donderdag 29 mei 2008

Burka-wijf aan de Dop


De krant De Morgen publiceert vandaag een paginagrote reportage over Malika El Aroud, een Belgisch burka-wijf van Marokkaanse komaf, die via het internet oorlog tegen ons voert uit naam van Al Qaida. Dit creatuur staat een taliban-staat voor, als het Allah belieft.

Compleet in zwarte gewaden gehuld, alleen de ogen zichtbaar, mag zij in de krant vertellen over haar intens verlangen een levende martelares te mogen zijn, hiermee bedoelend dat ze hoopt gearresteerd en vervolgd te worden zodat haar jihadi-reputatie verder kan aanzwellen tot heroïsche proporties.

Dit dwaze wijf, weduwe van de Marokkaan die op 7 september 2001 - 2 dagen vóór 9/11 - in Afghanistan commandant Ahmed Shah Massoud naar de eeuwige jachtvelden dynamiteerde, tracht via het internet islamieten, zowel vrouwen als mannen, op te zetten tegen onze maatschappij. Ze roept op tot het plegen van aanslagen, tot deelname aan de jihad met het zwaard oftewel het vermoorden van westerlingen.

Een verbijsterende situatie als u weet dat dit burka-wijf in België een werkloosheidsuitkering krijgt. Wij belastingbetalers financieren dus, via een links-liberale islamkontenkussende overheid, een ris dwaze creaturen die ons dood of onderworpen willen zien.

2 opmerkingen:

 1. ONZE ENQUETE

  Mag dit burka-wijf al dan niet een werkloosheidsuitkering ontvangen?

  Ja, dat moet kunnen: 0%
  Nee, dit is ongehoord: 100%
  Het kan me niet schelen: 0%

  Nou, daar kan geen misverstand over bestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. .............. Nekschotje !

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...