zondag 6 juli 2008

Kindbruidje krijgt zelf Kind

MuslimChild.jpg
In het Italiaanse Brescia is afgelopen week een 11-jarig meisje met keizersnede bevallen van een kind. Het nieuws deed veel stof opwaaien in het hele land.

De jeugdige leeftijd van het kersverse moedertje heeft de autoriteiten gealarmeerd, waarop de politie een onderzoek instelde. Uit de feiten blijkt dat een 21-jarige Kosovo-Albanees vorig jaar met een 10-jarig meisje trouwde volgens islamitisch recht en haar vervolgens bezwangerde.

Voor islamieten geen vuiltje aan de lucht, trouwen met een kind is heel normaal. De zelfverklaarde profeet, wiens voorbeeld elke moslim dient te volgen, trouwde immers zelf een 6-jarig meisje dat hij vervolgens verkrachtte op 9-jarige leeftijd.

Dr. Ahmad Al-Mub’i, de Saudische Regeringsafgevaardigde voor Huwelijksaangelegenheiden, een absolute autoriteit in de islamitische wereld, verklaarde onlangs onomwonden (zie dit artikel) dat een huwelijk met een éénjarig meisje binnen de islam zeker acceptabel is.

De Italiaanse autoriteiten denken er, net als wij overigens, heel anders over en hebben de Kosovo-Albanees gearresteerd op beschuldiging van ontvoering, misbruik en verkrachting van een minderjarige. Bovendien wordt hem slavernij ten laste gelegd, want volgens de Conventie van Geneve staat het onder dwang tot een huwelijk aanzetten gelijk aan slavernij.

Volgens insiders heeft de beschuldigde het in Kosovo ontvoerde meisje gekocht voor 17.000 EUR en vervolgens Italië binnen gesmokkeld. Slavernij en mensenhandel, in het Kosovo van vandaag is dat uitgegroeid tot een nationale sport.

De multiculti's en apologisten van de islam zullen nu allicht opperen dat wij deze "huwelijksgebruiken" moeten nemen voor wat ze zijn, want wie zijn wij om onze cultuur boven de Arabische cultuur te plaatsen? Deze materie is echter geen kwestie van cultuur dan wel van beschaving. En gezond verstand.

Wij moeten meisjes en vrouwen blijven beschermen tegen de uitwassen van een achterlijke, tribale doctrine die dwang, geweld en terreur inzet om de krankzinnige waanbeelden van een gewelddadige megalomaan uit de zevende eeuw aan de wereld op te dringen.

Islam, tot hier en niet verder.

(Archieffoto: kindmeisjes sluieren is voor islamieten een teken dat het meisje huwbaar is ...)
_

8 opmerkingen:

 1. Waarom komt dit niet op het televisiejournaal? Durft men dit niet te berichten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pedofielen ???????

  Welnee ,moslim cultuur ,hun voorbeeld is uiteindelijk de waanzinnige ,schuimbekkende epilepticus en pedofiel mo ,
  een directe afstammeling van
  de duivel laatst gezien in
  gezelschap van zgn martelaren
  die met hun bomgordel nog om
  de gitzwarte hel bevolken !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Marije

  Nee dit zien we niet op t staats journaal ,die zijn links , dhimmy en hebben nooit gehoord van Nationalisme ,das een vies woord ,ze likken eerder de hielen van een sekte die als enig doel heeft ISLAMISEREN de Democratie vertrappen en de sharia invoeren !!
  Gevolg ??Jij , ik en elke Nederlandse vrouw /meisje zal in lappen gekleed zonder deodorant de straat op moeten ,we zijn dan monddood ,vrijheid van meningsuiting ?? Nee dat is er niet meer ,we zullen moeten vechten om ons land te ontdoen van deze geloofsidioten ! Ik ga ervoor als het zover komt !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. cees Jaeger (A'Dam)7 juli 2008 om 00:40

  Op dit ogenblik is de enige bron van eerlijke informatie de blogger, maar ook daar komt spoedig een end aan, minister Arena in België en alles wat centrumlinks is in Nederland kijken met vragende blik naar Europa. U kan er gif op nemen, het duurt geen jaar meer vooraleer blogsites als GeenStijl, Het Vrije Volk, Kafirharby etcetera worden afgesloten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor de jonge meiden!!!!!
  die niet weten!

  Een jonge meid!! is vanaf haar eerste ongesteld zijn,op haar vruchtbaarst.

  Het is algemeen bekent,in de islam
  Het is nu ook bekent bij de westerse beschaving..
  Dus vandaar dat vroeger!!een islamitische meid,vanaf 16 jaar trouwde
  Ze word vanaf de dag ,dat ze ongesteld word ,als vrouw gezien..
  Er zijn velen gevolgen,als een jonge meid!! niet jong zwanger word
  Naar mate ze ouder word,riskeert ze de kans op nare kwalen aan haar borsten
  en ook riskeert ze de kans dat ze onvruchtbaar word.
  Ook riskeert ze de kans,een ongezonde kind te baren.
  Met alle nare gevolgen voor het kind en de ouder's

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hassan...laat je eens nakijken door een deskundige, want er scheelt wat in je bovenkamer...het gaat hier trouwens niet om 16jarigen, maar 10jarigen en jonger zelfs...KINDEREN DUS!!!
  Sonia

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...