woensdag 2 juli 2008

Massaal Besnijdenissen in de UK

Besnijdenis.jpg
Voorzichtige ramingen vertellen ons dat sinds de grote influx van islamieten op het eiland (Verenigd Koninkrijk) er reeds 70.000 meisjes en vrouwen zijn besneden of genitaal gemutileerd.

Hospitalen en klinieken over het hele land hebben momenteel een enorme toename van deze barbaarse praktijk geconstateerd die niet alleen een nefaste invloed heeft op de gezondheid van betrokken personen, maar ook op hun geschiktheid om kinderen te baren.

Tijdens deze zomervakantie verwachten specialisten dat er nog minstens 20.000 slachtoffers zullen bij komen. Meisjes tussen negen en vijftien en ook volwassen vrouwen bij wie de clitoris wordt weg gesneden, meestal met botte scheermesjes en in slechte hygiënische omstandigheden, of bij wie de kleine schaamlippen worden verwijderd. En het kan helaas nog veel erger...

Talloos zijn de zware infecties die vele vrouwen maanden of jaren blijven kwellen en niet zelden tot hun dood leiden.

De apologeten (verdedigers) van de islam beweren bij hoog en bij laag dat dit barbaars gebruik niets met de islam te maken heeft. Welnu, dat is baarlijke nonsens. Leg de problematiek maar eens voor aan de specialisten van de "United Nations Human Rights Council" (check this video), zij zullen u vertellen dat de islam niet vrijuit gaat, wel integendeel.

In het Verenigd Koninkrijk tracht de politie op sommige vluchten richting afro-islamitische landen te verhinderen dat de meisjes worden meegenomen als er een vermoeden is dat de vakantie een dekmantel vormt om een besnijdenis te laten uitvoeren, maar eigenlijk is dat onbegonnen werk.

De aantallen zijn te groot, men kan geen twintig-dertigduizend gezinnen in de gaten houden die als risico-rijk gekend zijn. Bovendien is deze barbarij niet alleen in het Verenigd Koninkrijk een epidemisch probleem, ook hier op het continent vindt die bloederige barbarij plaats achter hoek en kant, dikwijls met medeweten van lokale dokters en sociale werkers.

Een maatschappij die niet in de staat is zijn meisjes en vrouwen te beschermen, te behoeden voor barbarbij en onderdrukking, is een maatschappij die het predikaat "beschaafd" onwaardig is. Dit is het zoveelste bewijs dat de "religion of peace" geen plaats verdient in onze moderne, geglobaliseerde wereld.
_

6 opmerkingen:

 1. Wanneer het gaat om de verkoop van kinderen, de kinderprostitutie en de kinderpornografie is de strafbaarstelling niet enkel voor feiten die in België gebeurd zijn, maar ook voor feiten in het buitenland, als het slachtoffer of de pleger of deze die aanbiedt of beschikbaar stelt een Belgische onderdaan is of zijn vaste woon- en verblijfplaats heeft in België.
  In België is genitale verminking van meisjes strafbaar, maar men omzeilt de wetgeving door het in het buitenland te laten gebeuren. Kan de strafbaarstelling ook in deze materie niet uitgebreid worden zoals bij de kinderprostitutie ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Seksuele verminking van vrouwen is natuurlijk een groot onrecht. Maar seksuele verminking van mannen komt op veel grotere schaal voor EN wordt in België aanvaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ...meestal wordt dit dan ook nog is uitgevoerd door ne baardboy...
  ...awel, het mes op zijn piston zetten en is kijken wat zijn reactie zal zijn...
  ...de bruine bollen zullen vanzelfs vanachter in z'n tafelkleed belanden...


  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen die foto al maakt me kotsmisselijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...