maandag 14 juli 2008

300 Auto's in de Fik

ParisBurning.jpg
PARIJS. Vandaag was het "Quatorze Juillet", Nationale Feestdag in Frankrijk. Bovendien een zware bergrit in de Tour. Zou het "racaille" een dagje vrijaf nemen en de brandweer wat rust gunnen?

Niet dus. Vannacht, bij de overgang naar maandag, werden maar liefst 300 auto's in brand gestoken in de Parijse banlieus. Er werd een 120-tal personen in hechtenis genomen. Een politiecommissaris geraakte gewond. In Gonesse, ten noorden van Parijs, werd zelfs een sporthal in brand gestoken. De brandweer kon niet verhinderen dat de hal zo goed als helemaal werd vernield.

De brandstichtingen, er kijkt niemand meer van op, ze zijn een dagelijkse realiteit geworden in Franse steden. Elke avond opnieuw wordt er her en der brand gesticht, brandweermensen en politie-agenten aangevallen en verwond.

Zoals we al eerder meldden zijn de daders in hoofdzaak Afrikanen en Noord-Afrikanen. Het is hen deels om de kick te doen, maar het kan niet ontkend worden dat er ook een strategie schuilt achter de agitatie, een strategie die we in alle steden ontwaren waar er hoge concentraties islamieten zijn. Men tracht middels brandstichtingen, verkrachtingen, messentrekkerij, roverij en andere criminaliteit een staat van wetteloosheid te creëren, waarin vervolgens de sharia het vacuüm kan vullen.

Sarko heeft nog veel werk aan de winkel. Hij krijgt het krediet van de twijfel, maar het geduld geraakt langzaam op.
_

7 opmerkingen:

 1. IS DAT NOG ALTIJD BEZIG IN PARIJS?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En sarco maar lullen over het Europese verdrag van Lissabon en zijn voorzitterschap dat bijna teneinde loopt...die gast weet ook al niet meer wat zich in eigen land beweegt of afspeeld...hetzelfde hier in belsch, BHV-trio-crisis, terwijl er vanalles gebeurt in en rondom de steden met allerlei gespuis...

  Die dikke paljassen zouden beter is de stront uit hun ogen krabben en beginnen met ne serieuze grote kuis...

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die geweldige president zou t wel ff regelen en dit tuig aanpakken ,en wat gebeurt er ???
  Elke dag branden en rellen ! Wel Sarco ik zeg ,t leger inzetten en deze wormen in tienen schoppen ,daarna paspoort inleveren en een enkeltje ZANDBAK !
  ZO pak je criminelen aan !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ZIE :

  http://neerlandsbloed.net/

  ZO DICHTBIJ !!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe lang duurt de vakantie nog?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ROTTE mense da jullie zijn zeker fucking BELGEN of niet ik zal mijn eigen site maken en jullie eens belachelijk maken vuile RASISTEN!! hierbij spreek ik over de hele site wat voor leugens er allemaal bedacht worden als ik mijn site zal maken dan zullen er wel meer artikels komen van wat jullie allemaal doen ! gewoonweg ongeloofelijk!!! en wie is de stichter van deze site????

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...