zaterdag 24 mei 2008

Boel in Brussel (2)


Vandaag, the day after, worden de wonden gelikt in Anderlecht, want er is best wat bloed gevloeid. Vanavond wordt aan de stammentwist een vervolg gebreid, met de politie tussen hamer en aambeeld. Op zaterdagavond kunnen beide groepen immers op versterking rekenen van buiten het Brusselse. Het belooft een hete nacht te worden. Gelukkig voorspelt men regen.

Nu al kunnen we interessante conclusies trekken. Voorop zeker het feit dat de "blanke oppositie" zijn turf stond. Anderlecht is voor de Marokkaanse gemeenschap immers "Dar ul-Islam", het territorium van de islam.

De "kafir crusader" heeft het dus aangedurfd dit territorium te betwisten, sterker nog, de blanke kufaar gedroegen zich vannacht als échte "kafir harby" oftewel "ongelovigen die misprijzen hebben voor de islam en hem de oorlog verklaren"...

We gaan ze hard nodig hebben in de nabije toekomst, die kafir harby, de blanke mannen die niet in hun schulp kruipen maar de mouwen opstropen om die would-be jihadi's te confronteren. Door de linkse pers worden ze denigrerend "hooligans" en skinheads genoemd, liefst van al zou men ze als neo-nazi's wegzetten.

Ook van de politiek moeten we in dit land weinig verwachten. Al bijna een heel jaar lang maken "politiekers" zich druk om Brussel-Halle-Vilvoorde, een probleem dat enkel hen zelve aanbelangt en verder geen enkele burger interesseert, terwijl de economische crisis hard toeslaat en de samenlevingsproblemen naar een explosief punt groeien.

Van de politiek moeten we niets verwachten, hier evolueren we naar een complete "verpruiming", met politica's die schroomloos opduiken in bikini-specials van kranten, en zich eerder als babes en BV's gedragen dan als verkozenen van het volk. De "pussy politiek" die zij produceren zet geen zoden aan de dijken en maakt ons daarentegen kwetsbaar in het vooruitzicht van escalerende burgerconflicten in al onze grootsteden en migrantencité's.

In deze tijd is leiderschap met een hoog testosteron-gehalte wenselijk, misschien is het wel tijd om de scepter voor enige tijd over te dragen aan Jean-Marie DeDecker?

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...