woensdag 14 mei 2008

Marokkanen terroriseren Badplaats


Niet alleen Maastricht gaat dezer dagen gebukt onder de terreur van Marokkaanse criminelen, ook de Hollandse badplaats Zandvoort krijgt zijn deel van de ellende.

Circa honderd jongeren van overwegend Marokkaanse origine hebben de afgelopen dagen voor flink wat overlast gezorgd op en rond de boulevards van Zandvoort.

De politie, die een twintigtal relschoppers heeft opgepakt en waarschijnlijk meteen weer vrijgelaten, heeft het over allerlei vormen van geweld, onzedelijk gedrag, urineren op straat en zelfs verkrachting.

Interessant om weten: de jongeren zouden de omstaanders hebben toegeroepen dat ze de volgende keer wapens zullen meebrengen en dat het dan voor Zandvoort een lange, hete zomer wordt...

Wie nog steeds niet gelooft dat wij op termijn op een burgerconflict afstevenen, wie weet zelfs een echte burgeroorlog, moet zijn standpunt nu toch wat bijstellen...

1 opmerking:

  1. Het wordt de hoogste tijd om terug de
    DAF-races in te voeren die indertijd op het circuit van Zandvoort werden gereden, alleen ditmaal op de wegen waar dit gespuis ronddwaalt.

    "Cathasaigh de Kelt"

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...