donderdag 15 mei 2008

Influx moet Doorgaan


De internationale mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch (HRW) uit kritiek op de Nederlandse 'Wet Inburgering in het Buitenland' die sinds maart 2006 van kracht is. Migranten die naar Nederland willen, moeten sindsdien een taal- en cultuurexamen doen in het land van herkomst. Dat kost 350 euro, te betalen bij elke poging. Dat examen moet vooral de motivatie van de kandidaat en zijn wil tot inburgering aantonen. Volgens HRW worden in de praktijk haast uitsluitend de Turkse en Marokkaanse migranten beoogd.

Zou Human Rights Watch dan niet weten met welke samenlevingsproblemen wij te kampen hebben met betrekking tot inwijkelingen die het islamitisch geloof aanhangen? Zuid-Amerikanen? Geen problemen mee. Chinezen? Geen problemen. We moeten er toch geen tekening bij maken.

Het kan niet anders of er is internationaal een strategie in werking om de Westerse landen te overspoelen met islamieten uit Noord-Afrika en Anatolië. De invulling van Eurabia, waar de Egyptische schrijfster Bat Ye'Or het over heeft in haar bestseller "Eurabia"? Een chantagemiddel van de olieproducerende landen, migranten opnemen of geen olie meer? Of heeft het te maken met het "Nieuwe Collectivisme" dat beoogt de Westerling te verarmen, behoeftig en bang te maken om zo totale controle te krijgen over de geglobaliseerde wereld?

1 opmerking:

  1. de zelfgenoegzame westerling leeft zijn leven en gaat zijn gang en heeft geen oog voor de vijand die in zijn voortuin staat en zal desnoods zelfs toegevingen doen om zijn luilekkerleventje te vrijwaren om op een dag bruusk wakker te worden met het mes op de keel en zich dan te realiseren dat er onnoemlijk veel waarschuwingen en tekenen aan de wand zijn geweest die men niet zag of wilde zien en die nu het onvermijdelijke openbaren: het westen heeft de duimen gelegd voor een vijand die de domste en meest achterlijke cultuur heeft voortgebracht die het mensdom ooit heeft gezien, maar die er toch in is geslaagd het westen om zeep te helpen omdat niemand het nodig vond naar de talloze waarschuwingen te luisteren.
    Lionheart II

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...