donderdag 3 juli 2008

Tieners te koop als Sexslavinnen
Wat de Marokkaanse loverboys zijn voor de Benelux, zijn de Pakistaanse en Iraakse pedo-pooiers voor Groot-Brittanië en Ierland. Britse meisjes van amper twaalf jaar worden door Pakistaanse en Iraakse bendes verkocht over het hele land om te worden ingezet in de sex-industrie.

De modus operandi is eenvoudig: pubermeisjes uit arbeidersgezinnen worden met cadeautjes en mooipraterij verleid door jonge twintigers in dure kleren en blitze auto's, die zich aanvankelijk voordoen als verliefde "Romeo's".

De meisjes worden progressief afhankelijk gemaakt van hard drugs en vervolgens verkocht aan bendes die zich met prostitutie inlaten. Hier worden ze sexslavinnen die een twintigtal mannen afwerken per nacht, die compleet worden uitgebuit, mishandeld, verkracht en geïntimideerd. Ze worden dikwijls 's ochtends wakker in een onbekend stadje, kunnen geen familie contacteren en geraken niet meer uit de klauwen van hun pooiers.

De overheid heeft uiteraard weet van wat er zich afspeelt op het eiland, heeft rapporten op overschot waarin wordt gemeld dat de slachtoffers van de sex-industrie niet langer uit het buitenland worden aangevoerd, maar gewoon in eigen land worden "geoogst".

Er gebeurt echter veel te weinig om deze schandelijke misstanden te bestrijden. Na een campagne die zes maanden aansleepte, wist de Britse politie amper 167 slachtoffers (waaronder meisjes van 12 jaar) te bevrijden en 528 islamo-pooiers te arresteren.

Naar verluidt zijn er nieuwe maatregelen op komst die moeten voorkomen dat jonge meisjes in de prostitutie belanden of door criminele islamieten worden gedwongen in cannabis-boerderijen of voor straatbendes te werken.

De "sex-jihad" draait op volle toeren in het Westen... Mensen beseffen het niet, maar voor criminele islamieten is dit een vorm van jihad. Meisjes verhandelen als koopwaar is halal in de islam, want ongelovigen mogen als slaven worden verkocht.

Maar erger nog dan de verwerpelijke praktijk van geld te willen verdienen over de rug van onschuldige tieners is de strategie om met deze praktijken de maatschappij te ondergraven en klaar te stomen voor de sharia.

Wanneer wordt het Westen wakker? Hopelijk niet als het te laat is, want momenteel is het écht wel vijf voor twaalf!

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...