zaterdag 12 juli 2008

Blauwtje voor Boerka-Bitch

BoerkaWijf.jpg
Faiza M., een 32-jarige Marokkaanse mag dus geen Française worden omdat haar „radicale" opvatting van de islam, zoals het dragen van een alles verhullende boerka, in strijd zou zijn met Franse waarden als de gelijkheid van man en vrouw.

Dit blijkt uit een gisteren bekend geworden uitspraak van de Conseil d’Etat. De Franse Raad van State riep voor het eerst seculiere waarden in om de nationaliteit te weigeren aan moslimfundamentalisten. Eerder werd alleen gekeken naar mogelijke banden met verdachte organisaties.

Dat dit boerka-wijf de Franse nationaliteit wordt geweigerd is de logica zelve. Iemand die misprijzen toont voor het land dat opvang en royale uitkeringen voorziet, verdient eerder een trap onder de kont dan een paspoort.

Het is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk dat de mainstrain media, zij het in mineur, over deze multiculti-zaak hebben bericht. Toch blijven er een aantal vraagtekens. Waarom heeft het bijvoorbeeld drie jaar geduurd vooraleer het hof tot een verdict kwam? Een sharia-rechtbank zou dit niemendalletje afhandelen in enkele minuten tijd.

Waarom wordt de baardman die deze vrouw in quarantaine en slavernij houdt met gerust gelaten? Het Europees Hof heeft enkele dagen geleden gesteld dat een Vlaamse ondernemer discrimineert alleen al door te zeggen dat hij misschien zal discrimineren? Het tot slavernij dwingen van een vrouw is kennelijk okay, want deel uitmakend van een andere cultuur die we moeten respecteren.

Waar blijft dan het protest van de feministen om deze vorm van religieuze slavernij aan te klagen? We maken ons begoochelingen. Als de islam in het geding is zwijgen de feministen als vermoord.

Ook, wie heeft de kosten van advocaat en proces betaald? Drie jaar lang procederen, het kost handen vol geld. Heeft dit boerka-wijf of mijnheer de baardman hiervoor opgedraaid? We geloven er niets van.

Dit boerka-wijf is een klassiek voorbeeld van hoe de Salafisten op een georganiseerde en georchestreerde manier Europa infiltreren en vervolgens vergiftigen, iets wat door linkse media en dito beleidsmensen wordt doodgezwegen. De islamisten zullen blijven procederen om juridische precedenten af te dwingen die het pad naar de sharia inkorten.

In die zin is het begrijpelijk dat dit boerka-wijf doodleuk toegeeft dat ze in Marokko nooit een hoofddoek, laat staan een boerka droeg. Ze is dat pas beginnen doen bij aankomst in Frankrijk, op aandringen van haar echtgenoot. Godsdienst of politiek?

Wat betekent dit verdict uiteindelijk voor het boerka-wijf in kwestie? Mag ze in Frankrijk blijven? Uiteraard. Kan haar uitbuiter/baardman haar uitkeringen blijven opstrijken? Vanzelfsprekend. Gaat ze spoedig het gezelschap krijgen van zuster-echtgenotes? Allicht.
_

5 opmerkingen:

 1. Moslims. Het is een ongeorganiseerde zooi. Hoe komt dat m.i.?

  Waarschijnlijk omdat er geen centraal gezag is. Er is geen goddelijke leiding. Iedere moslim doet maar naar believen en rotzooit maar wat aan. Er bestaat in de wereld geen grotere chaos in menselijke beschaving dan de ongeordende mensonterende barberij van de islam. Vrede prediken in Nederland; dood aan Nederland vanuit Afghanistan of Pakistan, of Sudan. Dat sommige islamitische personen menen in islam wat vredelievende aspiraties aan te kunnen ontlenen, pleit niet bepaald voor hun verstandelijke vermogens.

  Met recht dienen daarom ook alle moslims met wantrouwen tegemoet te zien. Een goede zaak. Verwijder dat soort ondermijnende ziekte verwekkende virussen uit onze maatschappij! Een goede zaak voor de universele beschaving!

  Met opbouwende beschavingsgroet,
  Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan iedereen aanraden een GROOT KRUIS ZICHTBAAR te dragen ,aan een ketting of zoals ik ketting met GROOT KRUIS aan je tas ,aan je binnen spiegel van de auto ,maakt niet uit WAAR als t maar opvalt !!
  Jullie zullen zien dat de ogen van de fans van de epileptische pedofiel er als t ware naar toe getrokken worden ,dat voelt heel goed ,die blikken !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik als Moslima, ben zeer geschokt van deze stukje amateuristische blog. Wie denk jij wel niet dat je bent, dat je zo een discriminerende karakter hebt, wie haat zaait, zal het oogsten. En dan maar janken in een hoek dat wij moslims jullie zo bang maken. Mensen zoals jullie die Hitler praktijken vormen en Wilders aanhangen verpesten de wereld. De manier waarop jullie leven, en comminiceren over andere mensen is te ziekelijk voor woorden. Jullie zouden jullie moeten schamen, dat jullie de volgende generatie leren om te haten, te misbruiken, te verwaarlozen, te denigreren. Mensen zoals jullie die leven op leedvermaak en die in hokjes denken zouden verbannen worden van democratie. Want democratie en vrijheid van meningsuiting wordt misbruikt door een stelletje lafaards als jullie die schuilen achter zielige figuren als Hitler en Wilders of zelfs als Anders Breivik. Als jullie in de geschiedenis kijken, kunnen jullie zien hoe haatdragende leiders ten onder zijn gegaan, kijk maar naar Hitler of elk ander haatdragende persoontje, die niet kan hebben dat wij moslims een sterk front vormen en een ieder persoontje die ons denkt aan te vallen te kunnen verslaan. Ik hou mijn hart vast hoe de ontwikkelingen in Nederland zullen voortgaan, want ik denk wel dat er juist een mooie samenleving kan ontstaan tussen moslims en christenen en tussen gelovige en ongelovige. Maar mensen zoals jullie maken dit proces ontzettend moeilijk. Niet gaan janken als wij met z´n allen Nederland zullen binnenstromen. WANT WIE DE BAL KAATST, KAN HET TERUG VERWACHTEN! En dankzij ons, de buitenlanders, de hardwerkende buitenlanders, leven jullie nu op de rijkdom die wij hebben opgebouwd, omdat jullie te lui waren om te werken, omdat jullie arrogantie jullie tegen hield om zwaar werk te leveren. Toen mijn vader zich kapot werkte voor jullie land, deden jullie net pas jullie luier uit, dus kom niet zeuren, wij hebben ook rechten en die zullen we nemen ook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...