woensdag 9 juli 2008

Geen Minaretten in Zwitserland

Anti_Minaret.jpg
Ze maken amper 4% uit van de totale bevolking in Zwitserland, en toch willen ze hun gebruiken en hun cultuur opdringen aan de meerderheid, ook al heeft die daar helemaal geen zin in, geen boodschap aan.

"Ze", dat zijn uiteraard de islamitische inwijkelingen, de ongenode migranten die tegenwoordig lobbyen om over heel Zwitserland minaretten (hoge spitse torens) te mogen bouwen. Minaretten, die nochtans overbodig zijn waar het gaat om godsdienstbeleving en eigenlijk niet per se hoeven om een moskee te doen functioneren.

Het spreekt vanzelf dat die minaretten moeten duidelijk maken dat Zwitserland in een tweede fase zit van een proces van onderwerping aan de islam. Gebouwen met minaretten symboliseren een 'politiek religieuze machtsgreep'. De volgende stap is allicht het idiote gezeur van de muezzin, de oproep tot gebed vijfmaal daags, dat over de Zwitserse dorpjes zal weergalmen, of de blanke Zwitsers daar nu zin in hebben of niet.

Uiteraard is men in Zwitserland - uitgezonderd de linkse apologisten - helemaal niet gelukkig met de gang van zaken. De Zwitserse nationalisten, gesteund door de Zwitserse Volkspartij en de Federale Democratische Unie, hebben zo'n 115.000 handtekeningen verzameld om een referendum over een verbod op minaretten af te dwingen.

In Zwitserland is men verplicht een referendum over een onderwerp te organiseren als er 100.000 handtekeningen worden opgehaald. De initiatiefnemer voor de petitie was Ulrich Schlüer, een parlementslid van de controversiële Zwitserse Volkspartij, die vorig jaar al hoge ogen wierp met de affichage-actie waarin twee witte schaapjes een zwart schaapje over de grens schoppen, remember?

Volgens de nationalisten zijn minaretten niet zozeer religieuze symbolen dan wel een teken van de in hun ogen oprukkende politieke islam en dat is ook zo. 

Anderzijds heeft deze actie - hoe kan het anders - de 350.000 moslims in Zwitserland geshockeerd. Zij ijveren al jaren voor meer erkenning voor hun godsdienst en zeggen dat een verbod een schending zou zijn van de vrijheid van godsdienst, terwijl de minaret nochtans helemaal geen verplichting is binnen de islam.

Volgens Doudou Diène, die naar Arabische pijpen dansende racisme-expert bij de Verenigde Naties, is het Zwitsers initiatief een bewijs dat anti-islamitische acties in Europa hand over hand toenemen. Alsof dat iemand mag verbazen. Ook de regering van de Zwitserse president Pascal Couchepin mengt zich in het debat en roept de bevolking op tégen het verbod te stemmen.

Als Schlüer's partij het referendum wint, moet het Zwitsers parlement een stem aannemen die de bouw van minaretten verbiedt. En als Zwitserland de bouw van minaretten verbiedt, moeten alle Westerse landen daar een voorbeeld aan nemen. Hiermee zouden we een belangrijke veldslag winnen in de oorlog tussen de Westerse beschaving en de politieke islam.

MEER INFO: minarette.ch
_

5 opmerkingen:

 1. DIE ZWITSERE VOLKSPARTIJ, DIE DOET WEL GOED WERK DAAR IN DE ALPEN!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig volk die Zwitsers ,die laten zich niet in de zeik nemen door een stel pedo fans ,ik zou een referendum houden over die haathutten en eisen dat er geen ENKELE gebouwd gaat worden . Goh
  ik wou dat wij bij 100.000 handtekeningen een referendum konden houden . Dat zit er niet in ,de Ned. LIJDERS zijn huichelaars ,landverraders ,
  hypocrieten ,dhimmys en graaiers .Het enige wat ze doen is de echte Nederlander uitkleden en de moslims subsidieeren ,wij moeten de uitkeringen opbrengen want 55 % van de allatonen zit in de een of andere uikering ! In de bajes is 60 % allochtoon . Ook t G.Pardon kost miljarden ,daardoor zijn we bijna bankroet . Zwitserland ,een land met visie !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We beginnen met de minaretten, breiden het verbod uit tot moskees en dan tot islamisten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. marc yzerdraad10 juli 2008 om 22:01

  Minaretten? Dat zijn toch die dingen die door de Turkse premier worden aangehaald en waarmee de islam het westen zal veroveren? WANNEER GAAN WIJ ONZE OGEN OPENEN??????????????????

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...