donderdag 3 juli 2008

Boobies op de Buis

NOS_Laila.jpg
Wat is volgens u de beste manier om het imago van Marokkanen in het algemeen weer wat op te krikken, want geef toe, met dat imago is het niet goed gesteld?

Meer "baardmannen" ten tonele voeren in talkshows? Vrouwen met hoofddoekjes in soap opera's? Baardmannen een rolletje geven in overheidscampagnes? Kutmarokkanen met een bloempje de straat opsturen? ...

Bij de NOS kennen ze het antwoord, daar hebben ze het begrepen. Jarenlang ging het slecht bij die zender. Droppende kijkcijfers, saaie janboel, grijze gozers en Clairy Polak. Maar plots zit het NOS Journaal weer in de lift. De "hot items" die de kijkers prikkelen, aan de buis plakken en charmeren heten Laila en Abid. Honderd procent prima ingeburgerde Mocro-meiden!

That's it? Ah nee, deze meiden brengen de kijker meerwaarde. In de vorm van weelderige berberboezems, die zelfs een doorwinterde westerling doen watertanden. Schitterend zeg. Vijf minuutjes televisie met deze Mocro-meiden wissen vijf maanden marokkanenellende uit, als dat geen winstgevend vooruitzicht is voor de multiculti's.

Edoch, ze moeten nog wat aan het gestamel (gestotter) werken (zie boobie-video), maar dat neemt televisiekijkend Nederland, en vanaf nu ook Vlaanderen, hen zeker niet kwalijk. De eerste vijf minuten luistert er toch geen mens. So what? En wat een contrast met déze saaie halalkut: zie Halal-video.

Meer van dat graag. En Vlaanderen moet in deze liefst geen vijfig jaar achterblijven.
_

6 opmerkingen:

 1. WWAAAAAAAAAAWWWWWWWWW!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. andrevandeneede3 juli 2008 om 18:04

  Amai zeg, das wa anders dan die truttebellen op den Vtm en den Vrt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cees Jaeger (A'Dam)3 juli 2008 om 23:09

  Ja, ze valt wat over d'er woorden, maar jezus mina die meid mag er wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die sprekende schoteldoek, amai wat een bitch.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een haat-website is dit. Haat is zelfvernietigend wanneer gaan mensen eens leren uit de fouten die zijn gemaakt in de geschiedenis

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...