zondag 6 juli 2008

Geen Knieval voor Allah

DhimmiSchools.jpg
Geeft het Westen zich zonder slag of stoot over aan de islamisten? Zijn wij te laf om ons te verdedigen en de onderwerping aan de islam af te weren en te bevechten? Daar lijkt het steeds meer op.

In Zweden bijvoorbeeld gelooft meer dan 50% van de autochtone bevolking dat een burgeroorlog mogelijk is en zelfs niet meer veraf. Maar niemand lijkt bereid te vechten. In de UK gooit men kennelijk de handdoek in de ring: de aartsbisschop legt zich neer bij een "sharia Lite", de opperrechter volgt die redenering en in tal van scholen leren de blanke scholieren al hoe ze ... tot Allah moeten bidden.

Gelukkig zijn er nog helden, in dit geval twee jongens van 11 en 12 jaar, die de volwassen wereld een moedig voorbeeld geven van hoe te weerstaan aan de sluipende islamisering. Deze scholieren van de Alsager High School in Stoke-on-Trent (UK) weigerden deel te nemen aan een gebed tot Allah. Tijdens de les werd eerst een film getoond en vervolgens werd geleerd hoe ze op een matje moeten bidden, notabene in het Arabisch...

Stel u even voor, dit is in sommige scholen in het Verenigd Koninkrijk tegenwoordig verplichte leerstof! Blanke meisjes ertoe aanzetten een hoofddoekje te dragen! De multi-culti's drijven het wel héél héél ver in hun ijver om de islam te vlijen, de voeten te kussen.

Omdat de jongens weigerden te bidden tot Allah werden ze gestraft en verplicht na te blijven op school. Hierdoor kregen de ouders weet van bewuste praktijken. De families Luinen en Williams dienden meteen klacht in. Ze protesteerden heftig tegen de gang van zaken in de school. 'Wat hier gebeurt is een schending van de mensenrechten!' zeggen ze boos. 'We kunnen ermee leven dat de leerlingen kennismaken met andere godsdiensten, maar jongeren verplichten deel te nemen aan gebeden, zich aangepast te kleden, dat gaat te ver! Over het algemeen is dit een goede school, maar dit voorval is er echt over!'

De betrokken dhimmi-lerares Alison Phillips is volgens de schooldirectie naar huis gestuurd ... tot de storm overwaait, want inderdaad, in de publieke opinie in het Verenigd Koninkrijk werd geschokt gereageerd op het voorval.
_

9 opmerkingen:

 1. Niet te geloven dat er mensen zijn die dit pikken van een stel achterlijke inbreeders uit de woestijn ! Mijn kinderen vertelden dat er op school over de islam en het haatboek werd gepraat ennnn dat ze 2 dagen later naar een haathut zouden gaan.Ik heb direct de auto gepakt en ben naar school gereden en heb gevraagd of ze besodemieterd zijn ,ik was niet de enige er waren al 3 moeders binnen en andere ouders hadden telefonisch woedend gereageerd ,niet alle Nederlanders zijn DHIMMYS en landverraders ! Het gore lef om onze kinderen te hersenspoelen door een stel pedofielen aanbidders ,die niets anders willen dan heel EUROPA islamiseren !!Overal waar deze geloofsfanaten en fundamentalisten zitten is het ellende ,oorlog ,onthoofdingen ,stenigen , eerwraak en meer van deze rituelen uit t jaar 1200 .In onze wijk zeggen wij "OVER MIJN LIJK ".
  Gustave Flaubert scfreef in 1878

  Ik eis in naam der mensheid
  dat de zwarte steen verbrijzeld
  het gruis ervan in de wind verstrooid
  dat mekka verwoest en het graf van mohammed onteerd wordt !
  Toen al wisten mensen met hersenen wat een demonische sekte dit is !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Flaubert in 1878? Straf zeg. Hoe had die daar last van? Woonde hij in Algerije of zo? Er waren toch geen allochtonen in onze streken in die tijd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zijn er scholen in Belgie of Nederland waar men dit soort gebedslessen islam geeft? Ik heb er althans nog niet van gehoord?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is mij ook onbekend, heb er bij ons in Belgie nog niet van gehoord. Gelukkig maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ...ohoh, da vromes vant school hed last van mond- en klauwzeer zekers...  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Betty wk, wordt eens wakker kind...er waren in 1878 zeker nog geen allochtonen hier, maar Spanje is wel gedeeltelijk veroverd en eeuwenlang onder islamitisch juk geweest, ook nog nooit gehoord van 'the Gates of Vienna'???
  Denk je nu echt dat ze in die tijden nog niet wisten wat islam was en waar het voor stond...maar in tegenstelling tot nu (politiek correct enzo), kon je die dingen toen wel nog openlijk zeggen!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...