zaterdag 5 juli 2008

Twee Maten Twee Gewichten

DaveDeCock.jpg
Als blanke man ben je in de "open samenleving" van vandaag net geen paria. De multiculti-kerk is er in enkele jaren in geslaagd de dingen compleet op hun kop te zetten en een attitude van twee maten en gewichten acceptabel te maken als het gaat over "de discriminatie van blanken", een wereldwijd groeiend fenomeen. Liever een criminele kleurling dan een bedrijvige blanke, zoiets.

We kunnen deze bewering illustreren en verduidelijken met deze leuke boutade: 'Als ik vertel dat mijn Marokkaans uurwerk gestolen is door een Zwitser, maalt daar niemand om, ben ik een sul. Als ik vertel dat mijn Zwitsers uurwerk gestolen is door een Marokkaan, trek ik meteen alle aandacht, ben ik een racist.

We zien het vandaag weer prominent gebeuren in Het Belang van Limburg (B). Deze regionale krant brengt op haar voorpagina en op pagina 3 een uitgebreide story over ene Dave De Cock (21), een aan speed verslaafde jongeman die het zoontje van zijn vriendin zo hardhandig zou hebben aangepakt (het onderzoek loopt nog) dat de kleuter er het leven bij liet.

Heel triestige zaak, zeker, maar dat even terzijde. De dader wordt, terwijl de zaak nog in onderzoek is, uitgebreid in beeld gebracht met een foto op de frontpage en een bijna paginagrote foto op pagina 3. Ook wordt zijn naam herhaaldelijk volledig vermeld.

Vraag: zou deze krant (en bij uitbreiding de andere mainstream media) een dader zo prominent in beeld brengen en met naam en toenaam vernoemen mocht hij een kleurling, een Turk, een Marokkaan zijn? Antwoord: neen.

Vraag: heeft iemand ooit een foto gezien van Adam G., de nochtans volwassen man die op 12 april 2006 Joe Van Holsbeeck met voorbedachte rade neerstak in het treinstation Brussel-Centraal? Antwoord: neen (althans niet in de media).

Sterker nog: de mainstream media hebben zich hard ingespannen om de twee roofmoordenaars van Joe Van Holsbeeck de Poolse nationaliteit toe te bedelen, dus als blanken te presenteren, terwijl beide kerels nochtans zigeuners (kleurlingen) zijn uit de buurt van Litouwen.

Een "open samenleving" die zich bedient van leugens, halve waarheden, manipulatie, vervalsingen enzovoort is gedoemd te eindigen in dhimmitude en fiasco. De contouren van deze mislukking worden beetje bij beetje zichtbaar.
_

8 opmerkingen:

 1. Awel, fijn dat ge dat schrijft. Dat lag al zo lang op mijne lever. Het is de waarheid als een koe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klopt. Als het over een autochtoon gaat, laten ze de remmen los. Als het over een bruine gaat, wordt er mist geblazen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niks nieuws onder de zon. Als je blank bent moet je boeten. Als je bruin bent, mag je het bruin bakken. Voor zolang dat blijft duren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, we hebben spijtig genoeg geen kroezelhaar en een te bleke teint...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij kunnen nog altijd emigreren naar een ander zonnestelsel. Laat ze hier hun potjes maar koken, zien hoe lang het duurt? Kijk maar naar Zimbabwe, naar Zuid-Afrika, Kenia, Congo...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste,

  Ik maakte mij net dezelfde bedenking bij het zien van de foto van Dave De Cock met naam en toenaam in HBVL van dit weekend! Ik maakte net dezelfde opmerking aan mijn vrouw! Inderdaad, wat je hier poneert is de zuivere waarheid en de juiste benadering van wat de vierde macht met ons Westers denken aan het doen is!
  Het kan niet genoeg benadrukt en in de verf gezet worden!
  Doe zo voort!
  mvg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zijn daar op de redacties van die kranten toch allemaal bange-schijters...
  België is toch een vrij land!!!...dus vrije meningsuiting...of niet soms.

  De krant lees ik lang niet meer, ben de laatste tijd meer en meer terug geïnteresseerd in "De rode Ridder" strips.

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...