vrijdag 11 juli 2008

Stront aan de Kiezel

Kakpapier.jpg
Mocht u zich ooit hebben afgevraagd waar de uitdrukking "stront aan de knikker" vandaan komt, gaat u bij het lezen van dit artikeltje iets opsteken.

Misschien zitten we er compleet naast, maar wij menen dat deze uitdrukking een afleiding is van het oorspronkelijke "stront aan de kiezel", voor het eerst vermeld in de te boek gestelde "avonturen van Mohamed", de zelfverklaarde profeet. Die was weliswaar full of shit, maar er zit toch meer jus in het verhaal...

Wij houden u niet langer in spanning. Laat ons om te beginnen duidelijk maken dat elke vrome moslim te allen tijde wordt geacht naar woord en daad te leven zoals voorgekauwd door de profeet Mohamed. Al diens woorden en handelingen, hoe bizar ook, werden daartoe nauwkeurig opgetekend in de Sira, Soena en hadiths. Vastgelegd ten bate van al zijn volgelingen, die voortaan niet meer voor zichzelf moeten denken, redeneren of beslissen, de profeet heeft dat voor hen veertien eeuwen geleden al uitgebreid gedaan. Moslims moeten Mohamed tot aan het eind van hun leven gewoon naäpen en zitten dan als gebeiteld wat hun ticket betreft voor het hiernamaals.

Wat nu onze uitdrukking "stront aan de knikker" betreft, nemen we er het boek Bukhari bij, hoogst respectabel en betrouwbaar, en we lezen Volume 5, Boek 58, Nummer 200, verteller is Abu Huraira: 'Op een keer was ik in het gezelschap van de Profeet die een kruik water droeg bedoeld om zich te reinigen, zijn intieme delen te wassen. Terwijl ik hem achterna liep, vroeg de profeet: 'Wie is dit?'. 'Ik ben Abu Huraira.' De profeet zei: 'Breng me kiezelstenen zodat ik mijn anus kan afvegen, maar wees zeker dat er zich geen knoken of mest tussen die stenen bevinden.' 

Abu Huraira vertelt: 'Dus ik bracht een hoopje kiezelstenen, gewikkeld in mijn kleed. Ik legde de kiezelstenen naast de profeet en ging weg. Toen hij klaar was, wandelde ik met hem en vroeg: 'Wat bedoelde u met die knoken en mest?'. De profeet zei: 'dat is voedsel voor de Jinns' [intelligente geesten, met een lagere rang dan engelen, die in menselijke of dierlijke gedaante verschijnen en mensen kunnen beheksen]. 'De hoofdman van de Jinns van het stadje Nasibin kwam tot mij', zei de profeet, 'en vroeg naar de resten van mensenvoedsel. Ik heb bij Allah voor hen gepleit opdat alle knoken van dieren en mest voortaan als voedsel kunnen dienen voor de Jinns.' aldus de profeet.

Bent u nog mee? 

Ter kennisgeving: in de islam zijn er meer dan zeventig (70) regels omtrent hoe een moslim moet piesen en kakken. Er wordt in detail omschreven hoe het achterwerk dient afgeveegd met een onpaar aantal kiezelstenen (dat hebben islamieten dus te danken aan die Abu Huraira van daarnet) en tussen die kiezelstenen mag er zich geen knook of mest bevinden, want dat is voedsel voor de Jinns.

Dat moslims de regels van Mo echter niet altijd zo nauw nemen, bewijst Abu Qatada, de Britse hoofdman van Al-Qaeda. Zoals u op bijgaande foto kan zien komt hij stiekem van de supermarkt met in de ene hand een six-pack Cola en in de andere hand WC-papier... WC-papier??

Hoe Abu? WC-papier is toch exclusief voor die viezeriken, die stinkende ongelovigen, die kufaar? Een nobele islamiet doet het toch met kiezelstenen?

Moraal van het verhaal? De islam is bij nadere besnuffeling "a pile of shit".

No shit? No shit.

Tenslotte nog dit: reserveer in een islamitisch land nooit ofte nimmer een hotel met ... kiezelstrand! Niet doen!

MEER INFO: Winds of Jihad ( ® Foto WoJ )
_

11 opmerkingen:

 1. HAHAHA FAN-TAS-TISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De rechterhand van Osama betrapt op het kopen van toiletpapier, kan het hilarischer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en deze pseudo-religie wil de wereld veroveren? ze zijn te achterlijk om hun achterwerk af te vegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zie dat daar staan zeg, werkt die pasha? Allicht niet, 25 kinderen of meer en god weet hoeveel wijven, allemaal op kosten van dat zo verfoeide Westen. Pek en veren en dumpen in de Gaza, die gorilla.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. VAN DIE PASTOORS LOPEN ER DUIZENDEN ROND IN ONZE STEDEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar die man woont toch maar lekker in een villa van 800.000 EUR. Waar zou hij dat toch vandaan hebben? Werken? Ben je gek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ...heeft nogtans ne baard om zijn gat proper te wrijven...en als die verzadigd is zijn tafellaken dat hij aan heeft...

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

  Sorry for offtopic

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...