zelfs voor de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal- van wie toch het
  grootste deel halsreikend uitkijkt naar de komst van de Sharía - is deze Sheik ook een
  omstreden figuur.
  Aangezien de Hoofdofficier van Justitie van het Arrondissementsparket als 'discipel'
  van Sheik Fawaz Jneid niet aan de Nederlandse wet wil ( of mag ?) voldoen, wend ik
  mij tot u in de hoop op gerechtigheid.
  Ik wens, dat mijn aangifte tegen Sheik Fawaz Jneid , vanwege het doen van een
  valse aangifte, door de Hoofdofficier van Justitie van het Arrondissementsparket
  Haaglanden in behandeling wordt genomen en dat recht gedaan wordt aan mijn
  aangifte.
  Tevens wens ik op korte termijn mijn persoonlijke computer terug.
  Dat het in beslag nemen van mijn persoonlijke computer ook waarschijnlijk in strijd
  is met de wet en tevens in strijd met de wet op de privacy, zal ook u duidelijk zijn.
  Dat ik de conclusies trek, dat het O.M. Haaglanden geheel in dienst staat van Sheik
  Fawaz Jneid is - gezien de omstandigheden waarin het e.e.a. gebeurd is - misschien
  niet de juiste conclusie, maar als de kip kakelt, eieren legt en er uitziet als een kip,
  dan is het een kip.
  Met verschuldigde eerbied verblijf ik,

  Hoogachtend,

  G.W.Tabak.

  Voorlopig nog geen nieuws. Zodra dat er is, staat dat hier: http://geweta.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...