maandag 7 juli 2008

Welcome to Sharia Beach

ShariaBeach.jpg
Toen Serafettin Ulukent begin jaren tachtig aan de Turks Egeïsche kust zijn vakantiehotel opende, waren zijn eerste gasten allemaal surfers uit Duitsland, aangetrokken door de felle winden, koele biertjes en dolle beachparties...

De surfers, dat was ambiance. En harde valuta. Edoch, sinds hij op een dag een honderdtal conservatieve Turken opving die door hun tour operator in de steek waren gelaten, is zijn hotel niet meer wat het ooit was...

Het hotel van Serafettin Ulukent is sindsdien onder druk van conservatieve islamisten omgevormd tot één der eerste islamo-hotels exclusief voor vrome moslims. Dat betekent geen alcohol, gescheiden zonnen en zwemmen, afin de klassieke mumbo jumbo.

Intussen zijn we een decennium verder en het "islamitisch toerisme" is het snelst groeiend segment van de toeristische industrie die toch 15 miljard Euro opbrengt in Turkije. Onlangs werd er zelfs in het voor westerlingen populaire Bodrum, waar vooral Engelse toeristen topless komen zonnebaden, een nieuw islamitisch hotel geopend. De trend is zichtbaar, de toon is gezet.

Sinds de islamistische AKP het land regeert, is Turkije in hoog tempo aan het islamiseren. Afgelopen weekend nog heeft een groep van vijftig luchtig geklede vrouwen geprotesteerd tegen de insluipende sharia en het feit dat een vrouw voor exhibitionisme was veroordeeld omdat ze wat te luchtig gekleed een hengeltje uitwierp tussen enkele mannelijke hengelaars.

Vele seculiere Turken wijzen vooral hotels aan als voorbeelden van de voortschrijdende islamisering van het land. Hoteluitbater Serafettin Ulukent, zelf een niet-praktiserende moslim, heeft intussen zo zijn bekomst van fanatici. Onlangs was een hotelgast boos omdat er uit de badruimte van de vrouwen muziek opklonk. 'Dat is zondig!' riep de baardman. 'Ik heb hem tot kalmte aangemaand,' vertelt Serafettin Ulukent, 'en wees hem erop dat mijn hotel een vakantie-oord is en geen mortuarium'.

Waar gaat het naartoe in Turkije? Als de AKP nog lang aan de macht blijft zal Turkije zijn aantrekkelijkheid voor westerse toeristen in hoog tempo verliezen en gaat de kloof tussen Turkije en Europa breder worden tot ze onoverbrugbaar is.

(BRON: The Independent )
_

9 opmerkingen:

 1. Hoe sterker Turkije islamiseert, hoe fanater de EU-dhimmi's ijveren om het land bij de unie te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. EVIVA ESPANA!!! HOPA GREECE!!! DOLCE ITALIA! WE DON'T NEED ANATOLIA, LEAVE IT TO OSAMA!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de ganse islamitische wereld is binnenkort off limits voor non-moslims. Misschien is het tijd om ze een koekje van eigen deeg te bakken?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "en gaat de kloof tussen Turkije en Europa breder worden tot ze onoverbrugbaar is."

  Toch nog een lichtpuntje dus! Geen Turkije in de EU!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @antivenin
  IK HOOP DAT U GELIJK HEEFT!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelfs mensen die zich stoer vinden kruipen door het stof: 'Ik ben niet tegen fatsoenlijke moslims!' Ik ben tegen elke religie = fokvereniging! Ik ben tegen de aanwezigheid van elke vreemdeling in NL, die niet voor handel of vakantie hier is, zelfs vluchtelingen. De flora en fauna staan de idiote overbevolking niet toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks for some other informative web site. The place else could I am getting that kind of information written in such a perfect
  manner? I've a project that I'm just now operating on, and I've been at the look out for such information.
  Feel free to surf my web blog Work at home

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...